lenovo ideapad3 menteşe ses problemi
-
-
ideapad serisi plastik en alt seri olduğu için maalesef malzeme kalitesi çok dandik.
Ideapad'ten Thinkpad serisine geçtim çağ atlamış gibi oldum.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
ben sırt çantasında dik olarak taşıyorum. Bundan dolayı etkinlemiş olamaz değil mi? Daha kötüye gider mi
_____________________________ -
Hayır ondan dolayı etkilenmez. Menteşesi muhtemelen kapağını biraz fazla açtığın için zamanında fark etmeden hasar verdin zamanla aç kapa yaparak o iyice tahriş olmuştur diye düşünüyorum. Sırt çantasına zaten dik şekilden baska koyamazsın. Ben senelerde Ideapad laptopu sırt çantası ile kullandım.
Menteşe durumunu bilmeden yorum yapamam, nazik kullanırsan belki idare eder.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
menteşenin ya civatası boşladı yada civata yuvası kırık. menteşe normalde ses yapmaz plastikten ayrılmış. bence fazla aç kapa yapma yada aç kapa yaparken ekranın üstünden tutarak açma menteşe yakın kısımdan yandan iki elinle beraber aç daha uzun süre kullanırsın.
- far cry 3 oyundan atma sorunu
- maheir com
- chrome video indirme programsız
- exe dosyası açma
- dlss destekli oyunlar
- yalın internet nedir
- ekranı ikiye bölme
- bilgisayar nasıl hızlandırılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt