Şimdi Ara

Leon yol tutuş faciası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
14.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lift-off tekniği ile fwd bir araba arkadan kaydırılabilir. Ayrıca videoyu görünce aklima İstanbul Park'ta ki Golf r videosu geldi. Öndeki 1 kasa viraji dönerken Golf R bu videodaki gibi önden kopuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedan araçtan sonra HB araca geçince ben de yaşadım benzer bir deneyimi. Frenle birlikte dönel kavşağa biraz da hızlı girince arka taraf hafif kaldığından arkadan koptu Clio 4. Yarım spin attım. Bundan sonra daha temkinli kullanıyorum.

HB araçların kaderi bu olsa gerek. Ağırlık merkezleri önde olduğundan arka taraf hafif kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 11 Eylül 2018; 16:33:13 >
  • Ben de benzer durumu Golf'te yaşadım. Arkayı çaktırmadan bırakıyor.
    O gündür temkinliyim

İkisi de bu anlamda 308'e yaklaşamaz net. Ama golf daha konforlu tabi.
  • Heçbek araçların kaderi bu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Hocam yapmayın 308 bu konuda Leon'dan üstün bir araç fark yok demek biraz acımasızlık olur.
    Bence çok bir fark yok inan.Sabuncubeli virajlarında çok limitlerinde kullandım.Dağ yollarında çok zorladım virajlarda.İkisi de çok iyiydi.

Benim için ikiside neredeyse aynı.Bu fanatiklik değil sadece gözlemlerimin sonucu.İkisiyle de gönül bağım yoktur.
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi, Leon'un yol tutuşunu eleştirmiş. Siz de Leon'un, Golf'un ucuz hallisi olduğu demişsiniz. Burada yol tutuşun Golf'te daha iyi olduğunu demiş olmanız lazım. Yok eğer ben malzeme kalitesi, kapının tokluğu gibi unsurlarda Leon'un Golf'un ucuzu olduğunu kastettim diyorsanız, bu unsurların yol tutuş konusuyla ne alakası var?

• Benim bildiğim kütük gibi araba daha iyi yol tutar virajda salınımı daha azdır. Yumuşak süspansiyonlu araçların salınımı daha yüksektir. Dönerken aynı hızlarda olmamanız ihtimali çok yüksek Örn: Dacia 20kmh Leon: 60kmh gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Sana öyle gelmiş.Çok ta güzel yol tutuyor.Şimdiki öve öve bitirilemeyen 308 imle aynı neredeyse.

Bazen önden kayma oluyor ama topluyor hemen.
    308inizde ne marka lastik var?

• Viraja girerken şak arkayi saldi

Ortasindayken şak bir 10 daha ortadan koptu

Tam cikista şak bir 10 daha kafadan koptu

Kimse ne oldugunu anlamadan şak Leon Cupra oldu

• Baskasinin arabasiyla maceraya girme.Kendi paranla kazandigin arabayla tatli sert viraj al.

• Dacia dan Leon a geçince heyecanlandın nasıl viraj alacak diye direksiyonu fazla kırdın lastiklerin de eski olması sebebiyle araç kayma eğilimi gösterdi sonra nefes almadan buraya leon yol tutuş faciası diye konu açmaya geldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 11 Eylül 2018; 18:5:59 >
  • Adam leon kotu yol tutuyor dıyor, japoncu gelıyor leon golfun ucuz turevı dıyor. Ne alakası var, sızlerden ıyı polıtıkacı olur :D honda jazz mı ıyı leondan bırader ?

• Hiç elektronik sürüş desteği olmayan Citroen C2 VTR’yi 10 sene kullanmış biri olarak bu bahsi geçen arabaların hepsinin yol tutuşuna güler geçerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol tutuş konusunda Astra bile golf ve leondan üstündür :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karşılaştırdığınız araba dacia olmasa inanıcam da işte o noktada hikaye saçmalıyor. Dacia düzgün bi araba olsa 2 kuruş maliyetten kaçıp o iğrenç havalandırma ızgaralarını koymazlardı.

Bu arada ister kabul edin ister etmeyin leon ve golf aynı platfomda üretilen araçlar. Malzeme kalitesini tartışın ama leonun giriş paketi olan style paket bile golfün comfortline paketinden daha donanımlıdır.

• Viraja sert girip neden ayağınızı gazdan çekiyorsunuz hocam? Bu tip durumlarda ölmemek için dip gaz yapmanız gerekiyor.

• Çok yakın zamanda VAG ceosu, Seat'ı VAG grubunun Alfa Romeo'su yapmak istiyoruz, ona rakip olmak istiyoruz demişti, şimdi bunu görünce çok komik geldi. Ayrıca o üstte paylaşılan Golf'ün kafadan koptuğu videoda kameraman araç bir Giulietta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McRae555

Çok yakın zamanda VAG ceosu, Seat'ı VAG grubunun Alfa Romeo'su yapmak istiyoruz, ona rakip olmak istiyoruz demişti, şimdi bunu görünce çok komik geldi. Ayrıca o üstte paylaşılan Golf'ün kafadan koptuğu videoda kameraman araç bir Giulietta.
    Seat, Vag'ın Alfa'sı olacaksa VW neyi olacakmış Ferrarisi falan mı ?

Seat'ta kullandıkları navigasyon bile ucuzun ucuzu be Seat, Vag grubundan çıkmadığı sürece Cacık olamaz. Eski İspanyol ruhu falan kalmaz bu gidişle. VW'ye parası yetmeyenlerin markası ne yazık ki. İç kalite de bunu ispatlıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Eylül 2018; 19:29:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

308inizde ne marka lastik var?

Alıntıları Göster
    Good year egp var. Fren ve yol tutuş açısından hiç memnun değilim. Daha 12 bin de araç.

40 bini görmeyecek gibi bu lastik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Good year egp var. Fren ve yol tutuş açısından hiç memnun değilim. Daha 12 bin de araç.

40 bini görmeyecek gibi bu lastik.

Alıntıları Göster
    Ben aracımı 17binde aldım. İlk sahibi direk değiştirmiş, zaten 308 sahipleri hiç memnun değil, bende şu anda turanza t001 ler var, 16"jant a rağmen aracı yoldan ayıramıyorum. Bence acilen değiştirin, c sınıfı güncel modellerin hemen hemen hepsini kullandım, 308 yol tutuşunda cidden çok başarılı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.