laptop koruyucu tabaka hakkında
geçen yıl aldığım lenovo dizüstü bilgisayarın arasından klavye ile ekran arasında beyaz bez gibi plastik kökenli örtü vardı kaybettim. yeni alınan klimanın kutusudan iç üniteyi örten beyaz tabaka çıktı ince onu kestim kullanayım dedim sorun olur mu zarar verir mi ?
Pil ömrü hakkında görüşleriniz
windows 11 kendi kendine silinen dosyalar sorunu
Merhabalar ders için pdf ler indirdim indirilenler klasörüne ancak silmediğimden eminim. Dosyalar kendi kendine yok oldu. Recuva indirdim. Tarama yaptı pek başarılı değil zaten ancak önemli olan kısım şu onedrive mu sildi acaba . windows u oturum açmadan kurdum ve onedrive oturumu hiç açmadım.
recuva 3 dosya listeledi orada şu şekilde yorum kısmı var:
Filename: export-pdf-demo-1.pdf
Path: C:\Users\lenovo\Downloads
Size: 186 KB (190.017)
State: Very poor
Creation time: 10.05.2025 01:27
Last modification time: 10.05.2025 01:27
Last access time: 10.05.2025 01:27
Comment: This file is overwritten with "C:\Users\lenovo\AppData\Local\Microsoft\OneDrive\logs\Personal\SyncEngine-2025-05-10.1815.15044.3.odl"
evet bu pdf vardı ancak silmedim ve yok ortada. onedrive ile ilişkisi mi var acaba ? bir bug mı var anlamadım.

dizüstü bilgisayarda farenin zar zor hareketi
yeni dizüstü lenovo ideapad3 15IAU7 modelini aldım. Harici olarak kablosuz mouse taktım ancak şimdi baktım kendi touchpadinde sol sağ tık çalışıyor ancak fare çok zor hareket ediyor. harici kablosuz mouseda hiçbir sorun yok. napmam lazım acaba garantiye mi yollayım ? kronik sorun mu acaba
önce mavi ekran hatası ardınadan disk görememe
hp dizüstü bilgisayarda açılıyor kısa süre sonra mavi ekran veriyor. hata kernel data inpage error. ardından yeniden başlayıp no bootable device hatası veriyor ne yapmam lazım disk mi bozuk acaba
usb bellek takınca sonradan görmesi sorunu
windows7 kullanıcısıyım yıllardır. son dönemde enterasan sorun ortaya çıktı . herhangi bir flash bellek takınca aygıt yöneticisini açıyorum flaş bellek tanımsız olduğu görülüyor devre dışı bırakıp tekrar aktif ediyorum o zaman otomatik görüyor. bunu nasıl çözerim acaba ? fikrinize ihtiyacım var. teşekkürler.
ağdaki dosya paylaşım problemi
Ağda benim bilgisayarımı diğer bilgisayarlardan görüyorum paylaştığım klasörler listeleniyor ancak içine giremiyorum.Kendi bilgisayarımda da \\samsung-samsung\ebook öğesine giremiyorum. çözüm önerileri var mıdır ? teşekkürler.
Samsung notebook uyku modu yerine kapanma sorunu
windows 7 intel pentium samsung rv511 model dizüstü bilgisayarım son günlerde garip bir durumla karşılaştım. Kapağını kapatıp uyku moduna giriyor. Çantaya koyup başka bir yere götüyorum ancak uyku modu kapanma durumuna gelmiş yani sıfırdan açılıyor. Bu problemle karşılaşan veya sorunun kaynağı ile ilgili fikri olan var mı ?
Touchpad yukarı aşağı çalışmaması
|
Dizüstü bilgisayar sökülemeyen vida
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 224
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0