Şimdi Ara

Lenovo A7000 699tl MM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
12.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orta halli telefon isteyenlere güzel bir alternatif olabilir...

worldpuanla 674 e geliyor...

• Siz alışverişini boyle yapmaya devam ederseniz bankalar daha çok 500/25 e devam eder 500/10 da yapar.
  • Bu telefon neden mediamarkttan başka yerde yok, general mobile 4g'ye alternatif olabilir
  • 8gb ileride pişman eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • p 70 ile kıyaslanırsa nasıldır. Malum p 70 bulunamıyor..
  • video yu çeken hintli abinin dediğine göre alınmaması için 4 sebep : 1.gorilla olmaması 2.kamera yetersizliği 3.sim 2, sadece konuşma için 4.dandik kulaklıklar.

1-3-ve 4 gereksiz, elersek hintli abi 12 sebep saymış.illa alın diyor.

zaten tel hindistan piyasası için üretilmiş.hintlilerin beğenmesi normal...
  • iyi özellikleri var, gm alıp riske girmektense lenovo daha iyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu gördüğümde m m deydim . Telefon da lazımdı . Görevli den istedim aldım . Eve gidiyorum soruları alabilirim güzel telefon parasına göre . haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    Hocam dahilisi 8 gb olmasa alınası telefon. İşlemcisi-rami iyi. Ama dahilisi en az 16 gb olan telefonları tercih etmeliyiz artık. Hayırlı olsun 16 gblik hafıza kartı alıp kullanırsınız. P70'i ilk gördüğümde almadığıma bin pişmanım şu anda stoklarda yok ve gelince en az 900 olur fiyatı
  • DOLAR KURU bu kadar artmışken bence de iş görür bir alet
  • P70i bekleyenler yakinda gelecek a5000 modeline yonelsin bence. İslemci olarak cok geride belki ama 4000 pil cazip gorunuyor.
    Merakla a5000i bekliyorm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası kötü telefon almayın. Sonra pişmanlık oluyor. P70 alacağınıza Huawei g7 alın. Benden tavsiye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Kamerası kötü telefon almayın. Sonra pişmanlık oluyor. P70 alacağınıza Huawei g7 alın. Benden tavsiye :)

arada 200-300 lira fark var. açıkcası o kadar da kötü değil. telefondan ne beklediğiniz ile alakalı aslında
  • kamerası ve belleği dezavantaj, ancak batarya ve cpu su yüksek alsammı ki elimizde patlarmı. gm den 50 fazla
  • 4000 Küsür Antutu puanı var. S5 in bir tık altında yer alıyor. Performans olarak fena değil
  • cLk kullanıcısına yanıt
    yani dikkat ediyorum p70in adı geçtiği her konuya girip p70 almayın onu bunu almayın gidin g7 alın diyorsun birader. fanboy diyeceğim ama sen artık aştın! bu kadar da olmana gerek yok bu kadar insan aptal değilki kim parası neye yetiyorsa o segmentteki en iyi ürünü bulmaya gayret ediyor sen hem bizim p70 konusunda yada diğer konularda fiyat farkını gözetmeksizin g7 alın diyorsun e iyi aradaki 300 400 tl farkı sen karşıla hepimiz alalım yeterki gönlün olsun artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

yani dikkat ediyorum p70in adı geçtiği her konuya girip p70 almayın onu bunu almayın gidin g7 alın diyorsun birader. fanboy diyeceğim ama sen artık aştın! bu kadar da olmana gerek yok bu kadar insan aptal değilki kim parası neye yetiyorsa o segmentteki en iyi ürünü bulmaya gayret ediyor sen hem bizim p70 konusunda yada diğer konularda fiyat farkını gözetmeksizin g7 alın diyorsun e iyi aradaki 300 400 tl farkı sen karşıla hepimiz alalım yeterki gönlün olsun artık.

ben araştırıken denk gelmemiştim. g7 yi bilmiyordum gittim p70 aldım iade ettim.

batarya olarak p70 öneriliyor halbuki g7 de p70 le aynı batarya performansı veriyor. alternatif olduğunu herkes bilsin. her gördüğüm konuya yazacağım tabii ki.

p70 in kamerası çok kötü. artık cep telefonları kamera işini görürken kötü kameralı telefon almayın, yazıktır.

• http://forum.donanimhaber.com/m_109696158/f_//tm.htm#109696158

huawei g7 kampanya olduğunda 820 tl ye alınabiliyor.

şu an world kartla 865 tl ye alınabiliyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-g7-cep-telefonu-185859444

arada 300 400 tl fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Siz alışverişini boyle yapmaya devam ederseniz bankalar daha çok 500/25 e devam eder 500/10 da yapar.

Arkadaşa katılıyorum

Puanları fiytattan düşmeye devam edersek satıcılarda bunu kullanıyor

Bonus puanı da +50 TL olarak fiyat ekleyip öyle satıyor
  • Ben bankaların 500tl ye 50tl puan 1000tlye 100tl puan verirken, bunu yarıya duşurmesinden bahsetmiştim. Ama sizin dediğinizde doğru firmalar bunu suistimal de ediyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.