Şimdi Ara

lenovo ideapad3 menteşe ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo ideapad3 1.5 yıldır sırt çantasında taşıyarak kullanıyorum darbe almadı ancak bu menteşe kısmından ses çıkması can sıkıcı oldu. Yapacak birşey var mı yoksa kronik diyip böyle mi kullanmalıyım ?

Ideapad'ten Thinkpad serisine geçtim çağ atlamış gibi oldum.

ben sırt çantasında dik olarak taşıyorum. Bundan dolayı etkinlemiş olamaz değil mi? Daha kötüye gider mi

Hayır ondan dolayı etkilenmez. Menteşesi muhtemelen kapağını biraz fazla açtığın için zamanında fark etmeden hasar verdin zamanla aç kapa yaparak o iyice tahriş olmuştur diye düşünüyorum. Sırt çantasına zaten dik şekilden baska koyamazsın. Ben senelerde Ideapad laptopu sırt çantası ile kullandım.

Menteşe durumunu bilmeden yorum yapamam, nazik kullanırsan belki idare eder.

• menteşenin ya civatası boşladı yada civata yuvası kırık. menteşe normalde ses yapmaz plastikten ayrılmış. bence fazla aç kapa yapma yada aç kapa yaparken ekranın üstünden tutarak açma menteşe yakın kısımdan yandan iki elinle beraber aç daha uzun süre kullanırsın.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.