Bildirim
Lens kullanmak istiyorum nerde muayene olmalıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
devlet hastanesi doktoru bile muayene yapar. lens kullanmak istiyorum de göz çapını falan da ölçsün. -
devlet hastanesine git kardeş. _____________________________ Steam ID: thetimelorddh | Social Club ID: AlperOZD | Atatürkçü. | English | PHP | Javascript | jQuery | C | Java | Android | İTÜ İnşaat Mühendisliği | SINCE 01.02.2012
I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me. -
Şimdi randevu aldım teşekkür ederim size. Bi soru daha sorucam doktorun tavsiye ettiği lensi mi kullanmalıyım yoksa herkesin memnun kaldığı lenslerden mi alayım. Bu ilk doktor canımı sıktı çünkü deneme lensleriyle _____________________________ Kadıköy -
Doktorun önerisi diye bir sey olmaz. Yıllardır lens kullanırım. Su ana kadar 3 markanın lenslerini kullandım belli senelerde en son Biofinty marka lens kullanıyorum... Her lens her insanda aynı etkiyi yapmaz. Deneye deneye kendime en iyi olanı buldum diyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Pollos
Şimdi randevu aldım teşekkür ederim size. Bi soru daha sorucam doktorun tavsiye ettiği lensi mi kullanmalıyım yoksa herkesin memnun kaldığı lenslerden mi alayım. Bu ilk doktor canımı sıktı çünkü deneme lensleriyle
acuvue oasysden sasma
Evet hocam bu çok öneriliyor ilk bende bundan başlamak istiyorum. Bide günlük haftalık aylık nasıl almalıyım ? birde astigmat için toric lens mi kontak lens mi almalıyım son sorumdu bu hocam
teşekkürler
_____________________________ Kadıköy -
kbb _____________________________ -
Bir hafta sonra alışıyorsun ilk 1 aylık al bence geçmezse değiştirirsin
deneme lensini nereden alabilirim.gözde sulanma filan yapar şimdi boşa para vermek istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ silikon vadisinde yasayan kedi -
quote:
Evet hocam bu çok öneriliyor ilk bende bundan başlamak istiyorum. Bide günlük haftalık aylık nasıl almalıyım ? birde astigmat için toric lens mi kontak lens mi almalıyım son sorumdu bu hocam
teşekkürler
astigmatin derecesi 0.50 veya kucukse kontakt lens yetiyor ama daha buyuklerde sanirim toric lens alman gerekir.
gunluk haftalik diye bir sey yok. 1 paket aliyorsun mesela icinde 6 tane var. 2sini taktik, her sabah takiyosun, her gece yatmadan cikariyorsun, 20 gin boyle devam. sonra diger 2liye geciyosu . yani bi kutu 60 gun gidiyor.
2 goz numarais da ayni farz ediyorim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 8 Temmuz 2016; 2:36:07 >
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
quote:
teşekkürler
astigmatin derecesi 0.50 veya kucukse kontakt lens yetiyor ama daha buyuklerde sanirim toric lens alman gerekir.
gunluk haftalik diye bir sey yok. 1 paket aliyorsun mesela icinde 6 tane var. 2sini taktik, her sabah takiyosun, her gece yatmadan cikariyorsun, 20 gin boyle devam. sonra diger 2liye geciyosu . yani bi kutu 60 gun gidiyor.
2 goz numarais da ayni farz ediyorim
Çok teşekkür ederim ilginiz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kadıköy
-
quote:
teşekkürler
Lenslerini 3 çift al aylık olarak al , gözlük yakısıyorsa 1 tanede gözlük al sürekli kullanmazsan lenslerin süreleri daha fazla olmus olur 3 cift lensi 1 sene kullanabilirsin_____________________________ Bir saniyesine bile hakim olmadığınız bir dünya için;bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. -
Hocam devlet hastanesine kötü demiyorum ama çok sıra oluyor, acele acele muayene edip hemen yolluyorlar, daha derdimi bile tam anlatamıyorum. Açıkcası benim içime sinmiyor. Özele gidiyorum, ekstradan 2-3 alete daha sokuyor hemde uzun süreye yayıyor, ne sıkıntım olduğunu anlatabiliyorum. Geçen yine gittim devlete, içime sinmedi. Özele gittim, farklı bir numara söyledi astigmat için. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Çükütüs
Hocam devlet hastanesine kötü demiyorum ama çok sıra oluyor, acele acele muayene edip hemen yolluyorlar, daha derdimi bile tam anlatamıyorum. Açıkcası benim içime sinmiyor. Özele gidiyorum, ekstradan 2-3 alete daha sokuyor hemde uzun süreye yayıyor, ne sıkıntım olduğunu anlatabiliyorum. Geçen yine gittim devlete, içime sinmedi. Özele gittim, farklı bir numara söyledi astigmat için.
ben de devlet sedim ama ben xe boyle yapiyorum
Lens gözden nasıl düşer oraya takıldım _____________________________ 
-
Arkadaslar muayene oldum doktor deneme lensi vermedi, atasun optik e gittim ocuvue gosterdi 90 lira kutusu diyor aylik deneme lenside vermediler ben simdi bunu alsam sıkıntı olsa param boşa gidecek 1 haftalik falan alamiyor muyum bunlardan acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kadıköy -
quote:
Orijinalden alıntı: ***redbull***
Doktorun önerisi diye bir sey olmaz. Yıllardır lens kullanırım. Su ana kadar 3 markanın lenslerini kullandım belli senelerde en son Biofinty marka lens kullanıyorum... Her lens her insanda aynı etkiyi yapmaz. Deneye deneye kendime en iyi olanı buldum diyebilirim
Cahil misin adamı yanlış yönlendiriyorsun. Doktor sana uygun olan lensi söyler piyasadaki lensler arasında farklar vardır kafana göre alma. Bazı eczaneler reçetesiz vermez bile. Şimdi bana nosol vormoz bordo voroyo demeyin adam akıllı optikler vermez.
quote:
Arkadaslar muayene oldum doktor deneme lensi vermedi, atasun optik e gittim ocuvue gosterdi 90 lira kutusu diyor aylik deneme lenside vermediler ben simdi bunu alsam sıkıntı olsa param boşa gidecek 1 haftalik falan alamiyor muyum bunlardan acaba ?
toric lens miydi. dedigin olmaz bu arada paraya kiyican
quote:
Orijinalden alıntı: SteveStifler75
quote:
Orijinalden alıntı: ***redbull***
Cahil misin adamı yanlış yönlendiriyorsun. Doktor sana uygun olan lensi söyler piyasadaki lensler arasında farklar vardır kafana göre alma. Bazı eczaneler reçetesiz vermez bile. Şimdi bana nosol vormoz bordo voroyo demeyin adam akıllı optikler vermez.
Bir insana cahilmisin diye soracağına önce okuduğun seyi anlamaya çalış. Ben adama doktora gitme demiyorum. Doktorun önerdiği lensi kullanman her zaman dogru olmaz diyorum benim anlatmak istediğim sey marka önerisi , marka tercihidir. ""Ben lens takacagım diyen her insan kesinlikle doktor muayenesi olmadan reçetesiz lens kullanmasın''
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- gnd bilişim yorumları
- geçmiş otobüs bileti sorgulama
- şalgam ishal yapar mı
- sağlamtaş ayşe hoca iletişim
- en etkili pire ilacı yorumları
- samsung galaxy beam
- black friday ne zaman 2026
- bim para sayma makinesi
- elektrikli bebek arabası
- modern combat 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt