Şimdi Ara

LeBlanc Hakkında Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 roa çık. Ben adama W ile atlıyorum sonra Q+R+E yapıyorum üstüne ignite earlyde yaşıyamaz o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

Maximum hasarı veren kombosu q r w e dir ayrıca double silence verebiliyorsun bu şekilde.Onun dışında karşında kassadin gibi gap closerlı bir hero varsa q atıp e ile silence layarak skill atmasını önlersin üstüne r si ile 2. snare ı verirsin hiç bir türlü kaçamaz senden.

Maximum damage i vermeyi düşünmek yerine maximum işlevselliği sağlamalısın.Ap ratioları ve base damage çok yüksek zaten tüm skillerinin, diğer skilleriyle q r w e kombosunun arasında maximum 100 150 damage farkı var.O yüzden dediğim gibi tek komboyla yoğunlaşma. q e r w çok güzel bir kombodur onun dışında q w r e de çok güzel bir kombodur 2 x gap closer ile çok rahat işler çıkartabilirsin.

Çok teşekkür ederim o zaman en yüksek hasarı verecek kombo yerine işlevselliğe yönelmek çok daha mantıklı. Peki hangi durumda silence veriyor onu anlamadım Q + E mi silence veriyor ? Oyunda biri E tutturduktan sonra diğer skill'lerin damage'i artıyor gibi bir şey dedi tam anlamadım.

Çok uzun süredir smart cast ile oynuyorum.

2 Doran's Ring , 820 gold olan %10 cd veren ap itemı , onu da Dfg'ye tamamlıyorum. Bjergsen bazen Magic Pent. boot ve palyaço surat şeklinde olan penet. item'ını rush'lıyor direk base dmg'i epey yüksek olduğu için.

Q sunun attığı mühürü biliyorsun karşıdakinin kafasında bir işaret beliriyor.O mühürü herhangibir skille patlatırsan silence yiyor karşıdaki.

Eğer q ile mühürleyip ulti atarsan silence yiyor ve bir mühür daha koyuyor kafasına onuda başka bir skill ile patlatırsan 2. silencı yiyor.

Eskiden her bir silence 2 saniye olmak üzere toplam 4 saniye silence atıyordun.Snare da aynı şekilde 4 saniye.
    Ultisinde yapılan değişiklikler ile ve yeni haliyle 1.5 1.5 toplam 3 saniye silence ve snare atabiliyorsun karşındakine.

• quote:

quote:

quote:

Maximum hasarı veren kombosu q r w e dir ayrıca double silence verebiliyorsun bu şekilde.Onun dışında karşında kassadin gibi gap closerlı bir hero varsa q atıp e ile silence layarak skill atmasını önlersin üstüne r si ile 2. snare ı verirsin hiç bir türlü kaçamaz senden.

Maximum damage i vermeyi düşünmek yerine maximum işlevselliği sağlamalısın.Ap ratioları ve base damage çok yüksek zaten tüm skillerinin, diğer skilleriyle q r w e kombosunun arasında maximum 100 150 damage farkı var.O yüzden dediğim gibi tek komboyla yoğunlaşma. q e r w çok güzel bir kombodur onun dışında q w r e de çok güzel bir kombodur 2 x gap closer ile çok rahat işler çıkartabilirsin.

Çok teşekkür ederim o zaman en yüksek hasarı verecek kombo yerine işlevselliğe yönelmek çok daha mantıklı. Peki hangi durumda silence veriyor onu anlamadım Q + E mi silence veriyor ? Oyunda biri E tutturduktan sonra diğer skill'lerin damage'i artıyor gibi bir şey dedi tam anlamadım.

2 Doran's Ring , 820 gold olan %10 cd veren ap itemı , onu da Dfg'ye tamamlıyorum. Bjergsen bazen Magic Pent. boot ve palyaço surat şeklinde olan penet. item'ını rush'lıyor direk base dmg'i epey yüksek olduğu için.

Q sunun attığı mühürü biliyorsun karşıdakinin kafasında bir işaret beliriyor.O mühürü herhangibir skille patlatırsan silence yiyor karşıdaki.

Eğer q ile mühürleyip ulti atarsan silence yiyor ve bir mühür daha koyuyor kafasına onuda başka bir skill ile patlatırsan 2. silencı yiyor.

Eskiden her bir silence 2 saniye olmak üzere toplam 4 saniye silence atıyordun.Snare da aynı şekilde 4 saniye.
    Ultisinde yapılan değişiklikler ile ve yeni haliyle 1.5 1.5 toplam 3 saniye silence ve snare atabiliyorsun karşındakine.

Eyvallah sağolasın. Q + W silence veriyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah sağolasın. Q + W silence veriyor mu ?

Evet dediğim gibi q dan sonra herhangibir skill silence verir.

• Beyler konuyla alakasız olacak ama silverdan çıkmak için lb da ustalaşmayı düşünüyorum iyi olur mu sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Beyler konuyla alakasız olacak ama silverdan çıkmak için lb da ustalaşmayı düşünüyorum iyi olur mu sizce

Olur. Tek at jungle nerdesin ..... diye aglasin karşıdaki. Free win.

• Bjergsen tarzı w maxladığımızda kombo nasıl oluyor?
  • Faker ın , baron alan takımın supportu zyra ya tek atışını izle . Ben değişik bi kombo söyliycem. Q at önce . Q tekrar dolduktan sonra. R-E-Q-W dene (deathfire varsa en başta bas ). İyi bir kombodur . Ama çok fazla kombosu var duruma göre kombo yap bence. Tf lerde R yi W bastıktan sonra kullan alan daha çok damage atabilmek için mesela. Veya karşında çok hareketli herolar varsa R - W ile takip edebilirsin. Pasif herolarıda E ile 2 kere yerine mıhlamak çok rahat skor çıkarmanı sağlar . Maç anlatır gibi söyledim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Faker ın , baron alan takımın supportu zyra ya tek atışını izle . Ben değişik bi kombo söyliycem. Q at önce . Q tekrar dolduktan sonra. R-E-Q-W dene (deathfire varsa en başta bas ). İyi bir kombodur . Ama çok fazla kombosu var duruma göre kombo yap bence. Tf lerde R yi W bastıktan sonra kullan alan daha çok damage atabilmek için mesela. Veya karşında çok hareketli herolar varsa R - W ile takip edebilirsin. Pasif herolarıda E ile 2 kere yerine mıhlamak çok rahat skor çıkarmanı sağlar . Maç anlatır gibi söyledim .

Güzel taktikler de elim ayağım dolaşıyor valla şu anda. İyi Lee , Riven oynarım da LB tecrübem hiç yoktu. Uğraşırsam hallederim. TR'de normal game'ler çok dengesiz. Adam gibi sınama şansı bulamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.