Şimdi Ara

Leeco Max 2 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım çok teşekkür ederim cevap için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Arkadaşlar merhaba.Ben sürekli olarak telefonda yeni Rom deniyorum.Fakat eski Roma dönüp yedeği yüklemeye çalıştığımda doğru girmeme rağmen telefon kilidini yanlış diyor.Verileri silmeden nasıl çözülür yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar bu cihazı almalımıyım almamalımıyım sizce iyi ve kötü yanları neler? Tasarımı hoşuma gidiyor ama çerçeveleri biraz kalın ve bi arkadaş dış malzemesi iyi değil diyor beni bi aydınlatırmısınız?

• leoncrown L kullanıcısına yanıt
    Eksileri:
    NFC yok
    3.5mm kulaklık girişi yok
    Ekran korumasına dair net bir bilgi yok
    Arayüz sistem kaynaklarını istenilen düzeyde kullanmıyor
    Parmak izi her ne kadar geliştirilse de hâlâ istenilen seviyede değil
    Custom rom sayısı hayli düşük
    Türkçe dil seçeneği yok
    Çerçeve kalın

Artılarını da tek tek yazmak istemiyorum yalnız kasa kalitesi söylendiği gibi değil. 3 ay oldu alalı ve kılıfsız kullanıyorum. Bu süreçte yaklaşık 5/6 kez elimden düştü. Kasada herhangi bir çizilme yok. Sadece elmas kesim parlak kısımlarda 2 tane mmlik çizik var. Ki o da her cihazda olur. Cihaz genel haliyle stabil bir cihaz. Sıklıkla güncelleme alıyor. Arayüz 13S sürümünde berbat bir haldeydi ama şimdi 16S sürümünde baya yol aldı. Kamera gündüz çekimlerinde iyi olmasına rağmen ben gece çekimlerini pek sevmiyorum. Şarjı ortalama kullanımda 1 günü çıkarır. Ekran açık suresi ise izin verdiğiniz uygulamalara göre değişmekle beraber 4/5 saat arası bir süreye denk geliyor. Fiyatına göre oldukça iyi bir cihaz.

• Qukkarccx Q kullanıcısına yanıt
    Çerçeveleri beni korkutuyor kalın çerçeve sevmiyorum çok göze çarpıyor mu ve rengi nasıl sizce ?

NFC ve 3.5 mm kulaklık girişi dışında hiç birine katılmıyorum. Belki haberiniz yok ama çok fazla custom romlar var ve çoğu Türkçe.Youtube de inceleme videoları var hem suya dayanıklı hem de çizilmeye dayanıklı olduğuna dair. Ve telefon S17 den sonra parmak izi okuyucu tamamen değişti oldukça hızlı. Telefonun performansı da üst düzey. Xda le max 2 konuları ve htcmania le max 2 konularına bakın derim. Hoşçakalın.

• MSTF49 M kullanıcısına yanıt
    Suya ve çizilmeye karşı dayanıklılık testi videolarının linkini eklermisiniz

Her gün bakıyorum Xda'ye ama diğer cihazlarin custom rom sayısına bakin derim. Cucuo ve unoffical cyanogenmod dışında pek bi sey yok. Teamspin geliştiriyor zaten. Ben yetersiz buluyorum. Offical Cyanogenmod ve Paranandroid gibi bağımsız romlar gelmedikçe de yetersiz bulacağım. Kasa kalitesine eksi demedim zaten bi daha okuyun yazdığımı. Parmak izinin geliştiğini yazdım yalnız ben yeterli bulmuyorum. İsabet oranı hâlâ düşük ve hız arayüzden dolayı yetersiz. Su geçirme konusunda herhangi tecrübem yok. Leeco da bu konuda herhangi bir bilgi vermedi. YouTube videolarına bakıp test etmek bana göre mantıksız. Bu şekilde aktarıp insanları yönlendirmek de aynı şekilde. Saygılar.

• leoncrown L kullanıcısına yanıt
    Çerçeve 2mm civarı. Göze batmıyor. Ekran kapalı halde hiç fark edilmiyor. Küçük bi üretim hilesi yapılmış, kenarlara doğru siyah şerit devam ediyor ve çerçevesiz algısı yaratılmış. Renk olarak piyasada gold rose var. iPhone gibi göze batan bir tonu yok. Gayet şık bir cihaz.

Merhaba okudum tekrar ama bende kasa için birşey demedim. YouTube da onlarca inceleme videosu var. Telefonun çizilmeye karşı dirençli olduğuna dair.Su geçirmez testleride var. Benim buradaki amacım ve yorumum sizler gibi düşünce ve fikirlerimi söylemek.Şuana dek 7 ROM kurdum ve kullandım. Kendi deneyimlerimide söyledim. Beni yanlış anlamayın lütfen.

Aynı şekilde siz de beni yanlış anlamayın. Burada hepimiz cihazla ilgili fikir beyan ediyoruz. Söylemek istediğim cihaz için Offical rom'da Türkçe yok. Son kullanıcı root ve rom işleriyle uğraşmak istemeyebilir. Ki çoğu da uğraşmak istemez. Eğer ki cihaz Türkçe dersek o kullanıcı kitlesini yanlış yönlendirmiş oluruz. Bahsettiğim şey buydu. Uğraşmak isteyen zaten her türlü Türkçeleştirme yolunu bulur. Onun dışında kasa kalitesi beni inanılmaz şekilde tatmin etti. Kilifsiz kullanıyorum ve kasa çok çok iyi. Su geçirmezlik konusunda dediğim gibi hiçbir tecrübem olmadı. O yüzden herhangi bir şekilde bu konuda bi şey diyemeyeceğim. YouTube videolarına güvenmiyorum pek. Lg G3 için de benzer videolar vardı zamanında ama benim arkadaşın cihazı pert oldu küçük bir temasta. Bu baya riskli bi durum. Uyarım bu yöndeydi. Cihaz ayrıca müthiş güncelleme döngüsüne sahip. Hindistan için şu an 18S test ediliyor ken Çin için 19S çıktı bile. Performans olarak gayet iyi ama ben bu donanımı çok daha üst düzeyde kullanmasını bekliyorum. Arayüz biraz daha elden geçirilse mükemmel olacak. Rom konusunda da fikrim bahsettiğim büyük toplulukların desteğidir. O konuda gelişme olmadikca rom konusunda eksik bulmaya devam edeceğim. İyi forumlar. Saygılar.

x900 ün çerçevesi daha inceymiş onu mu alsam diyorum fakat performans farkı çok ve x820 nin tasarımı daha güzel geliyor

• Çerçeve olayını dert etmeyin, alın x820 , bakın keyfinize.

• Bu cihazın kamera modunda yada 3.parti yazılımla da olsa kamerada manuel kontroller yok. Bu durumu aşan var mı aranızda ?

Bu arada bu romhttps://mega.nz/#!T9o0wAhJ!iLa9mrPAr5wObvygnF5giyioUnJKnVkCg3_L-q2RgnA komple Türkçe ve gerçekten bir sürü özellikler eklenmiş. Çok fazla seçenek sunuyor telefonu kullanım adına. Ama bu rom orijinal ile alakası olmayan bambaşka bir rom. Orijinal rom komple Türkçe olduğu zaman o zaman telefon kendine has olacak. Yoksa bu rom ile sıradan bir telefon gibi kullanımı var. Yani kendine has bir arayüz değil. Her telefona kurulan bir rom bu. Ama kullanışlı ve komple Türkçe orası ayrı.

Şimdi bunu gördüm 19s versiyon muş. Tabiki Türkçe yok ama morelocal gibi programlar sayesinde kurduğunuz programlar Türkçe çalışacaktır. Lakin sistem İngilizce tabi. Parmak izi berbattı ama bu 19s ile yeniden kullanmaya başladım harika olmuş. Denemek isteyenler için haberiniz olsun dedim. Benden daha iyi inceleyenler çıkacaktır.

https://drive.google.com/file/d/0B7TImVKwZ-NXX2FoaVphdVBFZzg/view

Bu 19s güzel çalışıyor. Root ladıkdan sonra Çin işi programlar kaldırdım morelocal ile Türkçe seçtim ve kurduğum programlar Türkçe çalışıyor. Tabi telefonun kendi orjinali halen İngilizce ama şu an için iyi gidiyoruz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariertan -- 22 Eylül 2016; 14:54:28 >

• 32gb gri modeli çıkmış ondan alıcam sevindim :D

• 4/32 lik ile aranızda katıldım 15s rom var üzerinde Türkçe %80 imei ve rom işleminde yardımcı olursanız sevinirim.

• Dün itibariyle 19S Çin sürümüne geçmiş bulunmaktayım. Küçük çaplı dokunuşlar söz konusu. Parmak izi Hindistan 16S'e göre daha derli toplu hal almış. Okuma isabet oranı artmış ve açılış hızı bi tık daha iyi hale gelmiş. Cihazda yeni bir güvenlik seçeneği var: Privacy Lock. Gizlilik kilidi belirli uygulamalarda çalışıyor. Uygulama kilidi ile farkı minimal kilide izin veriyor. Mesela uygulama kilidi ile mesajlar uygulamasını komple kilitlerken Gizlilik kilidi ile belirli mesajları kilitleyebilirsiniz. Mesajlar uygulaması açık ama X şahsından gelen mesajlar kilitli. Bunun dışında Phone Manager uygulamasında da küçük çaplı değişiklikler var. Artık bi antivirüs barındırıyor. Antivirüs uygulamarini gereksiz bulsam da kullananlar için iyi bir gelişme. Dobly Atmos kısmında da geliştirmeler söz konusu. Artık Atmos ayarlarını ses seçeneklerinden yapabiliyoruz. Spotify'da daha önce bu çakışma sürekli yaşanıyordu. EQ ayarlarına girmek isterken sürekli Atmos mu EQ ayarları mı şeklinde soruyordu cihaz. Bu kalktı. Atmos açık ise EQ ayarları şarkıya göre değişiyor. Bunu pek sevmedim. CDLA kulaklıkla nasıl bir tecrübe yaşatır bilmiyorum ama 3.5mm kulaklıklar için uğraşmak gerekiyor. Genel olarak sistem oldukça sitabil bir hal almış. Ağır yük altında bile hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Hindistan 16S'deki şarj tüketimi de elden geçirilmiş ve cihaz batarya performansı olarak oldukça iyi bir hal almış. 3 parmak hareketiyle ekran görüntüsü alınabiliyor. Mesala ekranin üzerinden 3 parmağınızı yukarı veya aşağı kaydırdığımızda ekran görüntüsü alabiliyoruz. Ekran görüntüsü için düzenleme seçenekleri de eklenmiş. Çağrı ve sms engelleme de bir menüde toplanmış. Genel olarak beğendim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2

• Arkadaşlar bu rom hangisi? Bilemedi Çin mi Hindistan mı.ayrıca sistem updater uygulaması da yok fakat recovery orijinal recovery sistem update ve wipe seçenekleri var.önceki telefonun Redmi note3 pro idi ilk aldığımda satıcılar için portlanmış rom vardı mecburen fastboot rom Flash lamak gerekliydi,acaba buda öyle mi merak ettim? Leeco Max 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahkan -- 24 Eylül 2016; 12:39:52 >
  • Hindistan romu kullanıyorsunuz, X821 olunca Hint oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silient -- 24 Eylül 2016; 13:10:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.