Şimdi Ara

Leon yol tutuş faciası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
14.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alcohol06

Evet ta kendisi, ancak dandik olan kurum değil arabanın tutarsız ESP kalibrasyonu ve damping-rebound'u iyi ayarlanmamış süspansiyonu. Fakat söz konusu bir Citroen mamülü veya VW grubu aracı ise sen bir şekilde açıklamasını yapar sıyrılırsın, üzülme. Kurum dandik demek gibi mesela. Rezil sürcüüyü de tavsiye edebilirim veya iki testte asfalt sıcaklığı farkı var kozunu oynayabilirsin.

C4 Cactus pamuk süspansiyonla çürütmüş üstteki mesajı.

• Yol tutuşun lastik ile alakası çoktur. 150₺’lik petlas ile michelin alpine arasında dağlar kadar fark var. Onunla alakalıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Buda neyin nesi 😂😂😂

• Leon gören masum köylü :)
  • Bizde 2010 Insignia abimde 2014 1.2 TSI Leon style paket vardı. Leona bi binip köye gittim yollarda oldukça virajlidir. Daha ilk viraja girmemde anladım ki bu araç yol tutmuyor. Hani ben çoğu araç birbirine yakın yol tutar derdim ama bu tabularımi Leon yıktı geçti . Bi kere viraja girince direksiyon biraz çevrilir araç döner gider. O an arka ne yapıyor sen hissetmessin çok hızlı girmediysen. Leon da ise direksiyonu ceviriyom tamam bu kadar yeter direksiyonu çevirdiğim diyorum ama araç inatla dönmüyor beni biraz daha çevir diyor ben burdan dönemem bu kadar direksiyon hamlesiyle diye bağırıyor resmen. Çok garip gelmişti ama çoğu insanın şikayet ettiğini duyunca hakliymisim dedim kendi kendime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Bizde 2010 Insignia abimde 2014 1.2 TSI Leon style paket vardı. Leona bi binip köye gittim yollarda oldukça virajlidir. Daha ilk viraja girmemde anladım ki bu araç yol tutmuyor. Hani ben çoğu araç birbirine yakın yol tutar derdim ama bu tabularımi Leon yıktı geçti . Bi kere viraja girince direksiyon biraz çevrilir araç döner gider. O an arka ne yapıyor sen hissetmessin çok hızlı girmediysen. Leon da ise direksiyonu ceviriyom tamam bu kadar yeter direksiyonu çevirdiğim diyorum ama araç inatla dönmüyor beni biraz daha çevir diyor ben burdan dönemem bu kadar direksiyon hamlesiyle diye bağırıyor resmen. Çok garip gelmişti ama çoğu insanın şikayet ettiğini duyunca hakliymisim dedim kendi kendime.
    Kardeş aynısı başıma geldi diyorum ..sandero stepwayla rahat döndüğüm virajda leon bıraktı diyorum dalga geçiyorlar .leon hakkaten sorunlu ..ha lastiktende olabilir ama arabada sorunlu .. kapıya konulmz ....ne zaman ne yapacağı belli olmayan arabayı ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Bizde 2010 Insignia abimde 2014 1.2 TSI Leon style paket vardı. Leona bi binip köye gittim yollarda oldukça virajlidir. Daha ilk viraja girmemde anladım ki bu araç yol tutmuyor. Hani ben çoğu araç birbirine yakın yol tutar derdim ama bu tabularımi Leon yıktı geçti . Bi kere viraja girince direksiyon biraz çevrilir araç döner gider. O an arka ne yapıyor sen hissetmessin çok hızlı girmediysen. Leon da ise direksiyonu ceviriyom tamam bu kadar yeter direksiyonu çevirdiğim diyorum ama araç inatla dönmüyor beni biraz daha çevir diyor ben burdan dönemem bu kadar direksiyon hamlesiyle diye bağırıyor resmen. Çok garip gelmişti ama çoğu insanın şikayet ettiğini duyunca hakliymisim dedim kendi kendime.
    Mesajınızı okuyunca aklıma bu foto geldi.

Leon yol tutuş faciası

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    O kadarda değil

• Ya siz araba kullanmayı bilmiyorsunuz, yada bahsettiğiniz yolun zemininde başka bir şey vardı. Bende 2016 Leon kullanıyorum ve İstanbulda FSM köprsüne giderken levent virajına 170 ile girdiğim oldu arabam banamısın demedi.

Hani denemesek yapmasak eyvallah da, tek bir olayı hangi şartlarda yaşadığınızı daha bilmeden ön yargılı bir şekilde b**k atmak çok saçma.
  • Leon viraj dönmüyor diyenler gelin sabuncubelinde beraber virajlara girelim.

Bakalım dönüyor mu dönmüyor mu?

Biri de gitmiş D segmenti insignia ile karşılaştırmış.Şaka gibisiniz.
  • Yalnız yine belirli japoncu arkadaşlar görevini tamamlamışlar b.k atma konusunda her zamanki gibi.
  • boşveriiiiiiiiiin bırakın leoncular leonu kral sansın :DDDDDD zaten ileride alabilecekleri maksimum araba passat olucak :DDDDDDDDD
  • "kütük gibi araba gibi" ok pki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Ya siz araba kullanmayı bilmiyorsunuz, yada bahsettiğiniz yolun zemininde başka bir şey vardı. Bende 2016 Leon kullanıyorum ve İstanbulda FSM köprsüne giderken levent virajına 170 ile girdiğim oldu arabam banamısın demedi.

Hani denemesek yapmasak eyvallah da, tek bir olayı hangi şartlarda yaşadığınızı daha bilmeden ön yargılı bir şekilde b**k atmak çok saçma.
    Kusura bakmayında sınıfının en kötüsü olduğunu bilmeyen yokmuş .neyini övüyorsun 170felan ..demekki 308 olsa aynı virajı 270 le dönecwk

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    karşim açık konuşim sna bak 308im war 1.2 puretech leonun 170le döndüğü yerde ben 320yle giderkn frouma tek elle mesaj yazamazsam aha yakarım arabamı ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

karşim açık konuşim sna bak 308im war 1.2 puretech leonun 170le döndüğü yerde ben 320yle giderkn frouma tek elle mesaj yazamazsam aha yakarım arabamı ;))
    Okadar güveniyorsun yani makinaya helal olsun

• Ben elin arabasını sürmeye korkuyorum tatlı sert viraja giriyor. Emanet malın diye başlayan bir söz var hatırlatırım.

• Bir ariza veya sorun olmadigi muddetce leon cok daha iyi surus ozelligine sahiptir daciadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Ben elin arabasını sürmeye korkuyorum tatlı sert viraja giriyor. Emanet malın diye başlayan bir söz var hatırlatırım.
    Önceki mesajlarda yazmıştım .sahibi yanımdaydı ..oda şok oldu duruma .havası bozuldu

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ben sadece kendi korkumu söyledim. 1 kere almıştım arkadaşın arabayı şehir içinde 20-30km yapmamışımdır ama hep bir tedirginlik vardı. Araç leon bu arada :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.