Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
412.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asıl mağazadan alırsan çok sıkıntı yaşarsın iade bile almazlar. Ne yap ne et netten sipariş ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

1kez yaptım hocam değişmemişti sanırım sonrada hiç dibine girip bakmadım geçmişmi diye ama sanmıyorum.
    bende ikinci seferde düzeldi bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3z3g3n1616

Cevap icin tsk ederim. Oled tercih edersem b7 olur, cercevesi gumus rengi oldugu icin. Hanim c7 nin siyah cercevesini sevmedi.

Alıntıları Göster
    Gümüş çerçeve tv katilidir, ufacık ışıkta parlar, tvyi hava için değil de seyretmek için alıyorsanız uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhnr

Android olsa bile çok fazla birşey yükleyemezsiniz. 16gb hafıza var. Yarıya yakını sistem dolduruyordur zaten.

Lg webos a da çok fazla uygulama ve oyun yüklenebiliyor.

Ben hiç oyun denemedim ama yüklenebilir. Ancak bu tercih sebebi olmamalı.
    kaç tane yüklediğinin bir önemi yok kaç tane program arasından istediklerini seçebiliyor musun onun önemi var.

Webos'ta çok program var diyorsan, Android'de onun 1000 katı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Gümüş çerçeve tv katilidir, ufacık ışıkta parlar, tvyi hava için değil de seyretmek için alıyorsanız uzak durun.

Alıntıları Göster
    Evin şefi b7 beyendi elimden birsey gelmez malesef 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    1000 katının 999 katı çöp ve gereksiz app. Android pişmanlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 19 Mayıs 2018; 23:52:44 >
  • Arkadaşlar merhaba güncel kanal listesi elinde olan var mı tv yi kuran arkadaş yükledi kanalların hepsi karışık Allah rızası için biri atsa ve kısaca nasıl yapılacağını anlatsa çok makbule geçer pm den de ulaşabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

1000 katının 999 katı çöp ve gereksiz app. Android pişmanlıktır.
    Android pişmanlıktır diyip, Tizene mi güzel diyorsun haha, NAS kullanabiliyor musun? USB'ye mi mahkumsun yoksa?
    DLNA altyazı olayını naptın? yoksa bunlar çöp şeyler mi?
  • B7mi alalı 5 ay oldu galiba. Evin her şeyi resmen, nazar değmesin. Netflix, kendi tarayıcısından film izleme vs. tık. yok. Bi televizyona o kadar para mı verilir diyen çevremdeki insanlar bile gelip görünce şaşırıyorlar. Çünkü onların tv bilgisi ve görüşü hala led tvlerden öte gitmemiş. Kısıtlı zamanda tv keyfi yaşamak isteyenler için tereddüt etmeden alınacak bir ürün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tv ye harddisk takıp true hd ve dts hd seslerş arc yoluyla aktarabilme konusunda yeni gelişme var mı bilen?

• quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

1 tane derken 1 RGB grubu demek daha doğru... uyuz servisler bahane uydurup sorun yok der... birde screenburnfixer dene
    Rgb diyemiyorum çünkü yeşil ve mavide sorun yok. Sadece kormuzıda oluyor.

• Arkadaşlar burn in ne alemde? O kadar zamandır kullanıyonuz 😄

• Whowerts kullanıcısına yanıt
    Hangi burn in? B7nim böyle bir problemi olmadı ki hiç

• quote:

Android pişmanlıktır diyip, Tizene mi güzel diyorsun haha, NAS kullanabiliyor musun? USB'ye mi mahkumsun yoksa?

Hayır en iyisi webos dur ben tizen mi dedim LG konusunda?

• quote:

quote:

Hayır en iyisi webos dur ben tizen mi dedim LG konusunda?

Alıntıları Göster
    bu dediklerimi webos'ta yapamıyor, ama haberin bile yok, sadece boş boş taraftarlık yapıyorsun.

Android'te bunu yapan 10'larca app var. Tizen ve webosta 1 tane bile yok.

Örnek, gerçek vpn clientleri bile yok, Youtube'u sürünerek düşük çözünürlük seyredin.
    sanırım paralı 1 tane ip tv appleri var dandikten, 100 tane örnek veririm.

Bu dediklerimi yapan 50 tane program vardır Androidte. Leş kalite Netflix, dandik versiyon Youtube appsi, dandik browserla takılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 20 Mayıs 2018; 11:24:57 >

• zortak Z kullanıcısına yanıt
    😂😂😂😂Leş kalite netflix, dandik kalite youtube demenden bile cahillik akıyor.

Leş kalite netflix nedir ya? Netflix A’da da B’de de aynıdır. Kaliteyi internet hızın ve paketin belirler. Televizyonun da UHD veya 4K destekliyorsa değme keyfine.

Peki ya youtube? 😂😂😂

Neyse, aynen kardeşim. Leş kalite leş.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdertugrul

😂😂😂😂Leş kalite netflix, dandik kalite youtube demenden bile cahillik akıyor.

Leş kalite netflix nedir ya? Netflix A’da da B’de de aynıdır. Kaliteyi internet hızın ve paketin belirler. Televizyonun da UHD veya 4K destekliyorsa değme keyfine.

Peki ya youtube? 😂😂😂

Neyse, aynen kardeşim. Leş kalite leş.
    Kara cahil olan sensin, Netflixin tamamına leş diyorum, yüksek sıkıştırma yapan dandik bir servis. Androidle siz de ki Youtube app leri de farklı oluyor, Android'te her zaman en iyisi ve yeni versiyonu, siz ise uyduruk Youtube app versiyonların da takılıyorsunuz. Tizendeyken seyrettiğim kanalları izlemek için taklalar atıyordum, Androidde her şey pratik ve kolay.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    webos fanlığın göklere çıksın, paran olduğunda mutluluğa yelken açarsın haha
  • Vallahi bilader,hem Android hem de Webos kullanan biri olarak,TV'de WebOS Android işlemciden daha iyi. Yurtdışından tv dongle player bile defalarca getirdim,en üst android işlenci yüklü olmasına rağmen TV uygulamalarında WebOS kadar başarılı olamadı malesef
  • HE-1-9-7-2 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Zortak bir Sony fanboyudur, boşuna laf anlatmaya çalışmayın. Androidle sürünsün.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.