Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
412.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam bende böyle birşey. Benim oled bembeyaz gösteriyor.
    İsterseniz bir ara resim de atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

3 5 sene sonra rengi solmus bir tv izlersen sasirma
    Eyer dediğin gibi olursa yeni bir model tv alırız okadar basit bu tarz şeyleri kafaya takmayın aldığın ürün 5 sene gidiyoesa iyi zaten teknoloji sürekli ilerliyor ozaman zamana uygun bir cihaz alırsın artık yok öyle alıyım 20 sene kullanayım o devirler bitti.....
  • bolom B kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın, 5bin tl telefona para veriyoruz, 2 sene sonra garantisi bittiği gibi bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Neden beyazlari veremiyor.sikinti ne.beyazi veremeyen bir tvye bana gore o para verilmez
    Verme o zaman. Başlığı yeterince kirlettin. Anladık OLED'e para verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Sana laf anlatmaya değmez araştır görürsün ne olduğunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu iyice trol doldu.

Cevap vermeyin şunlara sizde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

ben de C7 almaya karar verdim. servis gelip kurduğunda neye bakmak gerekiyor? Bir program indirim ölü pixel ya da başka birşeyler kontrol etmemiz gerekiyor mu? ve nasıl yapıyoruz bu işlemi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu arada söylemeden geçemiyeceğim. LED ne ya!!

Şimdiden teşekkürler.
  • serkanhnr kullanıcısına yanıt
    aynen serkan senin oled özel üretim 50 kere yazdım sana git bir mağazaya iki tane usb ye beyaz foto at tak ikisinede al standart ayarada bak bakalım senin oledin beyazmı gösteriyor mavimsi beyazmı hayatında kullandığuın tv lerden başka tv görmediğin için gördüğün o beyazı gerçek beyaz sanmanda normal gerçi..birde kalkmış başka konularda insanlara öneride bulunuyosun kısa komedi filmi gibisin :)
    bu para ne güzel şey insanları nasıl rahat konuşturuyor böyle.. evde 3 tane tv var biri yeni alınmış birisi 6 yıllık diğeride 7 yıllık teknıoloji ilerledi ya çöpe atalım biz o tv leri kullanmayalım..

mal alırken sağlamını uzun ömürlüsünü alacaksın sizin bu yazdıklarınız teselli başka bişey değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhnr

Yok hocam bende böyle birşey. Benim oled bembeyaz gösteriyor.
    İsterseniz bir ara resim de atarım.

O beyaz dediğiniz doğal beyaz değil işte led bir tv yi yan yana koyun anlarsınız farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dog of Xbox -- 29 Mayıs 2018; 18:29:09 >
  • tsulhan kullanıcısına yanıt
    led ne biliyormusun beyazları mavi göstermeyen kırmızıları mavi göstermeyen sarılarıda mavi göstermeyen logo yapışması gibi saçma sapan firmanın garanti dışında tuttuğu sorunu olmayan parlaklık hdr parlaklığı olarak çok daha üstün olan tv ler..siz gerçek siyah göreceksiniz diye doğru düzgün renk gösteremeyen parlaklığı düşük kronik sorunu olan bu tv lere para vermeye devam çok akıllısınız ya :))
  • Dog of Xbox kullanıcısına yanıt
    anlasa bile buraya evet öyleymiş yazmaz boşa yorma kendini geçmiş mesajlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın :)

bu konudakilerin bir kısmı malının esiri olmuş ama farkında değiller..
  • Beyaz aşığı biri değilim. Varsın hafiften buz mavisi olsun beyazlar.O siyahlar yok mu, işte onlar gri ve ışık sızması olunca acayip keyif kaçırıyor.Gece karanlıkta film izleyen biri olarak, siyah performansı benim için çok önemlidir.Tek sıkıntı logo yanığı vb. yanıklar, eğer bunlar yazılım ile tamamen gideriliyor ise, oled'den başka tv'ye bakmam.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    giderilemiyor işte ondan daha büyük problem firma kendi ürettiği tv ye bu durum için garanti vermiyor gerçi siyah takıntısı olan adamda başka çaresi yok ya oled alacak yada q9fn xe94 z9d modellerini alacak onların arasındanda xe94 motion performansından dolayı elenir z9d eski model oda öyle gider geriye q9fn kalır oda kaç paraya gelir tr ye allah bilir :)
  • LG B7 konusuna gelip başka marka ve teknolojileri övmenin mantığını pek anlamadım. Yapanlar da hep belli bir kaç kişi, Led tv'ler de siyahta sorun yaşıyor. Demek ki iki teknolojide de sorun var. Bırakın insanlar kendi ihtiyaçlarına göre tercihini belirlesin. Sizden başka tercihlerde bulunan insanları aşağılamaya ezmeye çalışırsanız insanlar da böyle tepki gösterir. Bunun fanboylukla ilgisi yok.

Konumuza gelirsek benim B7 Cumartesi kuruldu. Youtube'dan bir kaç 4K video baktım, ağzım açık seyrettim. 9 senelik LCD tv'den geçince haliyle görüntü çok acayip geldi. Uydu bağlamadığımdan henüz uydudan 4K bakamadım, zaten dahili alıcıyı kullanmayı düşünmüyorum. 4K alıcı sipariş ettim bir tane, onu bekliyorum. Yazılım çok stabil ve hızlı. Şimdilik bir sorun yok, gayet memnunum.
  • akengin69 A kullanıcısına yanıt
    paylaştığınız filmin ortalama bitrate i nedir hocam
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım görüntüler Blade Runner filmine ait ve ortalama 50-55 Mbps bitrate sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

anlasa bile buraya evet öyleymiş yazmaz boşa yorma kendini geçmiş mesajlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın :)

bu konudakilerin bir kısmı malının esiri olmuş ama farkında değiller..
    Güzel kardeşim bravo bu konuya da el atmışsın :) her marka, model, panel led tv kullandım birkaçdır da oled kullanıyorum.

yok efendim beyaz beyaz değilmiş oymuş buymuş, şu kadarını diyeyim, led tv lerin üstüne oled tvler her açıdan rakipsiz, başka bir seviye, muhteşem siyahları geçtim, görüntü keskinliği, detaylar, renk doğruluğu ve parlaklık da muhteşem. hele ki led tv lerde açılı izlemelerde oluşan soluklaşma hiç yok. logo yanması sorununu da hiç yaşamadım zaten logo ve sabit yazılı ekranlarda arka planda dimming var ve evde logo yanığı pek mümkün görünmüyor.

bence beyazlarda sorun yok, sanırım bu noktada ABL den bahsetmek lazım full ekran renklerde yani ekranda tam ekran beyaz,turuncu,sarı vss renk varken abl devreye girip kontrastı düşürüyor bu da rengin parlaklığını kırıyor. Normal bir kullanıcı renkleri full ekran görmediği için bu durum normal içeriklerde oluşmuyor. (ki bu abl avforumda da oledle ilgili şikayet konusu) tüm olumlu yanlarının yanında bu falsoyu kabul etmek lazım.

açıkçası şimdi ekranı büyütmek istiyorum, bir arkadaş benim 55 inç oledle kendisinin 65mu9000 ini kafa kafaya değişmek istiyor ama ben oledin tadını aldıktan sonra tekrar led e dönmekten çok korkuyorum :))

• kamasiz K kullanıcısına yanıt
    mu9000 verecek oled alacak daha neler. Sakın kabul etmeyin hocam

Oldu 3 5 sene arayla 7 8 bini cope atalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.