Şimdi Ara

Leeco Max 2 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.9s multilangue rom Google play Store root içeriyor Çin uygulamaları kaldırılmış özellikle anasayfa cubugunun ortasındaki live buton kaldırılmış bu çok iyi henüz yuklemedim yuklersem izlenimlerini yazarım Antutu 144k şeklinde caps eklenmiş....http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rom-v1-x820-bshuy2003-t3439800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 6 Ekim 2016; 21:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler...
    Ellerine sağlık.
    TWRP si var mı Peki?
    Normal Ingilizce olan 19s üzerine yüklenebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahkan -- 7 Ekim 2016; 13:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

Teşekkürler...
    Ellerine sağlık.
    TWRP si var mı Peki?
    Normal Ingilizce olan 19s üzerine yüklenebilir mi

İngilizce 1.9s in Üstüne yüklenebilir ancak rom 2parça 2 parçada ayrı ayrı yuklenicek ben twrp olarak couco nun son surum twrp si ile yükledim

• Capsleri ekliyorum en son yorumlayacagım
    Bu mesaja eklenen görseller:

Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2

Mobilden resim yüklemek brezilyaya gol atmaktan zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 7 Ekim 2016; 16:09:52 >

• Le max 2 sahibi olup kurduğu romlarda NFC çalıştıran arkadaşlar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 7 Ekim 2016; 16:18:39 >
  • Ayri mesaj yazmadan resim yuklemiyor yada cift yukluyor

Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2 Leeco Max 2

• Roma gelince acik söyleyeyim temiz yukleme yaptım User files a kadar sildim baya ugrastım anladığım kadarıyla stock 1,9s i tam anlamıyla arındırmıslar zaten hizli olan rom cok daha iyi olmuş daha onceden 1,9s stock kullandığım icin farkları hemen gordum Öncelikle 64gb ota type c 64gb usb kullanıyorum extra bellek için ntfs formatında kullandığım için stock 1,9s dahil Özellikle yazma hızı ve ilk algılaması agırdı bu düzelmiş ilk açılışta 2,5 2,6 gibi ram boşta gözüküyor hizli bi takim problemler olabiliyor bu yüzden temiz kurulum oneriyorum ayrıca işinize cok yarayacak extra programlar içine gomulu hazır rootlu hazır turkce leeco gibi rom ozurlu markaya bence super ha unutmadan Çin uygulamalar kaldirilmiş o gıcık olduğum ortadaki live butonu da yok anasayfa eklentiler roma gomulu ama kapalı sayfadan goruntusu nu kapayın yeter sürekli online 3,5saat oldu hala yüzde 41 goruyorum Özellikle gomulu gelen lock screen e bayıldım son olarak ilk telefonu açtığımda 22 kusur GB kullanılabilir alan gormustum bu romda 23.90gb boş alan gordum tavsiye ederim....

• RPDiFOR R kullanıcısına yanıt
    hocam twrp menüsünde mount-- decrypt data enter password yazıyor onu ne yazmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

hocam twrp menüsünde mount-- decrypt data enter password yazıyor onu ne yazmalıyım

Yukarıda resimleri incele kullandigim twrp nin resmi var ya romun ya twrp yanlış romun 3 versiyonu var yanlış versiyon yukleme sakın v3 yukleyecegin v2 amerikan romandan portlanmis amerikan romu şifrelidir yanlış rom yuklersen sistemini sifreler ve twrp Çalışmaz dikkatli ol uyarıyorum

hocam ben unlock yapamadım sanırım. waiting device kısmında kalıyordu
  • Pmle sana yaptığım uyarıları dikkate al ms dostan twrp bootloader kilidi acmak tecrübe ister hata yaparsan brick olabilir

• Waiting yazıyosa sonuna kadar bekle sakın telefonun bağlantısını kesme sakın

yok hocam bootloader kilidini açamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RPDiFOR

Waiting yazıyosa sonuna kadar bekle sakın telefonun bağlantısını kesme sakın

Bunu ne yapacağım

Leeco Max 2

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

Orijinalden alıntı: RPDiFOR

Waiting yazıyosa sonuna kadar bekle sakın telefonun bağlantısını kesme sakın

Bunu ne yapacağım

Leeco Max 2

Fingerprint bolumunden telefonuna parmak izini tanımlıyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 7 Ekim 2016; 23:03:41 >

Onu demiyorum.
    Cihaz kilitli yaziyor. Onu nasil acarim

• O bolumle bootloader in ilgisi yok caps eklemişsiniz buusekilde yorumlayabildim tam olarak anlayamadım konuyu ama twrp Root konusunda bilen bir arkadaşınızın nezaretinde deneyin bu konuyu soruyorsanız ciddi sorun yasarsınız anlatımla yapılacak bir konu degildir hesapta olmayan problemler cıkabilir telefonunuz tamamen susabilir henüz bugun aldığınızı biliyorum sizin yerinizde olsam telefonun bi sure tadını çıkarırdım çok acele etmeyin zamanla bilgisayar bilginiz yerindeyse araştırarak çözersiniz

Bu şifre açılmadan twrp deki Mount encrypt açılmıyor ve root yada rom eklenmiyor

• SpeMall provided me with a multi-language ROM to fix the problem but this method does not work because recovery does not mount the internal memory and the .zip file can not be seen! What's the password? As it decrypts the internal memory?

• Telefonunun modeli le x820 mi 821 mi 829 mu yazıyor bi bakarmısın bide telefonu nerden aldın

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.