Şimdi Ara

LC Waikiki ürünleri kalitesiz mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
21.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerdeys bütün elbiselerim lcw den 1 yıl falan olmuştur çoğunun hiç renk atması vs. yok.panntalondada aynen hiç bir şey yok
  • leyla zananın değilmi önünden geçmem
  • Çoğu firma Çin' e fabrikalarını kurdu. Bu yüzden kaliteden ödün verir oldular. Örnek göstermek gerekirse Sarar, Çin' e fabrika açtı ve İstanbul' daki büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Kanyon' a alınmadı.

Bana göre Sabri Özel' den gerisi yalan. Cep yakmadan kaliteli ürün üreten tek firma.
  • Eskiden daha kaliteliydi , şimdi biraz düşürdü kalitesini ama hala gözde bir yerdir benim için
  • Çok alışverişim olmuştur Lcw den ama son 1-2 sene de kalitelerini bozdular tavsiyem xside alın daha kaliteli lcw diğer mallarına göre.Herkes defacto demiş haftaya bir uğrayacağım bakalım söylendiği gibi mi?
  • o fiyata anca o kadar
  • Eski kalitesi olmadığı dogru ama geneline kalitesiz demek yanlış olur. Sonuçta 10 lira verdiğin bir t-shirt sezonluk olur. Diğer yıla bollaşır solar filan bu bence normal birşey.

Ülkemizde atolyede aynı ürüne farklı markaların adını basıp farklı fiyat etiketleri yapıştıran (25 lira-75 lira gibi) işletmeler var. Yani ikiside aynı kalite hatta aynı yerde üretiliyor ama o marka 50 liralık hatta daha fazla bir fark cıkartıyor. Ve o farkın anlamı "kalite" oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 16 Ekim 2010; 17:46:43 >
  • ucuz olduğu için
  • Kule siteden mi alıyorsun
  • @PHI

LCW nin Kule site mağazası ile Realdeki mağazası arasında fark var hatırladığım kadarıyla.. Birine daha kaliteli olanlar geliyor.

Bu arada LCW nin birde South Blue diye bir markası var, o diğer ürünlerine nazaran daha kaliteli..
  • South Blue olanları bana da kaliteli gelmiştir her zaman.
    Evet lcw eski lcw değil. Ama fiyatları da eski lcw fiyatları değil.
    Son yıllarda ucuz ürün satarak sürümden kazanmak gibi bir yol seçtiler. Ve başarılı da oldular.
  • Ürününe göre değişiyor ya. Evet t-shirt de bu sıkıntı var ama kazak ve gömleklerin de her hangi bir sorunla karşılaşmadım. Tek renk kazakları güzel oluyor
  • lcw eski lcw değil, kolay kolayda ürün almıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

eskiden ayrı bi elitligi vardı lcw'nin.fakat su an baktıgımızda işporta malından farksız durumda.hep aynı ürünler.
    ayrıca fiyatları acaip pahalı.almam aldırmam

o fiyata o ürünler bedava bence gidince t-shirtlerimi ordan alıyorum genelde.. Kaş,atkı tarzı ürünleride daniel hector dan alıyorum
  • bazı arkadaşlar xsiide alın demiş bana göre lcwdeki kalite sıralaması

southblue
    lcw
    xside
  • Tişörtleri hariç diğer ürünlerinde bi sorun çıkmadı pantolon hırka vs.Ama eski kalitesiyle aralarında öyle fark var ki şimdiki lcw ürünlerinin eski o itibarlı lcw ürünleriyle uzaktan yakından alakası yok.Artı olarak fiyatları çok pahalı bugün kalın hırka baktım gri şapkalı yün hırka 77 TL onu alacağıma aynı fiyata daha kaliteli ürün almak mümkün.Birde geçenlerde fermuarlı hırka aldım 40 liraya eleman fişini saklayın rengi solabilir değişme yapıyoruz falan dedi.Eski kalitesi yok artık.
  • Bence iç çamaşırın, çorabın ucuzu alınmaz. Nerde, nasıl üretiliyor, içindeki maddeler etiketinde yazıldığı kadar mı? Belli değil... Yazın LCW den 20 TL ye kot pantolon aldım tüm yaz giydim, bir sorun yok ancak 3-5 tane kot pantolon alacağıma 1 tane Levis kot pantolon alıyorum, yıllarca giyiyorum.
    LCW den aldığım çorap ve tişörtlerde de bir sorun yok...
  • Bugün gittim bir mağazaya. Üzerimdeki polar'ı (Swit dediğim şey) gösterdim, dedim durum bu. Fişi faturası da yok kaybettim.
    1Müsait bir zamanınızda gömleklerle birlikte getirin, fabrikaya göndeririz, 10 gün içinde yanıt gelir, olumlu olursa aynı fiyatından iadesini yaparız" dediler. Müşteri memnuniyeti şimdilik iyi bakalım. Yarın götüreceğim hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bugün gittim bir mağazaya. Üzerimdeki polar'ı (Swit dediğim şey) gösterdim, dedim durum bu. Fişi faturası da yok kaybettim.
    1Müsait bir zamanınızda gömleklerle birlikte getirin, fabrikaya göndeririz, 10 gün içinde yanıt gelir, olumlu olursa aynı fiyatından iadesini yaparız" dediler. Müşteri memnuniyeti şimdilik iyi bakalım. Yarın götüreceğim hepsini.

müşteri memnuniyeti konusunda sıkıntıları yok. Bende istanbulda Maltepe şubesinden aldığım deri ceketin fermuarını kopardım. Kadıköy şubesine gittim, fişi de yoktu, dedim böyle böyle orjinalinin takılmasını istiyorum, garanti kapsamında da değilse meblası neyse ödeyecem dedim, fabrikaya gönderdiler yenisini taktılar hiç bir ücrette almadılar.

• aman aman lcw bıktırdı artık beni yazlık mont 2 3 güneş görsün direk renk atıyor....lcw den sonra colınse takılmaya başladım onlarda son 1 yılda bozdular herşeyi kotları bile renk atıyor....galiba em iyi olarak mavı jeans gibi gözüküyor fakat fiyatlar uçuk...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.