|
Merhaba konu hakkında daha önce tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım rica edeceğim. 2018 yılında aldığım laptopumda bugüne kadar donanımsal ve yazılımsal hiç bir problem yaşamadım. Bir gün güç düğmesine basdığımda laptopun açılmadığını farkettim. Uzun basma süreçleri, sürekli basılı tutma, sık sık basma şeklinde güç düğmesine basma denemelerimde zaman zaman laptop açılmıştır. Fakat belirli bir süre sonra bu denemelerde sonuçsuz kalarak laptop artık hiç açılmamaya başlamıştır. Bu süreç sonunda laptopu açarak batarya ve bios pilini çıkartarak kombinasyonlar yaptım. Bu kombinasyonlar; -Şarj aleti takılı değilken sadece bataryaya çıkartıp belirli bir süre sonra bataryayı taktığımda sonuç alamadım. -Şarj aleti takılı değilken sadece bios pilini çıkartıp belirli bir süre bekledikten sonra bios pilini taktığımda sonuç alamadım. -Şarj aleti takılı değilken hem batarya, hemde bios pilini çıkartarak belirli bir süre bekledikten sonra sadece bataryayı taktım. Sonuç alamadım. -Şarj aleti takılı değilken ayrı ayrı bios ve bataryayı söküp belirli bir süre sonra direk şarj aletini taktığımda sonuç alamadım. -Şarj aleti takılı değilken hem batarya, hemde bios pilini çıkartarak belirli bir süre bekledikten sonra direk şarj aletini taktığımda laptop otomatik olarak açıldı. Bu kombinasyonlar sonucu açılan laptop günlerce açık kalabiliyor, hem batarya ile 1.5 saat kadar , hem de şarjda sıkıntısız kullanabiliyorum. Bios pili 3.2 Volt. Son olarak laptop lenovo NOVO düğmesi ile sıkıntısız açılabiliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8A859B47 -- 11 Eylül 2023; 21:21:14 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler