Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
412.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz cuma günü 55C7 model tv aldım kurulumu yapıldı kurulum esnasında taşındığım evde tadilat olduğundan dolayı kurulumu yapan arkadaş ekran üzerindeki jelatini sökme abi temizlik bitsin öyle çıkar dedi bugün de temizlik bitti çıkardım ve ekranın orta kısmında soldan sağa doğru şerit şeklinde çizgi belirdi sizce nedir durum?

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 15 Mayıs 2018; 22:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ATATURKTC

Beyler selam size bir sorum olacak,

Geçtiğimiz cuma günü 55C7 model tv aldım kurulumu yapıldı kurulum esnasında taşındığım evde tadilat olduğundan dolayı kurulumu yapan arkadaş ekran üzerindeki jelatini sökme abi temizlik bitsin öyle çıkar dedi bugün de temizlik bitti çıkardım ve ekranın orta kısmında soldan sağa doğru şerit şeklinde çizgi belirdi sizce nedir durum?

normal değil servisi çağırın gösterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TimFx

normal değil servisi çağırın gösterin.

Alıntıları Göster
    Hocam iyi geceler çok ilginçtir ki gece 12 gibi tv kapadım sahura kalktım şimdi tv yi açıp bakayım dedim çizgi gitmiş çok ilginç ama genede servisi çağıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 16 Mayıs 2018; 4:3:52 >
  • Tv’yi iade etmeme karari almisken bir de olu piksel gordum bugun. Ne yapsam bilemiyorum biktim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Tv’yi iade etmeme karari almisken bir de olu piksel gordum bugun. Ne yapsam bilemiyorum biktim.

Oled tv ve ölü piksel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oledde de olu piksel olabiliyor maalesef.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Hocam normal hayatta bu kadar şansız mısınız? Oled tv lerde ölü piksel çok nadir görülen bir şey bence tv yi aynısı ile değişim talep edin.

Hocam benim c6 dada birtane kırmızı ölü pixel yakaladım. Hiç uğraşmadım. Sadece kırmızıda siyah veriyor. Dibine girersem görüyorum. Garanti kapsamına girermi çokda emin değilim. Sizde durum nedir? Ayrıca siz tv aldınız mı ne aldınız?

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Benimde kırmızıda hocam, gerçi beyaz dışındaki renklerin hepsinde gözüküyor aslında. Garanti değil de iade hakkım var onu mu kullansam diyorum. Ama fiyat çok iyiydi benim.

10.800'e 65B7 aldım hocam.
  • Aynısı ile değişim yapmazlar ki hocam iade alırlar direkt. Servis raporuyla da zor.
    Anladım hocam çok iyi fiyat hayırlı olsun güle güle kullanın gerçekten gözünüze batmıyorsa kullanın derim ama değişim yapıyor ise servis bende şansını denerdim 😁 benim sadece kırmızı ekranda siyah gösteriyor. Yani birtane red pixel gitmiş gözüküyor. Green blue whiteda sıkıntı yok. Servisi çağırsam değişim falan verirlermi ki 😁 ki aynı modelde piyasada yok bilemedim.
    Çokta memnunum tv den ama size 2017 model verelim deseler yok da demem 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 18 Mayıs 2018; 0:32:29 >
    1 ölü piksel bile yeterliymiş aslında, yarın bi servisle görüşeyim bari ben.
    Bir görüşün bakalım hocam benide haberdar edermisiniz? Bende eğer işe yararsa kolları sıvarım. Kaşınıyorum ama 😊

Gerçi bende 2017 ağustosta aldım ta. Ama garantisi devam ediyor sonuçta. Eğer ki tek pikseli bile garanti kapsamına sokuyolarsa değişim para iadesi vs. Bende denerim şansımı

Haber veririm hocam.

• Arkadaşlar Teknosada Kampanya Var Sepette %30 veriyor televizyonlarda + 500 tl de hediye çeki veriyor 65e7v 14000 TL ye geliyor Kaçırılmayacak Fırsat Birçok Televizyonda %30 Kampanyası Mevcut Televizyon alacaklar kesinlikle bu fırsatı kaçırmasın
  • Rx3004 kullanıcısına yanıt
    Denemelik 55C7 yi sepete attım fiyat değişmedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Benimde kırmızıda hocam, gerçi beyaz dışındaki renklerin hepsinde gözüküyor aslında. Garanti değil de iade hakkım var onu mu kullansam diyorum. Ama fiyat çok iyiydi benim.

10.800'e 65B7 aldım hocam.
    pixel düzeltme işlemi yaptınızmı hiç ? bende bir adet pasif pixel vardı. bir kaç renkte çalışmıyordu. iki kez pixel düzeltme yaptım, sorun ortadan kalktı.
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Yok yapmadim, deneyeyim bi hocam.

• TimFx kullanıcısına yanıt
    Ben youtube daki videolardan denedim de bir değişiklik olmadı.
    Ben bugün lg teknik destek ile bilgisayar üzerinden canlı yazıştım hocam. Dediği birbirine yakın 3 adet birbirinden uzak 5 adet olması gerekiyormuş ki arıza kaydı bırakabileyim.
    Bende yeni tüketici hakları kanununa göre 1 tane bile ölü pixel ayıplı oluyor dedim.(Tabi en ufak fikrim yok internetten bakınca birkaçtane böyle bilgi gördüm doğrumudur bilmiyorum :) )
    Oda bana 444 65 43 numarasını verdi burayla görüşün diye. Aramadım bende arıycam biara merak ettim prosedürlerini.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.