Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
412.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 1 adet'in üstünde olması gerekiyor diye biliyorum.
    Yani en az 2 tane olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx3004

Arkadaşlar Teknosada Kampanya Var Sepette %30 veriyor televizyonlarda + 500 tl de hediye çeki veriyor 65e7v 14000 TL ye geliyor Kaçırılmayacak Fırsat Birçok Televizyonda %30 Kampanyası Mevcut Televizyon alacaklar kesinlikle bu fırsatı kaçırmasın
    Bu indirim sadece teşhir ürünlerinde. İndirimli diye aldığınız ürüne dikkat edin.
  • 1 adet ölü piksel ile ilgili servis rapor tuttu. Firma bedel iadesi kabul etmedi. Hakem heyetine başvurdum. Bedel iadesi talebim kabul edildi. Piksel sayısı muhabbeti artk önemli değil. Bu teknolojide 1 veya daha fazla hata olması yetiyor. Yargıtay kararı da mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serkanhnr kullanıcısına yanıt
    Teşhir olduğu belirtilmemiş, teşhir olduğunu sanmıyorum.
    Kampanya Sayfası;
    www.teknosa.com
    1105ledtv Fiyatları ve Modelleri
    https://www.teknosa.com/arama?s=1105ledtv&order=1

Sepette %30 indirim oluyor.

• Ayrıca televizyonum samsung marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 116d

1 adet ölü piksel ile ilgili servis rapor tuttu. Firma bedel iadesi kabul etmedi. Hakem heyetine başvurdum. Bedel iadesi talebim kabul edildi. Piksel sayısı muhabbeti artk önemli değil. Bu teknolojide 1 veya daha fazla hata olması yetiyor. Yargıtay kararı da mevcut.
    Nasıl ilerleniyor hocam hakem heyetine başvuru vs. biraz bilgi verebilirmisiniz? Çok meşşagatli bir süreçse 1 tane ölü piksel için hiç girmeyim topa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhnr

Bu indirim sadece teşhir ürünlerinde. İndirimli diye aldığınız ürüne dikkat edin.

Alıntıları Göster
    Birader Ben Olmayan Arkadaşlar Alsın Diye Kampanyayı Paylaştım. Bu Ürünü Zaten Ben Kullanıyorum. Ayrıca Ürünler Outlet Ürünü Değildir. Ve Bu Fırsat Kesinlikle Kaçırılmamalıdır.
  • Rx3004 kullanıcısına yanıt
    Tum modellerde var mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    LG 65 E7 ve W7 de var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • W7’nin fiyat fenaymis, ama iste her seyi ayni tvye o paralar verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

LG 65 E7 ve W7 de var.
    W7 DE COK GÜZEL TELEVİZYON E7 FİYATINA ALIYORSUN NEREDEYSE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx3004

W7 DE COK GÜZEL TELEVİZYON E7 FİYATINA ALIYORSUN NEREDEYSE

W serisi KING OF OLED dir hocam daha iyisi yok.

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Önce servis geldi servis formu düzenledi. Ölü piksel var diye. İncehesap.com a bildirdim durumu bedel iadesi istiyorum şeklinde mail attımm. Kabul etmediler. Bnde hakem heyetine başvurdum. Yaklaşık 1 buçuk ay sonra haklı bulundum ve karar tebliğ edildi. Karşı tarafa tebliğ edilip aranmayı bekliyorum. Şirkete mail attım ancak henüz karar onlara ulaşmamış. Ulaşınca ya dava açacaklar ya da ürünü geri alıp paramı iade edecekler ancak ben dava açılsa bile tv yi gönderip paramı alabilirim çünkü hakem heyeti kararı mahkeme ilamı niteliğinde ve ilamlı icraya konu edilebilir.

• BMW 116d kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde o tarz davaları tedbir talepli açıyorlar, o yüzden dava açarlarsa sonucunu beklersiniz.

Bu arada ürününüzde sadece 1 ölü piksel vardı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 18 Mayıs 2018; 18:56:6 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Tedbir talepli açılırsa beklemekten başka yapacak birşey yok malesef çünkü kaybetme durumunda ürün bnde kalacak. Benim tvimde sadece 1 tane ölü piksel vardı. Ama çok belli oluyor özellikle koyu renklerde.

Of hocam ne süreç 1 tane ölü piksel için o sabrı görmüyorum kendimde. Tvniz 4k mıydı 4k ise çok zor hocam tek ölü pikseli görmeniz imkansız. Her renktemi ölüydü peki yoksa tek renk miydi hangi pikseliniz ölüydü.
    Buarada bendeki durum aşağıdaki fotoğraftaki gibi baya yakından çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 18 Mayıs 2018; 22:13:10 >
    Manuel temizleme yaptınız mı?

Tv 4k samsung 50mu7000. Tek piksel. Koyu renklerrde çok belli oluyor.

• 1kez yaptım hocam değişmemişti sanırım sonrada hiç dibine girip bakmadım geçmişmi diye ama sanmıyorum.

Benimde sadece kırmızı renk geldiği zaman siyah gözüküyo hocam.

Bu arada lg teknik destekle konuştum bugün aynı yerde 3 tane farklı yerde ise 5 tane toplam ölü piksel olursa arıza kaydı açıyorlarmış.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.