Şimdi Ara

Leeco Max 2 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerfarukfurkan

Selamun aleyküm arkadaşlar
    Telefonumu satıyorum
    6gb ram 64gb rom
    Başkabir telefon sipariş vermiştim
    Ondan dolayı satıyorum
    Telefon ilanlar içerisinde var

Ne aldın merak ettim.. Benim telefon henüz bugün elime ulaştı. Daha tam inceleyemedim ama ilk izlenimlerim çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin 17s romunu yükleyen var mı? Şifreli mi?

• Tosun Pasha kullanıcısına yanıt
    Yükleme yapmadım ama Çin rom'unda şifreleme yok. Yalnız yüklemenizi tavsiye etmem. Xda'de sorun yaşayanlar var. Biraz beklemek en iyisi.

• Hindistan için yeni güncelleme yolda. 18S güncellemesi beta kullanıcıları için Ota ile dağıtılmaya başlanmış. Çok yakında bize de gelecektir. Değişiklik kaydı da görüldüğü gibi. Cihaz enfes güncelleme alıyor. Güvenlik güncellemesi tarihi de 1 Eylül.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Leeco Max 2

• Ben dayanamadım ev 17s yükledim. Dünden beri kullanıyorum gayet akıcı ve sorunsuz. Tabi Çin romunolduğu için Türkçe yok ama sorun değil bence

• Arkadaşlar telefonda 15s kurulu daha dün geldi

temalar çöküyor dili ingilizce yaptım yine çöküyor sorun ne olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.le.com/in/eui_detail.html?euiid=206

arkadaşlar yardım lütfen

linkteki romu yükledim seçeneklerden türkçede gitti 16s ltvx821 oldu

tekrar 15s romu indirip ismini update yapıp local updateden geri dönebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

http://forum.le.com/in/eui_detail.html?euiid=206

arkadaşlar yardım lütfen

linkteki romu yükledim seçeneklerden türkçede gitti 16s ltvx821 oldu

tekrar 15s romu indirip ismini update yapıp local updateden geri dönebilirmiyim

temiz restore yapın bence bi
  • Qukkarccx Q kullanıcısına yanıt
    son zamanlarda foruma hakim olamadım da hindistan romundaki şifreleme olayından kurtulmanın bir yolu çıktı mı net bir şekilde.
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle diğer sayfalarda paylaşımı yapılan Çin 16S romunu indirip, adını update.zip şeklinde değiştirin. Local update ile guncellemeyi kurduktan sonra temiz bi wipe yapın. Hindistan romundan kurtulmuş olacaksınız, şimdi istediğiniz surumu indirip flashlayabilirsiniz.

• erdempal E kullanıcısına yanıt
    Tek yol, Hindistan romundan kurtulmak. Hindistan romundan kurtulmak ise şimdilik mümkün. 16 veya 17S Çin romu ile geçiş sağlanabiliyor.

• Tosun Pasha kullanıcısına yanıt
    Custom rom dışında zaten Türkçe yok hocam. Stock romlarda hiç olmadı ve olmayacak gibi. Dert edilecek bi şey de değil bana göre. 17S sürümündeki bazı kişiler parmak izi sorunu yaşamış. Parmak izi durduk yere çalışmamaya başlıyormuş. Sizin romla ilgili izlenimleriniz neler?

• Bu cihazda Volte kullanan var mı? Ya da herhangi bir şekilde yolu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

Öncelikle diğer sayfalarda paylaşımı yapılan Çin 16S romunu indirip, adını update.zip şeklinde değiştirin. Local update ile guncellemeyi kurduktan sonra temiz bi wipe yapın. Hindistan romundan kurtulmuş olacaksınız, şimdi istediğiniz surumu indirip flashlayabilirsiniz.

Linkini attığım rom hindistan romu mu

Benim amacım yüklü gelen romu güncellemekti sanırım yanlış yerden indirdim.

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet hocam Hindistan romu. 16S ve güncel sürüm. Ben de kullanıyorum ve gayet sorunsuz stabil bir rom. Ne için değiştirmek istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

Evet hocam Hindistan romu. 16S ve güncel sürüm. Ben de kullanıyorum ve gayet sorunsuz stabil bir rom. Ne için değiştirmek istiyorsunuz?

Kardeşim kullanacak ing. İyi değilde ama rom güzel stabil eğer alışamazsa satıcam

Önceki sayfalarda geçişi anlatmıştı arkadaşlar custom rom'lar var Türkçe için. Onları da deneyebilirsiniz.

• arkadaslar one plus 3 e benzer ozellikte leeco max2 6gb ram 64 gb rom tel bayram ertesine elimde olacak, almak isteyenler ozelden mesaj atabilir. 4.5g icin gerekli b20 bandida var butun frekanslari destekliyor.

• Arkadaşlar merhaba telefonu alalı yaklaşık 2 hafta oldu. Pil süresi çok kısa geldi bana maksimum 5 saat ekran açık oluyo bunda kısık ışık ile alabiliyorum. Sanırım telefonun genel durumu böyle uzun süre galaxy note 2 kullandım aynı batarya kapasitesi var ancak onda çok daha fazla süre kullanabiliyordum telefonu. Bu durumu le max 2 mizde değiştirmek mümkün müdür? Teşekkürler.

• 177 1 kullanıcısına yanıt
    Uygulama seçeneklerinden düzenleme yapabilirsiniz. Uygulamaların uyanık kalma ya da yeniden başlama durumlarını belirleyip ekran sürenizi uzatabilirsiniz. Note 2'nin ekran çözünürlüğüyle bu cihazın bir değil. Genel donanım da ayni şekilde farklı. Ha cihaz kaynaklarını dengeli kullanıyor mu, bence hayır. Arayüz elden geçirilse çok daha uzun kullanım elde edilebilir. Aldığınız süre de kısa sayılmaz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.