Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.830
Cevap
85
Favori
412.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar 55c7 yı yeni kurdum Ps4 te ana ekran geldiğinde ekran gidip geliyor bembeyaz olup Ps4 ten TV ekranına atiyor Ne zmn Genel ayarlardan HDMI Ultra HD Deep Colour'u kapatsam sıkıntı kalmıyor. Bu ayar da surekli otomatik açılıyor.HDMI kablom HAMA 2.0b yı destekliyor.Yanlis girişe mi taktim acaba ? Yoksa ps4 ten yanlış bir çözünürlük mu seçtim? Bu ayarı kapatınca ps4 te 2160-YUV420 seçili kalıyor 2160-RGB yı sectirmiyor.Oyun HDR destekli oyun da olsa aynı şeyi yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erimo E kullanıcısına yanıt
    O tv ye ps4 pro almanız gerekiyor ps4 de 4k görüntü alamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dog of Xbox kullanıcısına yanıt
    PS4 Pro kullanıyorum

• İzlediğim fimlerden ss alıp buraya atmak istedim ama beceremedim bir türlü.Ayrıca telefonun kamerası renkleri biraz değiştiriyor.Burada oledler youtube videoları örnek gösterilerek baya eleştiriliyor.Açıkcası ben bu arkadaşların oturup oledde bir film izlediğini sanmıyorum sebebi ise ben 6 aydır bu tv yi kullanıyorum ve görüntü kalitesi tek kelimeyle harika.Tabi kullanım amacına göre değişiyor ben mesela akşam gelip ışıkları kapatıp 4k film izliyorum sen gidip survivor izliyor olabilirsin o zaman bu tv o kadar da harika durmuyor.Zaten hep dedik bu aile tv si değil film severler alsın bu tv yi diye.Televizyondan ne bekledğinizle alakalı biraz da .Ben netflix 4k ve 4k filmler için kullanıyorum ve inanılmaz bir keyif yaşıyorum.Ben 8 bine aldım bu tv yi ve bir kez olsun çok para ya verilmezdi bu kadar para demedim aksine iyi ki vermişim diyorum. Telefon biraz sıcak renkli çekiyor ona yapacak bir şey yok.

https://i.hizliresim.com/EDQjJD.jpg

https://i.hizliresim.com/moq0L2.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: erimo

PS4 Pro kullanıyorum

Yukarıda ps4 yazmışsınız. Her neyse konsolun video çıkış ayarlarından RGB aralığı ayarına gelin ve eğer otomatik seçili ise onu tam yapın öyle deneyin. uhd deep color mutlaka açık kalmalı yoksa hdmı 2.0 desteği devreye girmez ve hdr ı açamazsınız. Doğru seçenek 2160p RGB de olmalı. Son olarak sorun hala devam ederse daha kaliteli bir hdmı kablo deneyin. Ps pro nun içinden çıkan hdmı 2.0 kablo kalitesiz ve sorun çıkartıyor çoğu kişide. Hama da ondan farklı değildir aşağıdaki kabloyu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dog of Xbox -- 28 Mayıs 2018; 22:12:47 >

Almazsınız olur biter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akengin69 A kullanıcısına yanıt
    Bravo hocam tv izlemek için değil de 4K filmler izleyerek tv nin hakkını verdiğiniz için. Birde xbox one x konsolu alıp native 4K oyun oynarsanız ağzınız açık kalabilir ve işte o zmn tv nin hakkını tam vermiş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akengin69

İzlediğim fimlerden ss alıp buraya atmak istedim ama beceremedim bir türlü.Ayrıca telefonun kamerası renkleri biraz değiştiriyor.Burada oledler youtube videoları örnek gösterilerek baya eleştiriliyor.Açıkcası ben bu arkadaşların oturup oledde bir film izlediğini sanmıyorum sebebi ise ben 6 aydır bu tv yi kullanıyorum ve görüntü kalitesi tek kelimeyle harika.Tabi kullanım amacına göre değişiyor ben mesela akşam gelip ışıkları kapatıp 4k film izliyorum sen gidip survivor izliyor olabilirsin o zaman bu tv o kadar da harika durmuyor.Zaten hep dedik bu aile tv si değil film severler alsın bu tv yi diye.Televizyondan ne bekledğinizle alakalı biraz da .Ben netflix 4k ve 4k filmler için kullanıyorum ve inanılmaz bir keyif yaşıyorum.Ben 8 bine aldım bu tv yi ve bir kez olsun çok para ya verilmezdi bu kadar para demedim aksine iyi ki vermişim diyorum. Telefon biraz sıcak renkli çekiyor ona yapacak bir şey yok.

Gayet güzel üstad. Buraya yapışan birkaç tane cahil takımı anlamasa da gerçek yazdığınız gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akengin69

İzlediğim fimlerden ss alıp buraya atmak istedim ama beceremedim bir türlü.Ayrıca telefonun kamerası renkleri biraz değiştiriyor.Burada oledler youtube videoları örnek gösterilerek baya eleştiriliyor.Açıkcası ben bu arkadaşların oturup oledde bir film izlediğini sanmıyorum sebebi ise ben 6 aydır bu tv yi kullanıyorum ve görüntü kalitesi tek kelimeyle harika.Tabi kullanım amacına göre değişiyor ben mesela akşam gelip ışıkları kapatıp 4k film izliyorum sen gidip survivor izliyor olabilirsin o zaman bu tv o kadar da harika durmuyor.Zaten hep dedik bu aile tv si değil film severler alsın bu tv yi diye.Televizyondan ne bekledğinizle alakalı biraz da .Ben netflix 4k ve 4k filmler için kullanıyorum ve inanılmaz bir keyif yaşıyorum.Ben 8 bine aldım bu tv yi ve bir kez olsun çok para ya verilmezdi bu kadar para demedim aksine iyi ki vermişim diyorum. Telefon biraz sıcak renkli çekiyor ona yapacak bir şey yok.

Siz beğeniyorsanız sorun yokta, beyazlar yine mavi yine mavi. Gerçek rengi veremeyen bir şey nasıl harika olabilir?

Bu arada 4k içeriği benim tost makinesi de güzel gösterir.

• Bir insan kendi düşüncesini, neden başkasına zorla kabul ettirmek ister anlamış değilim. Mağazalarda oled tv'ler adeta ben burdayım diye bağırıyor. Oled ekranlardaki görüntüyü gören başka bir tv'ye bakası gelmez. Zaten incelemelerde de oled yanığı hariç, hep en yüksek puanı alan oled ekranlar oluyor. Çünkü gerçekten büyüleyici kaliteli bir performansı var.

• Hakikatten anlamıyorum,yahu insanlar istediğini alabilir,onun zevki,parası,renkleri şöyleymiş,böyleymiş,yok beyazları patlakmış.Logo yanığımış.ya cidden bırakın insanları rahat.
    Alan insan ondan hoşlanıyor,bunu illa dayatmaya gerek yok ki.Sana göre en doğru renkleri hangisi veriyorsa git onu al,neden insanları birşeylere zorluyorsunuz.
    zorlamayıda geçtim iş aşağılamaya kadar gidiyor.

Herkes aynı görse tek marka olurdu zaten.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    İnsan hasta olunca boyle bos islerle ugrasiyor iste.

• Arkadaşlar, bu beyazların mavimsi görünme muhabbeti nedir yahu? Kendi oledinde bu sorunu yaşayan var mı?
    Benim oled beyazları bembeyaz verebiliyor hiç sorunsuz, ayarlarla ilgili bir durum mu acaba?
    Tv karşılaştırma videolarında bende dikkat ediyorum oldukça mavimsi görüntü olabiliyor bazı sahnelerde.
  • serkanhnr kullanıcısına yanıt
    Farklı panallerde olan bir sorun değil herkeste olan bir sorun. Tüm oled tv ler beyazı gerçek tonlarında veremiyor mavi tonlarda veriyor. Sizde de öyledir ama fark etmemişsinizdir hocam. Mesela aşağıdaki fotodan çok rahat anlayabilirsiniz.

LG C8

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]

Samsung Q9FN

Neden beyazlari veremiyor.sikinti ne.beyazi veremeyen bir tvye bana gore o para verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 29 Mayıs 2018; 13:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Neden beyazlari veremiyor.sikinti ne.beyazi veremeyen bir tvye bana gore o para verilmez
    Biz B7 kullanıcıları olarak çooook memnunuz sen led tv kullanmaya devam et ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Çünkü 4 renk verebilen gerçek rgb oled değil bu tv ler woled panel üretiyor LG maliyeti düşük olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dog of Xbox -- 29 Mayıs 2018; 14:25:31 >

LG 4 RENK VEREN DIYE BASBAS BAGIRIYOR SITESINDE

4rengi verebilen model ne

• bolom B kullanıcısına yanıt
    3 5 sene sonra rengi solmus bir tv izlersen sasirma

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.