Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.829
Cevap
85
Favori
412.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz bu tv yi ilk alırken yoktu bu ölü pixel değil mi? Sonradan nasıl oldu anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla alırkende var olan bişey olabilir. Çünkü sadece kırmızıda ve bir karış mesafeden baktığımda bulabiliyorum ekranın sol alt köşesinde. Gözümden de kaçmış olabilir. Kırmızı haricinde diğer renklerin hiçbirinde gözükmüyor. Doğal olarak kırmızı piksel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün 55b7 de ölü pixel testi yaptım. beyaz, kırmızı, mavi ve yeşilde 1 tane ölü pixel im var. çok büyük bir problem gibi görünmedi gözüme. test videolarını gezerken ölü pixel fix videoları gördüm. Yaklaşık 60 dk lık. Bunların bir mantığı yada doğruluğu var mı ? pek mantıklı gelmedi bana gerçi.
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Banada çok mantıklı gelmedi hocam bilmiyorum varmı bu videolardan sonra düzelen acaba 😊

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Konuya çok vakıf değilim ama ölü pixel yazılımsal değil donanımsal bir sorun gibi sanki. daha bilgili arkadaşlar var grupta. Bilgilendirirlerse sevinirim.
  • LG OLED65E7V Teknosa'da 14.697,90 TL ve 500 Tl indirim çeki de cabası,bayağı fiyat kırmışlar.Yeni Oled Tv'ler yolda galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HE-1-9-7-2 -- 19 Mayıs 2018; 13:12:47 >
  • HE-1-9-7-2 H kullanıcısına yanıt
    2018 modeller çıktı ama ülkemize henüz gelmedi.

• Kalbim 55 lg b7 desede, beynim sony 55xe9305 tercihinden yana. Gunluk ortalama 3 saat kadar digiturk yayinlari ve haftada belki 1 filim indirip seyretmeyi dusunuyorum. Eger sony alirsam oglum Android ozelliginden dolayi oyun oynayabilir.

B7 7000 tl

Sony 55xe9305 6400 tl

Kullanim amacima gore hangisini tavsiye edersiniz?

• g3z3g3n1616 G kullanıcısına yanıt
    LG C7

Kullanım yoğunluğu oledi gösteriyor. Filmlerde maksimum görüntü kalitesi ve detay için de oled daha iyi. Ancak olaya parlaklık acısından bakarsanız o zaman 9305 daha iyi.

Işletim sistemi olarak webos üstüne bir sistem yok şuanda. Android biraz hantal ve hala sorunları olan bir sistem. Kısa zamanda düzelir mi bilmiyorum.

Oyun yükleyip oynamayı düşünmeyin, oyun için ps4 pro gibi bir cihaz tercih edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

LG C7
    Cevap icin tsk ederim. Oled tercih edersem b7 olur, cercevesi gumus rengi oldugu icin. Hanim c7 nin siyah cercevesini sevmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanhnr

Kullanım yoğunluğu oledi gösteriyor. Filmlerde maksimum görüntü kalitesi ve detay için de oled daha iyi. Ancak olaya parlaklık acısından bakarsanız o zaman 9305 daha iyi.

Işletim sistemi olarak webos üstüne bir sistem yok şuanda. Android biraz hantal ve hala sorunları olan bir sistem. Kısa zamanda düzelir mi bilmiyorum.

Oyun yükleyip oynamayı düşünmeyin, oyun için ps4 pro gibi bir cihaz tercih edin.
    6 yasinda oyun bagimlisi bir oglum var 🙂 ps4 yada xbox gibi kutular almayi simdilik hic dusunmuyorum. Sadece ipad de oynadigi oyunlari tv de oynamasina izin verebilirim. Sony e kaymamin nedeni bu aslinda. B7 cok beyensemde.

1 tane derken 1 RGB grubu demek daha doğru... uyuz servisler bahane uydurup sorun yok der... birde screenburnfixer dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

LG 65 E7 ve W7 de var.
    İyi değil mi bu indirim almaya değer mi sizce ?

• mtnsc M kullanıcısına yanıt
    E7 nın fiyatı çok iyi.

Android olsa bile çok fazla birşey yükleyemezsiniz. 16gb hafıza var. Yarıya yakını sistem dolduruyordur zaten.

Lg webos a da çok fazla uygulama ve oyun yüklenebiliyor.

Ben hiç oyun denemedim ama yüklenebilir. Ancak bu tercih sebebi olmamalı.

• Kur farkını ve yeni gelecek cihazların fahiş fiyatlarını düşünürsek bana da son iyi fırsatlar gibi geldi bu Teknosa indirimi. 65b7v ile kıyaslayınca aradaki farkı hakeden bir durumu yok sanırım. Sadece ses sistemi biraz daha iyi ama o farka en iyi sistem de alınabilir. Şu an 65b7v 12-13 bin arasına geliyor en indirimli haliyle.

otomatik temizleme yok mu onu aktif et kapatınca sabaha kadar boş boş durmaz temizler... sorun yaşamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsc

Kur farkını ve yeni gelecek cihazların fahiş fiyatlarını düşünürsek bana da son iyi fırsatlar gibi geldi bu Teknosa indirimi. 65b7v ile kıyaslayınca aradaki farkı hakeden bir durumu yok sanırım. Sadece ses sistemi biraz daha iyi ama o farka en iyi sistem de alınabilir. Şu an 65b7v 12-13 bin arasına geliyor en indirimli haliyle.
    Evet E7'nin sesi bir tık daha iyi ama genelde kullanıcılar tasarım farkından dolayı E serisine yürüyor. Birde coğu kişinin farkında olup kullanmayacağı ilave bir fonksiyon var. çift tuner özelliği sayesinde, herhangi bir alıcı kutuya ihtiyac duymadan, aynı anda hem uydu hemde kablolu tv'yı yan yana iki pencerede izleyebilirsiniz. Yada birinde kayıt yaparken digerinde başka bir kanal izleyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 19 Mayıs 2018; 17:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimFx

Evet E7'nin sesi bir tık daha iyi ama genelde kullanıcılar tasarım farkından dolayı E serisine yürüyor. Birde coğu kişinin farkında olup kullanmayacağı ilave bir fonksiyon var. çift tuner özelliği sayesinde, herhangi bir alıcı kutuya ihtiyac duymadan, aynı anda hem uydu hemde kablolu tv'yı yan yana iki pencerede izleyebilirsiniz. Yada birinde kayıt yaparken digerinde başka bir kanal izleyebiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bilgiler için. Normalde B7 almak istiyorum. Netten almak istemiyorum herhangi bir sıkıntıda uğraşmak zor olmasın diye. Ama şu an mağazalardaki B7 fiyatları teknosadaki E7 fiyatına yakın. Aklımı o yüzden çeldi.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.