< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (479. sayfa)

-
-
ben webos 1 ede razıyım yeterki su ekranı degissinler
-
Arkadaşlar ekranlar nasıl gözüküyor peki burn in varken? İzlenmeyecek kadar kötü mü? Ben de yeni oled almayı düşünüyorum da fotoğraf çekip buraya atabilecek var mı? Çok kötüyse hiç bulaşmayayım o kadar para vereceğim tv yi 3 sene sonra çöpe atmak çok saçma
-
Burn in olmasa 10 numara tv,ben sorun da yasamadim ama bana da piyango vurur mu bilemem. Film izlemek ayrı keyif
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diyelim ekranin bir kisminda sarı renkte yanım olustu. Eger o bolgeye sari renkli goruntu denk gelirse o kısım yeşil gorunuyor. Yani leş gibi bir goruntu oluyor. mesela uzun sure ayni kanali izlediniz. Kanalin logosu silik bicimde sonsuza dek siz hangi kanali izlerseniz izleyin orada duruyor. Lg Turkiye de ortada birakiyor konu basligindan anlayacaginiz uzere. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeteroSapien -- 23 Kasım 2021; 22:40:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok kötüymüş ya o zaman. Ben normal izlemede pek belli olmuyordur diye düşünmüştüm. O zaman görüntüden biraz feragat edip kaliteli bir markadan fald lcd almak çok daha mantıklı alınan riske değecek bir görüntü farkı olacağını sanmıyorum çünkü. Sony X90J'yi alıp geçeyim ben en iyisi
-
Şöyle geçmişe baktımda, bu panel değiştime muhabbeti tam 8 ay önce başlamış ve hala hiçbir sonuç yok. Lg'den tv almamak için, bu konuyu gösterseniz, tek başına yeter.
-
Takip takip takip…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran değişimi takip
Yasal surec baslatan arkadaslarda durum nedir? Ne zaman Kore ye olayi ayrintili sekilde anlatan bir mail atmaya karar versem surecte gelisme oluyor ve umut pompalaniyor.. Ben daha fazla beklemeden yarin mail gondereyim, bakalim donus nasil olacak.
Bu arada Tuketici Hakem Heyetine basvuran arkadaslar ne durumda olduklarini paylassinlar bi zahmet. Simdi kimseden ses cikmiyor, liste olusturlurken mesaj yagmuruna tutuluyor konu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 7 aydır hakem heyetindeyim.. hala bekliyorum cevap yok.. burdan bi iş çıkmaz bence.. dolar olmus 13,5
Bir bardak soğuk su içsin herkes üstüne
Abi geri dönüş oldu mu
Geri dünüş yok hocam, Abdullah bey'e tekrar mesaj attım.Bakalım olumlu bir cevap verebilecek mi bize?
-
Teşekkürler abi
Şöyle tüm mağdur arkadaşların olduğu whatsapp grubu kursak, nasıl olsa mağdur arkadaşların hepsinin numarası var. Birlikte hareket etsek daha iyi olmaz mı? Geçtiğimiz nisan ayından beri, hep aynı muhabbetler, hep aynı oyalama taktikleri, artık beraber hareket edip, beraber bir dilekçe oluşturup, tüketici haklarına veya başka hangi yol varsa ona başvursak daha iyi ve etkili olmaz mı?
-
Cok iyi olur. Liste olusturulurken konuyu mesaj yagmuruna tutup, birlik olamiz gerektiginde ortadan kaybolan arkadaslara da LG TR kadar kizginim acikcasi. “Listeye adimi yazdirdim nasil olsa, takip edenler de var ben hic ugrasmayayim” mantiginda olanlar zahmet edip katilmasinlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de varım
Yazın beni de dilekçe ise dilekçe imza ise imza Yeter bu nedir saman Alevi gibi yanıp sönüyor Sanki çocuk oyalıyorlar!!!
Denenebilir. Abdullah beyden sanırım bir dönüş olmayacak
Yazın benide dilekçeye kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X