Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
412.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55pus8602 ve 55eg9a7v kullanıyorum oled mükemmel çıktı philipste ise ölü piksel var hakem heyeti vs uğraşmalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Ben uğraştım ve kazandım bence uğraşım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Hocam bu Zortak bir Sony fanboyudur, boşuna laf anlatmaya çalışmayın. Androidle sürünsün.
    Son mesajlarını çekirdek çitliyip okuyorum, eğlencem tam doz haha :) banding, dandik anladın sen onu :)
    ben 75xe'den o kadar memnundum ki 55xf'de aldım, her zamanki gibi sıfır sorunlu bir panel :)
  • agrimo A kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum. Denemeden bilemiyorsunuz :). Sonuç olarak bu tv de çok guzel bir tv, Tabiki kullanmaya devam edicem. Dediğim gibi uygun fiyatlı almak isteyen arkadaş olursa diye buraya yazdım. Bende 65 e geri donerim dedim ama Satılmaz ise de gönül rahatlığıyla kullanmaya devam. Görüntü kalitesi gerçekten mukemmel. Açıkçası satarsam 65 ini alsam mı diye bile düşünmeye başladım ama bir tv ye 7000 tl verirken bile düşündüm. 10000 tl vermek coknmantikli gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 22 Mayıs 2018; 15:41:7 >
  • agrimo A kullanıcısına yanıt
    ben 65 kullanmadığım halde 55 gözüme küçük geliyor bir süredir 65 den 55 e düşen adam sanmıyorum alışabilsin ayrıca şimdiki aklım olsa 65den aşşağı tv almam hatta üst segment yerine orta üst 75 zorlarım uydu yayınında siyah performansından parlaklık performansından vs önce büyük ekran arıyor insan
  • ovrclds kullanıcısına yanıt
    65' oled olabilir diyorsunuz; peki satıcıya bu şekilde bir teklif yaptınız mı?

Üstüne para alacağı için değişimi kabul eder belki.
  • Yukardaki fiyatları görünce zor :)) şaka bir yana dediğim gibi 10k bir tv ye vermek istemiyorum. Satıcı kutusu açılmış ürünü almam diyor. Dedim ya çokta onemli degil tv güzel kullanmaya devam alışırız elbet

• Arkadaşlar ben a1 oled kullanicisiyim.. can sikintisiyla ilk defa lg formunu okudum az önce... sizin gibi güzel tv ekran meraklisi olarak yaşadığınız sıkıntılardan etkilendim.. herkes bir şeylerden şikayetçi olmuş özellikle panellerden... her ne kadar panel arizasi olmasada bende ilk gelen tv yi arizadan dolayi değistim.. bir ay sürdü macerası sonra yenisini getirdiler... ne diyim kalbim sizinle ☺.. pixel sorunlarinda pixel yenileme metodu sorunu çözebiliyorsa güzel birşey...

• Soundbar hediyesi iyiymiş. Açıkçası ben çoktan 65B7V almaya karar vermiştim ama almak için dünya kupası kampanyalarını bekledim.

Bu arada abana göre tv işletim sisteminden hızlı olması dışında çok fazla şey beklememek gerek. Güncelleme sonuçta bir yere kadar veriliyor, sonra destek kesiliyor. TV box alınacaksa da kesinlikle Android işletim sistemi önermem. Çoğu android kutu telefonlar gibi güncellenmiyor ve bir iki sene içinde güncel programları çalıştırmadığı için çöp oluyor. (Başıma geldi oradan biliyorum) Windows kutu bu açıdan her zaman daha iyi çünkü güncellemeleri her daim alıyor ve daha uzun vadede kullanılabiliyor.
  • Gittigidiyor Mediamarkt sayfasında 65B7V modelini 10759TL'ye 6 taksitle aldım. 10999'a ayrıca sepette 240TL indirim yaptılar. iyi fiyat mıdır? Ben açıkçası online olarak 12000TL altına görmemiştim. İlk kez görüyorum ama mağazalardaki fiyatları bilmediğimden soruyorum. Soundbar hediyesini de düşününce kaçmaz gibi geldi. İlk kez online tv alıyorum, umarım sorun çıkmaz.
  • 55c7 yi 7000₺ ye alabileceğim bir yer var mı acaba ?

• BMW 116d kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar lg mağazalarına gidip sıkı pazarlık yapıp alabilirsin ben o şekilde aldım zaten 7500 tl dediler en son 7150 olur dediler dedim 7bin olursa alırım ve sonrası çıktım telimi bıraktım dedim fikriniz değişirse ararsanız gelir alırım ayrıldıktan 2 sonra gelin alın dediler :))

Bu arada beyler 55c7 oled tv için renk ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz? Maç izleme birde normal yayın izlemelerinde

• Acaba hangi mağazadan hallettiniz bu şeklide. Tv den memnun musunuz. Tekrar hayırlı olsun

• 2 ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben izmirde oturuyorum Gaziemir Optimum avm içindeki Lg mağazasından aldım ürünü gayet çok memnunum üründen iyiki almışım dedim yani ajanlık hiç bir sıkıntı yok kullanıyorum 10 gündür hocam kesinlikle tavsiye ederim.

2 saat sonra hocam :) hızlı yazınca eksik yazmışım.

• Tarih olarak ne zaman aldınız? Soundbar kampanyasını yakaladınız mı? Tv nin soundbarsız sesi nasıl tatmin edici mi?

Hocam 12/05/2018 tarihinde aldım ürünü ben sesi oldukça tatmin edici şuan için soundbar alma gereksinimi duymadım kesinlikle ama alacağım tabiki bazı zamanlar insan yüksek ses arıyor :) ama tv nin sesinin yetersiz olduğundan değil almak istemem hem görsel acıdan hemde bazen yüksek ses ve daha baskın bass duymak ama uzun bir dönem almayacağım sesi yeteri kadar tatmin edici.

• GalPal kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bu fiyata bir arkadaş daha almıştı. Ancak siz aldığınız tarih itibariyle soundbar hediyesine hak kazaniyorsunuz sanirim. Bu nedenle fiyat çok çok iyi.

Soundbar hediyesi olduğu için artik bu fiyat zor gibi. 7500 iyi fiyat suanda.

• C8 alanlara Tüplü Şahin hediye kampanyası bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.