Şimdi Ara

Leon Fr'a varex egzoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere aracımıza varex egzoz taktırma gibi bir düşüncem var. Burada konu açma sebebim ise egzoz konusunda gram bir bilgim yok. Tek bildiğim bu egzozlarda kumanda vasıtasıyla istediğin zaman kapatıp açabildiğin.

İstediğim ise öyle genelde doğan şahinde olan çok abartı bir ses değil. Daha çok tok ve tatlı bir ses vermesi. Mesela ben öyle çok abartı sesi sevmesemde böyle tatlı olan seslere dönüp bakıyorum :) Egzoz çıkışı ise yine standart tipte olsun istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı fiyatı nasıl bişey taktıracağım ve yer adı hakkında vs. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı bursada 400 500 arası gidiyor si nerde oturuyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://instagram.com/garagemaslak bir çok arabaya uygulama yapmışlar videolu sonuçları mevcut leon fr a yapılan uygulamalarda var bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 18 Temmuz 2016; 13:08:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    İstanbul Avrupa yakası

• Taktır sen güzel olursa aracı alınca bende yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere aracımıza varex egzoz taktırma gibi bir düşüncem var. Burada konu açma sebebim ise egzoz konusunda gram bir bilgim yok. Tek bildiğim bu egzozlarda kumanda vasıtasıyla istediğin zaman kapatıp açabildiğin.

İstediğim ise öyle genelde doğan şahinde olan çok abartı bir ses değil. Daha çok tok ve tatlı bir ses vermesi. Mesela ben öyle çok abartı sesi sevmesemde böyle tatlı olan seslere dönüp bakıyorum :) Egzoz çıkışı ise yine standart tipte olsun istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı fiyatı nasıl bişey taktıracağım ve yer adı hakkında vs. Şimdiden teşekkürler.

Abartısız ses istiyorsanız varexden ziyade bilindik marka kaliteli bir açık hava filtresi kiti alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 18 Temmuz 2016; 15:19:35 >

• 36Boys kullanıcısına yanıt
    İşte tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum o olayı. Abartı istemiyorum ama hiç ses çıkmasın tarzında da olsun istemiyorum.

Birde arabayı babamda kullandığı için sürekli bu ses olursa sıkıntı olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON FR MI DİZEL STYLE MI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu bi civic kullanıcısı açsaydı apaçi damgaları üst üste vurulmuştu.
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Bizim arkadaşta da vtec 2 kasa civic vardı genelde civic kullananların çoğu varex tercih ediyor ama piyasa varex doldu bir de çok abartılı sesi var bence. Arkadaş varex tercih etmedi, arabayı alırken üstünde k&n açık hava filtresi kiti mevcuttu inan öyle tatlı bir sesi var ki duyan dönüp bir bakıyor arabaya. Rölantıda sıfır ses, devir 4000den sonra müthiş bir sesi vardı(vtec etkisi de tartışılmaz tabi ki), kesinlikle abartıya kaçmayan bir ses.
  • Egzos degil de motora hava filtres takılıncada güzel bir ses alabilirsiniz.
  • korkum ileride böyle leon gibi araçların warex gibi uygulamalar hiç edilip temizinin kalmaması.

Sonra temiz garaj arabası diye satarlar.
  • Arkadaşlar şöyle bir yanlış anlaşılma oldu sanırım Varex yazdım ama bilmediğimden dolayı ve sürekli bu markayı duyduğum için yazdım yani illa bu marka olacak değil. Zaten ilk mesajda da belirttiğim gibi çok abartı ses istemiyorum kendim sevmiyorum zaten yani araç 2bin devirde giderken 500 metre öteden duyulsun gibi bir amacım yok. Sonuç olarak araba 1.4 motor bir araba abartı sesten çok dediğim gibi tok ve güzel bir ses istiyorum. Yoksa şahinlerdeki gibi (yanlış anlaşılmasın zevktir kimseyi aşağılamak gibi bir amacım yok) bas bas bağırsın istemiyorum. Böyle olan araçlardan bilhassa rahatsız oluyorum özellikle sokaklarda inanılmaz derecede rahatsız ediyor.

Bilmem anlatabildim mi kendimi :)

Bu tarz bişey istiyorum:https://www.youtube.com/watch?v=7PygrbSzJog

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Düz vites hocam araç. Yukarıda da dedim amacım gecenin bir vakti küfür yemek değil zaten ve araba sadece bana ait olan bir arabada değil aile arabası zaten. Olmasa da öyle bişey yaptırmam oda ayrı bir mesele
  • 36Boys kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam varex dememdeki amaç yani kumanda ile istediğim zaman o sesi kapatilmek. Yoksa varex veya başka bir marka olmuş sorun değil. Bu konudan çok anlamıyorum belki kumandayla kapatılan egzozlarada varex deniliyor olabilir bilmiyorum o kadar uzağım yani bu konulara :)
  • Araba actli versiyonsa yazık olur sisteme çok zarar versiniz gerçi her türlü kötü ses alacaksınız 1.4tsi varex ile beraber çok tatsız bir ses veriyor yerinizde olsam sadece son susturucu iptali yapardım.
  • Arkadaşım konuyu okursan araba aynı zamanda aile arabası olarakda kullanılıyor susturucuyu iptal ettiğimde sürekli o sesle dolaşmak durumunda kalıcaz. Bu arada araç 2014 manuel actli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Arkadaşım konuyu okursan araba aynı zamanda aile arabası olarakda kullanılıyor susturucuyu iptal ettiğimde sürekli o sesle dolaşmak durumunda kalıcaz. Bu arada araç 2014 manuel actli değil

Dediğim gibi siz bi açık hava filtresi kitini araştırın derim. Muayanede vs. hiç bir sıkıntısı yok hem sökmeden de geçebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.