Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
412.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Hocam çok tuhaf iş yapmışsınız... 55” bir tv yi mağazalarda hiç incelemediniz mi de 55” siparişi verdiniz?
    Bende 60'dan 55'e geçecem. Inşallah, çok büyük fark hissetmem. :) Bende samsung mu9000 ile sony 9005 arasında giderken, bugün c7"yi gördüm. Diğer iki televizyon bir anda aklımdan çıktı gitti. Şimdi c7 almaya yoğunlaştım. Soundbar hediyesi de var. Vatanda 7500'e bıraktı bana. 7000'i zorlayacağız bakalım, ne olacak. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    C7 alayını tokatlar hocam led tv lerin kesinlikle C7 alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Bizde senin gibileri görünce gülme geliyor

• serkanhnr kullanıcısına yanıt
    Su Sony fanboya cevap vermeyin ya birakin kendi kendini tatmin etsin bir kosede. Parazit yapiyor konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATATURKTC

Bizde senin gibileri görünce gülme geliyor
    şapşik konuya diyeceğin bir şey yok mu? hahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhnr

Git sen çakma video karşılaştırmaları izleyip kendini avut.

Kedi ciğer misali.
    çakma mı? senin resminle birebir aynı komiklikte? şok mu oldun da fake falan diyerek avunuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Su Sony fanboya cevap vermeyin ya birakin kendi kendini tatmin etsin bir kosede. Parazit yapiyor konuda.
    senin sorunların ne alemde anlatta belki derdine derman oluruz :)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 28 Mayıs 2018; 11:12:35 >
  • Sony sever madem youtube paylaştın o zaman bunu da izlemeni tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/watch?v=Qm-gUGFm3is

Her ikisininde kendine göre daha iyi özellikleri var. Ne aradığına göre değişebilir. Yanlış anlamadıysam (ki anlamam) gerçek görüntüler için OLED C7, aptal ama parlak görüntüler için Sony e bakabilirsiniz diyor.

Tşk
    Ben de C7 almaya karar verdim az önce Teknosa daha bakarken 7.500 e düşeyim mi abi dedi. Sanırım LG bayiler daha altına düşebilir.

Sevgiler,
  • tsulhan kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçek görüntüler derken oled ler beyazı mavi gosterıyor buna ne dıyeceksiniz?

• Vatan ön sipariş c8 20bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dog of Xbox

C7 alayını tokatlar hocam led tv lerin kesinlikle C7 alın
    Bir arkadaşım sakın alma dedi, logo yanığı vb. yanıklar oluyormuş. Şimdi burda nerdeyse 1 senedir kullanan arkadaşlar var, hiç logo yanığı gibi benzeri şeyler ile karşılaşan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bir arkadaşım sakın alma dedi, logo yanığı vb. yanıklar oluyormuş. Şimdi burda nerdeyse 1 senedir kullanan arkadaşlar var, hiç logo yanığı gibi benzeri şeyler ile karşılaşan oldu mu?

Logo yanığı en son 2015-2016 modellerde göründü arkadaşınız baya uzak kalmış

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

çakma mı? senin resminle birebir aynı komiklikte? şok mu oldun da fake falan diyerek avunuyorsun?

Alıntıları Göster
    Videolarla avunanin kim olduğu belli :)

Zerathull'un dediği gibi parazit yapmaktan başka bir ise yaramıyorsun.

Oled i canlı görsen dibin düşecek haberin yok.

• quote:

Hiçbir kusursuz tv yoktur... Oled lerde logo izi ve beyazları mavi tonlarda gosterme sorunu olsada led tv lerin kronik sorunları daha fazla. Ayrıca tüm prof tv inceleme sitelerinde gördüğün gibi en yuksek puan ortalamasına sahip tv lerin hepsi oled tv lerdir. Led tv lere oled parası veren enayiler olduğu sürece bu çöp led tv ler daha cok piyasada kalmaya devam eder. Tez zamanda led tv lerin üretiminin durmasını diliyorum.

• quote:

Videolarla avunanin kim olduğu belli :)

Zerathull'un dediği gibi parazit yapmaktan başka bir ise yaramıyorsun.

Oled i canlı görsen dibin düşecek haberin yok.

Alıntıları Göster
    Gerçeğini 100 kere gördüm inceledim, detayları yok eden, beyazı mavi gösteren, ışığı yetersiz dandik, beta bile olmayan alfa aşamasında bir alet olduğuna karar verdim?

Bu arada Zerathull'a sahip çıkın, çocuk, acıların çocuğu oldu, durmadan çile bülbülüm çile çekiyor ama Stockholm sendromuna tutulmuş :)))) Artık bana da kızdı dertlerini paylaşmıyor galiba :( Public etmeden aranızda mı tartışıyorsunuz yoksa haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 28 Mayıs 2018; 19:7:43 >

• quote:

Gerçeğini 100 kere gördüm inceledim, detayları yok eden, beyazı mavi gösteren, ışığı yetersiz dandik, beta bile olmayan alfa aşamasında bir alet olduğuna karar verdim?

Bu arada Zerathull'a sahip çıkın, çocuk, acıların çocuğu oldu, durmadan çile bülbülüm çile çekiyor ama Stockholm sendromuna tutulmuş :)))) Artık bana da kızdı dertlerini paylaşmıyor galiba :( Public etmeden aranızda mı tartışıyorsunuz yoksa haha

Alıntıları Göster
    Yok artık yaa, oled e detayları yok ediyor dedin ya son zamanlarda bu kadar çok gülmemiştim. Sen bir doktora görün, gözünde ciddi sorun var senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dog of Xbox

quote:

Hiçbir kusursuz tv yoktur... Oled lerde logo izi ve beyazları mavi tonlarda gosterme sorunu olsada led tv lerin kronik sorunları daha fazla. Ayrıca tüm prof tv inceleme sitelerinde gördüğün gibi en yuksek puan ortalamasına sahip tv lerin hepsi oled tv lerdir. Led tv lere oled parası veren enayiler olduğu sürece bu çöp led tv ler daha cok piyasada kalmaya devam eder. Tez zamanda led tv lerin üretiminin durmasını diliyorum.

Alıntıları Göster
    Ben o prof siteleri yerim, ortalama puan hesabı yaparken işkembeyi kübradan oranlar alıp, puana etki etmişler. Yok açı yüzdesi, şu kadar ışığın azlığı bu kadar diye oranları katmışlar, hepsinde bu oranlar Oledi kolluyor. bir kaçında gerçek oran olsa o puanlara şaşar kalırsın.

Yanığa puan hesabında yüzde 2 oran vermişler, sonra yine kendilerinin yanık testlerinde oledler 1-2 haftada darma duman olmuşlar. ben 10 saat aynı görüntüyü ekranda tutamıyorsam o tv'yi çöpe atarım, ama puana yüzde 2 etkisi var :)))

• quote:

Yok artık yaa, oled e detayları yok ediyor dedin ya son zamanlarda bu kadar çok gülmemiştim. Sen bir doktora görün, gözünde ciddi sorun var senin.

Alıntıları Göster
    Oled teknolojisinde detaylar az olmayabilir ama Lg oled'de detaylar inanılmaz kötü hala bunun farkında bile değilsin :)
    Resim işleme teknolojisi c64 zamanlarından kalma
  • RGB OLED TV ler üretilmediği sürece blue tint sorunları olmaya devam edecek. LG maliyeti daha ucuz dıye woled üretiyor ama mevcut renk sorunları ortada. Microled tv ler çıktığı zaman ne olacak ki oled den daha pahalı olacakmış? Led,qled,oled hepsi sorunlu tv ler ne alacaz bilmem.
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.