Şimdi Ara

LeBlanc Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon 1'den beri oynarım. 7-8 yıldır da bu forumu kullanırım ilk defa bir champ. hakkında yardım konusu açıyorum lütfen trollemeden yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.

Bjergsen'i izleyip gaza gelip LB aldım 2 normal oyundan sonra Ranked'da da denedim. 3 oyunda da başarılı geçti. Bjergsen gibi W fulledi. Q-W-W kombosu ile sürekli harras yapıp adamı rahatsız ettim. Quint's hp , marks magic pent. girmeme rağmen inanılmaz bir hasar veriyordum karşımdaki Kha'ya. Full ap rün'le giremedim malesef bir önceki oyundaki rün'ler buga girmiş seçmeme rağmen almadı. Her neyse bu champ'ın komboları nedir ? Ulti ile max damage nasıl alınır ? Nasıl silence veriliyor rakibe ? E skill'i ekstra damage veriyormuş sanırım ardından bir skill basıldığında ? Dfg ile kombosu nasıl yapılmalıdır ? Bunları açıklar mısınız.

• Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum hasarı veren kombosu q r w e dir ayrıca double silence verebiliyorsun bu şekilde.Onun dışında karşında kassadin gibi gap closerlı bir hero varsa q atıp e ile silence layarak skill atmasını önlersin üstüne r si ile 2. snare ı verirsin hiç bir türlü kaçamaz senden.

Maximum damage i vermeyi düşünmek yerine maximum işlevselliği sağlamalısın.Ap ratioları ve base damage çok yüksek zaten tüm skillerinin, diğer skilleriyle q r w e kombosunun arasında maximum 100 150 damage farkı var.O yüzden dediğim gibi tek komboyla yoğunlaşma. q e r w çok güzel bir kombodur onun dışında q w r e de çok güzel bir kombodur 2 x gap closer ile çok rahat işler çıkartabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 2 Aralık 2013; 0:09:43 >
  • Çok ekstrem bir durum yoksa mutlaka DFG rushla ama early de 2 Doran's Ring almayı da ihmal etme. Ayrıca LB combosu için smartcast kullanmanın şart olduğunu düşünüyorum ben ama sen belki ihtiyaç duymayabilirsin. Combo şu şekilde olacak W - DFG - Q - R - E ya da adam DFG range inde ise DFG - Q - R - W - E
  • E Q R W en yüksek hasar verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

Maximum hasarı veren kombosu q r w e dir ayrıca double silence verebiliyorsun bu şekilde.Onun dışında karşında kassadin gibi gap closerlı bir hero varsa q atıp e ile silence layarak skill atmasını önlersin üstüne r si ile 2. snare ı verirsin hiç bir türlü kaçamaz senden.

Maximum damage i vermeyi düşünmek yerine maximum işlevselliği sağlamalısın.Ap ratioları ve base damage çok yüksek zaten tüm skillerinin, diğer skilleriyle q r w e kombosunun arasında maximum 100 150 damage farkı var.O yüzden dediğim gibi tek komboyla yoğunlaşma. q e r w çok güzel bir kombodur onun dışında q w r e de çok güzel bir kombodur 2 x gap closer ile çok rahat işler çıkartabilirsin.

Çok teşekkür ederim o zaman en yüksek hasarı verecek kombo yerine işlevselliğe yönelmek çok daha mantıklı. Peki hangi durumda silence veriyor onu anlamadım Q + E mi silence veriyor ? Oyunda biri E tutturduktan sonra diğer skill'lerin damage'i artıyor gibi bir şey dedi tam anlamadım.

Çok uzun süredir smart cast ile oynuyorum.

2 Doran's Ring , 820 gold olan %10 cd veren ap itemı , onu da Dfg'ye tamamlıyorum. Bjergsen bazen Magic Pent. boot ve palyaço surat şeklinde olan penet. item'ını rush'lıyor direk base dmg'i epey yüksek olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 2 Aralık 2013; 0:21:32 >

• Çok iyi değilim ama birazcık iyi oynarım lb yi ben dfg- w - e - q - r ve ignite atıyorum ölmüş oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol hakkında sorularım
    13 yıl önce açıldı
    Hasar hakkında yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • q + r veya q + w yaparsan silence veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

q + r veya q + w yaparsan silence veriyor

Tamamdır şimdi anladım. Q + E'de neden vermiyor acaba :)

Peki E ile birini tuttuğunda o süre içinde bastığın skiller ekstra damage veriyor mu ? Oyundayken biri bu tarz bir şey söylemişti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

q + r veya q + w yaparsan silence veriyor

Tamamdır şimdi anladım. Q + E'de neden vermiyor acaba :)

Peki E ile birini tuttuğunda o süre içinde bastığın skiller ekstra damage veriyor mu ? Oyundayken biri bu tarz bir şey söylemişti bana.

bildiğim kadarıyla olmuyordu çok lb oynuyan biri değilim bu aralar bende sardım 5 kişi arasından adc alıp üstüne tank bile kesmek çok eğlenceli oluyor

ACTIVE: LeBlanc flings illusionary chains in a line towards a target location. If it hits an enemy unit, it will deal initial magic damage and leash to it, slowing their movement speed by 25% while the leash remains.
    If the target remains within 1000 units for the full 1.5 seconds, the target takes additional magic damage and is rooted for 1.5 seconds.

edit : ama ultide böyle bişey var galiba şimdi baktım MAXIMUM DAMAGE ON Q AND E: 200 / 400 / 600 (+ 130% AP) yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodly Knife -- 2 Aralık 2013; 1:01:09 >

• herkes q r demişte o eskidendi şimdi ise w r daha max bir damage vuruyor
  • 6 level'e kadar karşında ki elamana durmadan q atıp w vur hem iyi damage vurmuş olur hemde durmadan spamlamış olursun 6 olunca muhtemelen rahatsız ettiğin o adam aşağı yukarı yarı canlarda falan olur eğer mana varsa q-r-w ignite at rahatlıkla kill alıp çık, bunu çok yapıyorum zevk alıyorum son 5 oyunumda 20+ kill aldım
  • Takip
    Bende merak ettim lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

6 level'e kadar karşında ki elamana durmadan q atıp w vur hem iyi damage vurmuş olur hemde durmadan spamlamış olursun 6 olunca muhtemelen rahatsız ettiğin o adam aşağı yukarı yarı canlarda falan olur eğer mana varsa q-r-w ignite at rahatlıkla kill alıp çık, bunu çok yapıyorum zevk alıyorum son 5 oyunumda 20+ kill aldım

Yanlış rune'larla girmeme rağmen Q + W karşımdaki Kha'nın %30 civarı hp'sini aldı. Mr rune elbet vardır karşıda. Damage'i çok rahatsız edici. Sağdan soldan çok kill toplamasına rağmen lane'de hep uzaktan farmlamaya çalıştı. Epey korktu o 2 level damage'i görünce bir de ben dfg çıkınca

• W-Dfg-E-Q-R ya da E'den sonra dfg en çok hasarı vermez fakat en güvenilir damage'i verir bana sorarsan. E'nin bütün süresi boyunca rakip silencelanmış olacağından snare ve E'nin full damage'ini garantilemiş oluyorsun (E attıktan sonra snarelanana kadar dot şeklinde vuruyor). Bjergsen de Q'ya 2 level verip ondan sonra W fullüyor bildiğim kadarıyla.
  • Komboyu 1 sn içinde bitirmen gerekiyor yanliz. Adam e 'nin yolda olduğunu gördüğü an ölmeli. Seri ve keskin karar gerektiriyor. Tank bir elemana kombo bosalticaksan ultiyi e ile stackla 2 stun olsun ki kacamasin. Örneğin w q e r w ignite q aa aa gibi. carry avliyacaksan w r sona kalmalı. Doğaçlama yapacaksın zamanla alisirsin. Fakat o kombo 1 sn bile surmemeli haberin olsun, aha leblanc dedikleri an eriyorsun high eloda.

• q dan sonra başka bi skille 1.5 saniye içinde vurursan silence extra damage veriyor bu yüzden q-r-w-e ama duruma göre her zaman değişir kombo çünkü yakın olup olamama durumu var bu yüzden değişiyo
  • Oyun içi nickin aynıysa normal gamelerden birini bana karşı oynadın. Adc corki oynuyordum. Pek bir sorunun varmış gibi gözükmedi sadece early gameden snowball alamadın. Late gamede de item'ın hala eksik kaldığı için beni ya da ap carryyi burstleyemedin. Halbuki full ad rengar + leblanc kombosunun en az 1 kişiyi çıkarması gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Oyun içi nickin aynıysa normal gamelerden birini bana karşı oynadın. Adc corki oynuyordum. Pek bir sorunun varmış gibi gözükmedi sadece early gameden snowball alamadın. Late gamede de item'ın hala eksik kaldığı için beni ya da ap carryyi burstleyemedin. Halbuki full ad rengar + leblanc kombosunun en az 1 kişiyi çıkarması gerekiyordu

O zaman nick'in FML Morpheus. Aslında snowball oldum ben o oyun. Orianna'nın Q + W ile %60 hp'sini alıyordum ilk kill'i alıp , base gidip gelince. Ondan sonra Nocturne sanırım bir 15-16 gank attı. İlk kulem dururken 2. kulenin arkasına kadar dive yapıyorlardı. Kombo'yu hızlı yapamıyordum ki birini aradan çıkartayım. Bir de 2. LeBlanc oynayışım , ayrıca ortalama üstü bir maç olmuş herkes platinmiş. Ben de Diamond 1 arkadaşla girdim ama onun da 2. Rengar oynayışıydı Ayrıca botta karşınıza gelen adamlar da Silver 3 ve Unranked bir ikili çok normal tekleyememem 20 kere öldü adamlar , 0-3 Orianna oldu 5-3 bunlar sayesinde , aman neyse normal game'di ben de champ deniyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 2 Aralık 2013; 6:06:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Oyun içi nickin aynıysa normal gamelerden birini bana karşı oynadın. Adc corki oynuyordum. Pek bir sorunun varmış gibi gözükmedi sadece early gameden snowball alamadın. Late gamede de item'ın hala eksik kaldığı için beni ya da ap carryyi burstleyemedin. Halbuki full ad rengar + leblanc kombosunun en az 1 kişiyi çıkarması gerekiyordu

O zaman nick'in FML Morpheus. Aslında snowball oldum ben o oyun. Orianna'nın Q + W ile %60 hp'sini alıyordum ilk kill'i alıp , base gidip gelince. Ondan sonra Nocturne sanırım bir 15-16 gank attı. İlk kulem dururken 2. kulenin arkasına kadar dive yapıyorlardı. Kombo'yu hızlı yapamıyordum ki birini aradan çıkartayım. Bir de 2. LeBlanc oynayışım , ayrıca ortalama üstü bir maç olmuş herkes platinmiş. Ben de Diamond 1 arkadaşla girdim ama onun da 2. Rengar oynayışıydı Ayrıca botta karşınıza gelen adamlar da Silver 3 ve Unranked bir ikili çok normal tekleyememem 20 kere öldü adamlar , 0-3 Orianna oldu 5-3 bunlar sayesinde , aman neyse normal game'di ben de champ deniyordum

Karşı bot lane çok kötüydü zaten rahat geçti benim için. Biz de laneleri değiştik zaten herkes farklı lane deniyordu. Ama güzel keyifli oyundu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.