M

Yüzbaşı
08 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar msi z390 tomahawk ve asrock z390 extreme 4 arasında kararsiz kaldım.daha once arastırmış yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 9700k ile kullanilacak.
herkese selamlar
msı z97 pc mate anakart ve 4690k işlemci kullanıyorum.işlemci stok halde call of duty bo4 oyununda gpu kullanımını cok dusurdugu için oc denemesi yaptım.1.28v 4.5 ghz de 1 saat sorunsuz kullanımdan sonra[işlemci sıcaklıgı max 61 derece oldu] voltajı daha dusurebılırmıyım dıyerek 1.27v cektım.yarım saat bo4 oynadıktan sonra pc dondu.tekrar baslattıgımda psu dan tık ses gelıyor fanlar donuyor 4 5 sn sonra kapanıyor.pc bu sekılde sureklı bı döngüye girdi.bios pilini söküp 2 saat bekledim fakat sonuç değişmedi.sorun sizce nerden kaynaklı olabilir.
alınık full thief legendary li ve butun paketleri olursa tadından yenmez.
Full itemli thief acc arıyorum legendary li olursa tadından yenmez
5078495577
23inc full hd monitörü baglarım genelde kullanırken bu alet full hd LoL oynarken kac fps verir ultra olması sart değil. Full HD yemezse kendi ekranında oynayabilirmiyim?

İşyerinde rahat çalışabilmek ve yanımda rahat taşıyabilmek için alıyorum. Netbook yavaşlığıyla adamı cıldırtıyor takdir edersiniz.

Birde 1080p film video izletirmi rahatlıkla kasılmadan?

EXPER A4B-322 NOTEBOOK CORE İ3 2.3GHZ-4GB-320GB-14''-INTEL-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-a4b-322-a4b-322-notebook-core-i3-23ghz-4gb-320gb-14-intel-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68397
Arkadaslar merhaba istanbul bilisimden g750jx-tb71 almayı düsünüyorum stoklara girmek üzere. Fakat firma hakkında yığınla şikayet var ve ekran kartı uyumsuzluğu gibi detay bir arıza çıktımı çözmemişler. Fiyat gayet uygun. Daha önce alışveriş yapmış yada bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirlerse sevinirim.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-tb71-notebook-fiyati,69237.html
Arkadaslar sifir gx70 yada ikinci el gt70 (3630qm gtx680m li) almayi dusunuyorum. Gt70 7 aylik makine.
Hangisini onerirsiniz. Butun hediyeleri var. Fiyat karsilastirmasi degil performance karsilastirmasini mrk ediorum. Simdiden tskr ederim.

Bildigim kadariyla kasa, sogutma, giris cikis herseyleri ayni.

3630qm - gtx680m vs A10-5750m - 8970m
???
Merhaba arkadaşlar uzun süredir televizyonları araştırıyorum. 42LA660s ile 42pfl6008k arasında kaldım.
anladığım kadarıyla;

Philipsin, Ambilight, full ekran oyun ve görüntü kalitesi artısı varken. LG nin usb den her filmi, sesi açma ve daha başarılı smartı var.

şu an en uygun fiyatlar philips : 1999tl electroworld - lg : 1790tl bedavacım

Ben smartla çok ilgilenmiyorum. philipse daha yakınım ama arada 200tl likde fark var. sizce ikisi arasında 200 tl lik görüntü kalitesi farkı varmı. Ve hangisini önerirsiniz?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 300
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 1.952 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.