Şimdi Ara

Leeco Max 2 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdullahkan

[image Leeco Max 2
    ][/simage]
    quote:

quote:

Twrp yükledim sonunda ama sadece yüklendi rom yükleniyor hafızayı görmüyor. Leeco Max 2

Hint romundan çin romuna geçtiğim halde disk şifreleme ye takıldım ,çözümü bilen var mı?fastboot dan zip flash komutu fayda etmedi acaba img fabrika romu falan mı yüklemek gerekli ve nereden bulurum.yardımcı olursanız sevinirim.
     Leeco Max 2
     Leeco Max 2

http://hizliresim.com/9GW7mZ

Format data yapacakmışım.

Leeco Max 2

Size p.m.yolladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

[image Leeco Max 2
    ][/simage]
    quote:

quote:

Twrp yükledim sonunda ama sadece yüklendi rom yükleniyor hafızayı görmüyor. Leeco Max 2

Hint romundan çin romuna geçtiğim halde disk şifreleme ye takıldım ,çözümü bilen var mı?fastboot dan zip flash komutu fayda etmedi acaba img fabrika romu falan mı yüklemek gerekli ve nereden bulurum.yardımcı olursanız sevinirim.
     Leeco Max 2
     Leeco Max 2

http://hizliresim.com/9GW7mZ

Format data yapacakmışım.

Leeco Max 2

Yapmayın twrp cakilirsa yüzde 90 hardbrick olur p. M. De anlattıklarımı uygulayın hiçbir şekilde olmuyorsa stock recovery bulup yüklemek ten başka çareniz yok

• Twrp ydds vardı tamamen gitti . recovery moda girmiyor.ne yapabilirim?

• Sildinizmi silmeyin demiştim telefon brick oldu stock recovery flashlamaniz yada fabrika fastboot romunu bulup pc üzerinden yazdirnaniz gerekiyor Xda yada le forumdan bulabilirsiniz takıldığınız yerde yazın bilgim dahilinde yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 30 Eylül 2016; 2:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RPDiFOR

Sildinizmi silmeyin demiştim telefon brick oldu stock recovery flashlamaniz yada fabrika fastboot romunu bulup pc üzerinden yazdirnaniz gerekiyor Xda yada le forumdan bulabilirsiniz takıldığınız yerde yazın bilgim dahilinde yardımcı olurum

Sanırım istemeyerek sildim Çin romuna geçtiğim halde kısmi Türkçe ve Twrp hala duruyordu,stok recovery ve İngilizce olması için uğraşırken başka Twrp flaşladım,sonra tamamen gitti,fabrika romuna nereden bulabiliriz? Link varsa iyi olur. Veya nasıl yaratacağım?

• Yedek almadiysan imeilerin yüksek ihtimalle Null olacak ben yedek almıştım yedekten geri yükledim fabrika romunu arastirman gerekiyor bulursam haber veririm ancak öncesinde stock recovery preloder modem dosyalarını Xda dan bi araştır paylaşan varsa işin kolaylaşır son olarak caps yolla telefonda şarj ışığı yaniyormu şarja taktığında yanıyorsa preloder sağlam demektir eui yazısında takılırsa soft bricktir umarım hard brick değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 30 Eylül 2016; 12:52:09 >
  • micro77 sayesinde hallettik ,Herkese teşekkürler.

• Slm arkadaşlar cihazımda bir önceki 16S Hint romu yüklü idi onun üstüne 17S Çin romu yükledim fakat memnun kalmadım root, twrp vs, falan yüklü değil, 19S Çin romu na geçmek istiyorum, bu rom hakkında görüşleriniz olumlu mu acaba? Yüklemeye değer mi? Ayrıca yüklemede kullandığım yöntem ilgili dosyayı telefona indiriyorum ve sonra dosya yöneticisi kısmına gidip dosya adını update.zip olarak değiştirip tekrar kaydet yaparak kurulum yapıyorum bir sorun olmadan kurulum yapılıyor, 19S Çin romu kurmak istersem aynı şekilde kurulum yapacağım umarım bir sıkıntı olmaz, tecrübeli arkadaşların tavsiye ve önerilerini bekliyorum, herkese iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: silient

Slm arkadaşlar cihazımda bir önceki 16S Hint romu yüklü idi onun üstüne 17S Çin romu yükledim fakat memnun kalmadım root, twrp vs, falan yüklü değil, 19S Çin romu na geçmek istiyorum, bu rom hakkında görüşleriniz olumlu mu acaba? Yüklemeye değer mi? Ayrıca yüklemede kullandığım yöntem ilgili dosyayı telefona indiriyorum ve sonra dosya yöneticisi kısmına gidip dosya adını update.zip olarak değiştirip tekrar kaydet yaparak kurulum yapıyorum bir sorun olmadan kurulum yapılıyor, 19S Çin romu kurmak istersem aynı şekilde kurulum yapacağım umarım bir sıkıntı olmaz, tecrübeli arkadaşların tavsiye ve önerilerini bekliyorum, herkese iyi günler.

Ben 1.9s romu kullanıyorum bu sürüm resmi sitesinde daha duyurulmamis ben şahsen twrp ile yükledim söz ettiğiniz şekilde yuklemedim yüklerken Xda forumda romu sunan arkadaş sayesinde telefon hardbrick oldu birde duzeltmekle uğraştım 1.9s romuna gelince le Max 2 nin en hızlı ve en stabil romu bence ilk açılışta 2.5kusur GB ram boşta gözüküyor gözlemlediğim kadarıyla root ve son sürüm twrp şeklinde sorunsuz kullanılıyor tavsiye ederim

• Teşekkür ederim, cihazım pasaport kayıtlı, dolayısı ile fazla bilgi sahibi olmadığı için root ve twrp vs. İle kurcalamak istemedim, bu durumda 19s romu resmi olarak sorunsuz şekilde piyasaya çıkarsa yüklemeyi düşünüyorum.

• silient S kullanıcısına yanıt
    hocam gümrükte el koymadılar mı nasıl getirdiniz?
  • Ben getirmedim, getiren kişilerden satın aldım ve kayıt ettirdim.

• 17s romu stabil ve multilanguage patch da var sorun yok ve şuan için çok güzel.Hint romundan kurtulmak isteyenler ise wipe yapsın daha sonra enable mtp seçeneği çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoksul37 -- 4 Ekim 2016; 1:23:26 >
  • silient S kullanıcısına yanıt
    Cihazda hint romu yok ise updater ile guncelleyebilirsiniz

• Arkadaşlar Merhaba. Araniza yeni katildim. 15s yuklu cogu turkce. Aldigim kisi malum yolla imei atmis. 19s yukleyesim var acaba imeiler gider mi? Elle yüklenir mi? Bide romda ota bolumu yok. Rom cin mi hint mi model kisminda 820 yaziyor. Simdiden teşekkürler

• Update yoksa hint romudur 19s orijinal yazılım olmayabilir resmi rom şuan için 17s

• 1.9s orijinal Çin romu stock yazılıma dönmeden yüklenmiyor cihaza ayrıca ota mevcut türkçe dil playstore içermiyor stabil ve hızlı özellikle parmak izi pil tüketimi iyileştirilmesi yapılmış önceki mesajlarda caps ekledim bakabilirsiniz özellikle Antutu skor ekledim hızı konusunda fikir vermesi açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: RPDiFOR

1.9s orijinal Çin romu stock yazılıma dönmeden yüklenmiyor cihaza ayrıca ota mevcut türkçe dil playstore içermiyor stabil ve hızlı özellikle parmak izi pil tüketimi iyileştirilmesi yapılmış önceki mesajlarda caps ekledim bakabilirsiniz özellikle Antutu skor ekledim hızı konusunda fikir vermesi açısından

tesekkurler.

• yoksul37 Y kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

• Eui 5.9_01.6s yuklemedim test etmedim yuklersem yazarım sanırım build prop la oynayıp yukleyebilen biri olmuş altta birçok le-max2 romlari için yönlendirme linkleri mevcut ihtiyaç sahipleri kullanabilirhttp://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/le-x820-eui-5-9-016s-stable-t3474599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 6 Ekim 2016; 20:17:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.