Şimdi Ara

Letgo da kaç türlü insan vardır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. N11, gittigidiyor gibi sitelerde 100 liraya satılan ürünü 300 lira fiyata koyup altına pazarlık olmaz, ölücüler yazmasın diyenler
    2. Sıfırı 7.000 lira olan laptopları 2-3 yıl kullanıp, bir tarafını kırıp 6900 liraya veya daha vahim 8.000 liraya fiyat çekenler
    3. Bu dh 2.el forumda da mevcut, gtx 1050li laptopları 8-9k fiyatlara koyan gruplar
    4. Letgoda birkaç hediye çeki gördüm, indirim bedeli 500 lira, adamın satış fiyatı 495 lira yani utanmasa 499.99tl satacak (:
    5. Sıfırı 1200tl olan telefonları 1 yıl kullanıp 2500 liradan satmaya çalışan, utanmayıp 5.000tl sıfır fiyat olan telefonu 2400 liraya koyuyorum mesaj atıyor 2500 liraya koyduğu (1200lira sıfır fiyatı) telefonla takas olur mu diye, cevabını meraktan olur diyorum, üstten 400 lira alırım diyor (:
    Şuan aklıma gelenler bunlar, gördükçe güncellerim, genellikle elektronik ürünlerde oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar çok cins varki.
    Bizim forumun 2.elinde de Letgo kadar olmasada değişik insanlar var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

O kadar çok cins varki.
    Bizim forumun 2.elinde de Letgo kadar olmasada değişik insanlar var...
    2.el forumda letgo kadar yok
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum ya zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Bende onu diyorum ya zaten
  • Buranın ikinci elinde bu ayakları yapanlar da Letgo özürlüleri zaten. Forumda aynı kart 1000tl ye 3 farklı konuda satılıyor, biri 1200'e açmış ve pazarlık yok diyor. Diğer konuların linklerini atınca da "gidin onlardan alın" o zaman diyorlar. :))

Bunlar kendini zeki sanıp, enayi avına çıkan enayiler. Letgo'dan bahsetmeyeceğim bile. 1700tl ye birşey koyuyorum 900tl veririm diyor adam. Ne denilebilir ki?

• İntel i3 340
    GT 1030
    8 GB RAM
    Oyuncu bilgisayarı moruQqq
    Her oyunu ultrada oynatır 2500₺

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Letgo kanser kitle bişey alınmaz, şakasına dalaşıyorum. GTX 1050 Ti 100 FPS PUBG ultrada diyor. Ya sıkıntılılar, yada satmak için yapıyorlar.

• Bizim milletin şark kurnazlığı işte
  • Piyasası 400-500 olan ürünü 300'e koyuyorum. 150ye düşersen anlaşalım diye mesaj atıyorlar. Baktım bu uyanıklarla uğraşılmıyor ben de 400 yaptım fiyatı. Pazarlıkla 300'e verdim gitti 100 lira indirim kopardı aklınca uyanık herif.

• quote:

Orijinalden alıntı: xotac

Buranın ikinci elinde bu ayakları yapanlar da Letgo özürlüleri zaten. Forumda aynı kart 1000tl ye 3 farklı konuda satılıyor, biri 1200'e açmış ve pazarlık yok diyor. Diğer konuların linklerini atınca da "gidin onlardan alın" o zaman diyorlar. :))

Bunlar kendini zeki sanıp, enayi avına çıkan enayiler. Letgo'dan bahsetmeyeceğim bile. 1700tl ye birşey koyuyorum 900tl veririm diyor adam. Ne denilebilir ki?
    Bizim oralarda pazarlik deniyo 2.el hatta 3.el oldugu icin 0 fiyatini koyuyosan yada 0a yakin adamda 2.el olmasindan mutevellit yari fiyati eder diyerekten 900 diyo sen bi urun al mesela isterse urun 1 gunluk olsun 2.el oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig47 -- 8 Temmuz 2019; 17:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Piyasası 400-500 olan ürünü 300'e koyuyorum. 150ye düşersen anlaşalım diye mesaj atıyorlar. Baktım bu uyanıklarla uğraşılmıyor ben de 400 yaptım fiyatı. Pazarlıkla 300'e verdim gitti 100 lira indirim kopardı aklınca uyanık herif.
    Iyide konuyu acan arkadas saticinin serefsizliginden dem vurmus siz alicinin uyanikligindan satici serefsizse alicinin ne gunahi var indirim ister tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

İntel i3 340
    GT 1030
    8 GB RAM
    Oyuncu bilgisayarı moruQqq
    Her oyunu ultrada oynatır 2500₺
    Aynen onlar efsane zaten. Gt 1030 olunca oyun bilgisayarı oluyormuş

• Let go daki ilanların en az %80'i ederinden çok daha pahalı.

Garanti veriyorum letgoda satılan ürünlerin en az 3 te 1 i sıfırından daha pahalı

• Kısacası fakirlikten şark kurnazlığı yapmaya çalışan solucanlar
  • Olum bir tek ben mi adam akıllı fiyat koyuyorum yoksa mal mıyım?

23 Kasımda aldığım 5.500 küsür MSI GL63 8RD bilgisayarımı seneye üniversiteden mezun olunca satacağım. Satacağım zaman 5 6 ay daha garantisi olacak sanırım. Koyacağım fiyatı şimdiden söyleyeyim 4.500 - 4.750 TL arasına koymayı planlıyorum. O zamana kadar bu laptopun fiyatı yine aynı seviyede olacaktır eminim. 7 bin civarı. Yoksa şimdi ben de 6 bine mi koysam ne yapsam. Nasıl bu kadar kolay milleti kazıklıyorlar, ne kadar çabuk alışmışlar. Sanki başka vatandaşı kazıklıyor (bu da çok kötü bir şey tabi kide). Ya senin kendi vatandaşın, kendi milletinden ne kadar çok seviyorsun kazıklamayı anlamıyorum. Neyse sinirlendim.
  • Bir de şöyle bir şey yaşadım.

Laptop almadan önce kasamı satmıştım. 1500 TL'ye sadece kasayı verdim. Kasanın özellikleri fx 6300, 8gb ram, r9 270x dual oc, cooler master kasa ve psu 1 tb hdd falan. Adam aradı neden bu kadar ucuz diye . Millet korkmuş artık yamuk tiplerden. Ya bu yazdığım kasayı 4.5 seneye yakın kullandım ve taş gibiydi. Alırken monitör ile birlikte toplam 2200 küsür civarına geldi. Aynı özellikte hatta sadece ekran kartı iyi olup diğer parçaları çöp olan sistemler gördüm 2 bin fiyat biçmiş adam. "Pentium işlemcili ama GTX 1050 var kardeşim" diyen kişiler falan filan ohooo. Bak yine sinirlendim.

Edit : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jowiyaga -- 8 Temmuz 2019; 18:3:34 >

• kehribar tesbihe takas olur mu kargo senden olacak ama

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    kardesh ferrari 456'nla okunmuş tesbih+kefeni takaslar mısın
    tesbih ahiretinde günahlarını affedecek kefen kabir azabını engelleyecek
    oohoooooooooooo ben borçlu bile çıktım kardesh
  • Geçen bizim mahalleden kulaklık gördüm, bana da lazım 1 adet. İnternetteki satış fiyatı en düşük 219TL, en yüksek 260TL, satıcı firmalar da N11, gittigidiyor vs bilindik. Ürünü 1 yıl kullanmış, aklı sıra daha üst model kulaklık almış ondan satıyormuş. Satış fiyatı 240TL, pazarlık yok, takas yok diyor. Mesaj attım dedim kardeş ucuza satıyorsun 500TL ye koyar , bana dedi ki, kardeşim internette 230TL ye satılan ürünlerin hepsi çakma, bu orjinal, bundan iyisini bulamazsın, garanti veriyorum , ürünün orjinal fiyatı 400TL. Link istedim Vatan Bilgisayardan attı. Hala lafımın arkasındayım dedim sen bunu 500TL ye koy, ucuza koymuşsun deyip sohbeti bitirdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.