LCW 300/50 (masterpass içerir)

-
-
Uygulamada deniyorum indirim düşmüyor. İndirim gözüken var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banka kartına oluyor. param kart h.içi %5 , h.sonu %10 ile de birleşir muhtemelen. 300/100,400/100 falan denk gelse h.sonu güzel indirim çıkar.
-
Magaza ve internet fiyatları farkli kimi urunlerde. Bilginiz olsun. Ozellikle bu sezon mallari dandik geldi bana.
2 gün önce 2 al 1 öde kampanyalı güzel ürünler vardı. Hatta bazıları ekstra sepet indirimliydi. Her ne kadar ilk fiyatlar şişmiş de olsa 1000+ liralık ürünü 500/150 lcw kupon ve 300/50 mastercard indirimi ile 320'ye aldım, 20 de kart puanı gelecek zaten (vakıf Bankomat)
Totalde 1000/700 indirim 😊
Ben baya işi gücü bırakıp gittim tek tek baktım ve fiyatlar aynıydı. Ancak sonradan uyandım aynı ürünü bir daha ekleyip asıl fiyatından zaman zaman satışa çıkarıyorlar.
Yani aynı üründen 2 adet satışa çıkıyor ama 2 farklı fiyat. Mağazaya gidince bu işlemi 3 al 2 öde vs. yaparak organize ediyorlar.
Çoğu ürün böyle ama inla vardır indirimli herhalde.
Sezon ürünlerinde olay daha garip, sezonun ürününe benzer bir ürün internet sitesinde satılıyor ve alıyorsun ama iade için gittiğinizde bu ürün sezon ürünü değil diyor. WTF oluyorsun ama iade değil de değişim yapmak istersen bahaneler üretiliyor direk.
Kopya ürün mü üretiyor ne yapıyor çözemedim. Ancak totalde bu indirim komboları ile daha ucuza geliyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 13 Temmuz 2022; 8:26:4 >
-
Her turlu is çevirir hocam bunlar. Ben magazaya gittigimde barkodu okutuyorum direkt telefondan. Kimileri internette daha uygun çıkıyor. Parca sayisi fazla olunca amaan boşver deyip cikiyorum sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuda da yazdım, SADECE BANKA KARTI OLURSA BU İNDİRİM GEÇERLİ. KREDİ KARTIYLA OLMAZ.
Çarkın verdiği kodları ücretsiz paylaştığımız lcw konusu var, bilmeyenler varsa link bırakıyorum:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150846916#150846916
300/100 yeni üye (VEYA çark/waikikiland oyun kodları) + 300/50 mpass + param kart hafta içi %5 VEYA hafta sonu %10 birleşiyor. Oranlara dikkat edin.
Mesela yeni telefon no ile yeni üyelik açınca 300/100 verir, o zaman sepetiniz en az 400 olmalı ki masterpass 300/50 aktif olabilsin. Bu durumda 400 TL alışverişiniz 100 yeni üyelik +50 mpass ile 250'ye gelir. 250 TL harcamayı param kartla yapınca hafta içi %5 iade alınca 12.5 TL iade ile 237.5 TL cebinden çıkar, hafta sonu alırsan %10 iade ile 25 TL iade ile 225 TL cebinden çıkar.
Yeni no yoksa alternatif olarak, 500/150 waikikiland oyun kodu satanlar var, 4-5 TL verip alın. 500 TL civarı sepet yapın. 150 kodla düşer, üstüne 50 mpass ile düşer. 300 TL ödeme sepet tutarı olur. Bir de bu alışverişi param kartla yaparsanız h.içi %5, h.sonu %10 iade alarak tamamlarsınız.
Burası param kart için geçerli: ANCAK param kartınız MasterCard olmak zorunda. Ana kartınız MasterCard değilse, sanal kart oluştururken visa/mc/troy diye üç seçenek var, mc seçerek yeni sanal kart oluşturun. Mevcutta mc olmayan bir sanal kart varsa iptal edip tekrar oluşturun. Yeni kartı şifre belirledikten sonra aktif edebilirsiniz. Mc sanal kart oluşturunca sisteme yansımazsa param müş hizmetlerini arayın, çözüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 13 Temmuz 2022; 10:9:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam teşekkürler, yalnız mobil uygulama benim telefonuma tanımlı masterpass kartlarını açmıyor ödeme adımında. sıfırdan kart bilgisi girme formu açılıyor sadece. numaram doğru, başka uygulamalarda masterpass kullanıyorum halihazırda. sildim tekrar kurdum aynı. fikriniz olabilir mi niye böyle yapar acaba? masterpass kampanyasını kullanamıyorum bu halde.
-
mobilden alırken, daha önce kullanmadığınız bir tel noyu kişisel bilgiler kısmından ekleyin ve onaylayın. Sonra sepette kart bilgisini girince otomatik düşüyor. Daha önce bu kampanyayı kullandıysanız o tel no tanımlı olan hesapta geçerli olmuyor.
Yeni üyelik açtım ama bende indirim gözükmüyor.
300/100 için ne yapmam lazım
Sadece mobil uygulamada geçerli.
50tllik ürün begeniyorum 15tl kargo alıyor 300-400 yapmadan kargo ücretsiz yapma sansı yok mu ? aldıgım ürünlerde outlet ve 2al 1 öde ürünlerden
-
Bazı günler anlık kargo bedava yapıyorlar, takip edin o anda geçin siparişi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 17 Temmuz 2022; 9:35:38 >
DM den değil de burdan yazsaniz da biz de bilgilensek. Ozel bir durum yoksa tabi ki.
Sepet 300 TL aşınca otomatik düşüyor. Mobil uygulamada deneyiniz.
-
-
Mobil uygulamada sepeti 300e denk getirip kart bilgilerine param sanal kartımı girdim ancak 50 TL düşme durumu olmadı. Acaba LCW sistemine kayıtlı değil diye mi?
-
LC Waikiki mobil uygulama bildirimini açık tutum
250/50
300/100
350/100
Gibi kod veya kupon veriyor
Bununla birleşir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Konuda da yazdım, SADECE BANKA KARTI OLURSA BU İNDİRİM GEÇERLİ. KREDİ KARTIYLA OLMAZ.
Çarkın verdiği kodları ücretsiz paylaştığımız lcw konusu var, bilmeyenler varsa link bırakıyorum:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150846916#150846916 300/100 yeni üye (VEYA çark/waikikiland oyun kodları) + 300/50 mpass + param kart hafta içi %5 VEYA hafta sonu %10 birleşiyor. Oranlara dikkat edin. Mesela yeni telefon no ile yeni üyelik açınca 300/100 verir, o zaman sepetiniz en az 400 olmalı ki masterpass 300/50 aktif olabilsin. Bu durumda 400 TL alışverişiniz 100 yeni üyelik +50 mpass ile 250'ye gelir. 250 TL harcamayı param kartla yapınca hafta içi %5 iade alınca 12.5 TL iade ile 237.5 TL cebinden çıkar, hafta sonu alırsan %10 iade ile 25 TL iade ile 225 TL cebinden çıkar. Yeni no yoksa alternatif olarak, 500/150 waikikiland oyun kodu satanlar var, 4-5 TL verip alın. 500 TL civarı sepet yapın. 150 kodla düşer, üstüne 50 mpass ile düşer. 300 TL ödeme sepet tutarı olur. Bir de bu alışverişi param kartla yaparsanız h.içi %5, h.sonu %10 iade alarak tamamlarsınız. Burası param kart için geçerli: ANCAK param kartınız MasterCard olmak zorunda. Ana kartınız MasterCard değilse, sanal kart oluştururken visa/mc/troy diye üç seçenek var, mc seçerek yeni sanal kart oluşturun. Mevcutta mc olmayan bir sanal kart varsa iptal edip tekrar oluşturun. Yeni kartı şifre belirledikten sonra aktif edebilirsiniz. Mc sanal kart oluşturunca sisteme yansımazsa param müş hizmetlerini arayın, çözüyorlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X