Şimdi Ara

Leeco Max 2 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silient

Hindistan romu kullanıyorsunuz, X821 olunca Hint oluyor.

Doğrudur,lakin romda güncelleme uygulaması yok ve %80 türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17s hint romu morelocale 2 ile türkçeleştiren ve sorun yaşayan varmı mesela durduruldu hatası filan veriyormu

Tek lazım olan kurulan oyun ve uygulamaların dilini türkçe yapmak

• şu link çok işime yaradı arkadaşlar updater uygulaması olmadan ve recovery de updater apk yok uyarısı aldığım halde dosya yöneticisi ile çin romuna geçebildim.
  • Twrp yükledim sonunda ama sadece yüklendi rom yükleniyor hafızayı görmüyor. Leeco Max 2
  • Rom olarak Çin 1.9s öneririm birkaç resim ekliyorum telefonum bir kere hardbrick 2kere softbrick oldu telefonun romlarini her twrp ile yukleyemiyorsunuz tam bilgi sahibi değilseniz tavsiye etmiyorum özellikle cihazı hardbrick yaparsanız özel bir fix olmadan donduremezsiniz com dahil olmak üzere hiç bir şekilde pc görmüyor maceraya atilmayin uyarıyorum...
    1.9s sürümünde telefona güncelleme imkanı geliyor ayrıca çok hızlı 1.5s fabrika romuna nazaran pil tüketimi daha iyi Türkçe içermiyor playstore yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 25 Eylül 2016; 9:08:17 >
  • Resimler eklenmemiş tekrar atıyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2

• Bende halen 19s sürümünü kullanıyorum. Ve morelocale ile kurduğum bütün uygulamaları Türkçe kullanıyorum. Eğer ayarlar kısmında ingilizce de bocalamaz sanız bende 19s tavsiye ediyorum. Gayet akıcı parmak izi de iyi çalışıyor =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

Twrp yükledim sonunda ama sadece yüklendi rom yükleniyor hafızayı görmüyor. Leeco Max 2

Hint romundan çin romuna geçtiğim halde disk şifreleme ye takıldım ,çözümü bilen var mı?fastboot dan zip flash komutu fayda etmedi acaba img fabrika romu falan mı yüklemek gerekli ve nereden bulurum.yardımcı olursanız sevinirim.
     Leeco Max 2
     Leeco Max 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahkan -- 25 Eylül 2016; 13:12:13 >

• Xda forumdan bulabilirsiniz resmi inceledim stock rom yükleyin stock recovery kullanın indirdiğiniz orijinal romun adını update olarak değiştirin yükleyin daha sonra temizleme işlemi yapın sorumluluk size aittir kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 25 Eylül 2016; 14:04:48 >
  • sariertan kullanıcısına yanıt
    Hocam MoreLocale uygulamasıni rootsuz kurabilir miyiz? Ben de 17s çin romundayım uygulamaların ingilizce olmasını istemiyorum.

• Rootsuz more langs kullanın playstore de var blog yazan yere tıklayın nasıl yapacağınızı anlatıyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

Leeco Max 2 Leeco Max 2

• imei olayını çözen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih028

imei olayını çözen var mı

P. M. Yolladim

• Arkadaşlar le max2 nin çok ama çok fazla rom çeşidi var lütfen biri özetlesin :) cuocuo92 romu nedir nasıldır. çin romu nedir nasıldır.hindistan romu nedir nasıldır :)

şu an benim telefonda cuocuo92 nin eski bir romu mevcut ilk romu kurduğumda google play sureklı hata vermesimi dersiniz telefonun bataryayı sömürdüğünümü görmek istersiniz karşı tarafı aradğımda sesinde bozulmalar olmasımı dersiniz acaip derecede sorunlar baş göstermeye başladı şu an ben cuocuo92 nin LeECO_Le2_X820_MAX_5.8.017S_ romu nu indiriyorum. bu rom nedir hint romu mudur yoksa sizin çin ve hint den ayrı custom bir rommudur. ve şu an indirdiğim rom un ne gibi yenilik, eski sürümüne göre ne gibi sorun düzeltmeleri mevcut ? kullanan arkadaşlar ve bu konuda bayağı bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse konunun en başına dönmesin telefonu yeni alan arkadaşlar. çünkü çok fazla rom muhabbeti dönüyor ben dahil yeni gelen arkadaşlarıda kısa bir özetle bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cobbie

Arkadaşlar le max2 nin çok ama çok fazla rom çeşidi var lütfen biri özetlesin :) cuocuo92 romu nedir nasıldır. çin romu nedir nasıldır.hindistan romu nedir nasıldır :)

şu an benim telefonda cuocuo92 nin eski bir romu mevcut ilk romu kurduğumda google play sureklı hata vermesimi dersiniz telefonun bataryayı sömürdüğünümü görmek istersiniz karşı tarafı aradğımda sesinde bozulmalar olmasımı dersiniz acaip derecede sorunlar baş göstermeye başladı şu an ben cuocuo92 nin LeECO_Le2_X820_MAX_5.8.017S_ romu nu indiriyorum. bu rom nedir hint romu mudur yoksa sizin çin ve hint den ayrı custom bir rommudur. ve şu an indirdiğim rom un ne gibi yenilik, eski sürümüne göre ne gibi sorun düzeltmeleri mevcut ? kullanan arkadaşlar ve bu konuda bayağı bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse konunun en başına dönmesin telefonu yeni alan arkadaşlar. çünkü çok fazla rom muhabbeti dönüyor ben dahil yeni gelen arkadaşlarıda kısa bir özetle bilgilendirirseniz çok sevinirim.

1.7s stock romdur Çin romdur türkçe ve playstore yoktur dil olarak ingilizce bulunur ben en son çıkan fabrika stock rom 1.9 s kullanıyorum cuoco rom pili çabuk tüketiyor İspanyol romunda tüm fonksiyonlar çalışmıyor en iyisi şu an 1.9s bu romu yüklemek isterseniz Xda forumda anlatımı mevcut yalnız bu şekilde yüklerseniz benimde başıma geldiği gibi telefonunuz hardbrick olabilir Telefonla gelen stock 1.5s romu yükleyin akabininde cache dalvik temizleyin ve 1.9s i yükleyin sorumluluk size aittir kolay gelsin

• RPDiFOR R kullanıcısına yanıt
    telefonu nasıl kullanıyorsunuz peki google play olmadan ve ingilizce olarak ? bu telefonun global bir romu yokmu. veya bu yönde herhangi bir çalışma ?
  • quote:

telefonu nasıl kullanıyorsunuz peki google play olmadan ve ingilizce olarak ? bu telefonun global bir romu yokmu. veya bu yönde herhangi bir çalışma ?

Google installer le google play yüklenebilir more locale ile ilgili uygulamalar ve sisteme sonradan yüklenen oyun Vs uygulamalar türkçe kullanılabilir couco rom stoktan türetilmiş üstünde oynanmış romdur yüzde 80 türkçe dil desteği stock 1.5s fabrika romunda mevcuttur ancak bu rom yavaş ve parmak izi gibi fonksiyonlar geç cevap verir ayrıca gün güncelleme gelmez İspanyol romu ise çok kötüdür yüzde yüz türkçe olmasına rağmen telefondaki çoğu sensör çalışmaz telefon sesi tiz ve berbat çıkar umarım yardımcı olabilmisimdir...

• Cobbie kullanıcısına yanıt
    yeni bir rom var yorumları olumlu 150 k antutu almış bu rom inceleyip bizi bilgilendirebilirmisiniz.http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-v1-x820-bshuy2003-t3439800/page2
  • [image Leeco Max 2
    ][/simage]
    quote:

quote:

Twrp yükledim sonunda ama sadece yüklendi rom yükleniyor hafızayı görmüyor. Leeco Max 2

Hint romundan çin romuna geçtiğim halde disk şifreleme ye takıldım ,çözümü bilen var mı?fastboot dan zip flash komutu fayda etmedi acaba img fabrika romu falan mı yüklemek gerekli ve nereden bulurum.yardımcı olursanız sevinirim.
     Leeco Max 2
     Leeco Max 2

http://hizliresim.com/9GW7mZ

Format data yapacakmışım.

Leeco Max 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahkan -- 29 Eylül 2016; 9:56:44 >

• quote:

yeni bir rom var yorumları olumlu 150 k antutu almış bu rom inceleyip bizi bilgilendirebilirmisiniz.http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-v1-x820-bshuy2003-t3439800/page2

ROM V1 is based on 5.8 16S of America. Rom amerikan romu Hindistan ve Amerikan romu şifre korumalıdır hemen üstümde msjlarindan yazan arkadaşım gibi ileride romu değiştirmek isterken bi sürü hata alırsınız yinede karar senin ben şahsen şifre korumalı rom yüklemem bu saatten sonra isterse antutusu 250k olsun

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.