Öyle marka takıntısı olan bir insan değilim, nerde neyi beğendim onu almışımdır. Sarar'dan gömlek beğenip 100 liraya almışlığım da vardır, sokakta seyyar satıcıdan gömlek beğenip 5 liraya almışlığım da. Son 1 yıldır falan bir ihtiyacım olunca ilk bakacağım yer LCW oluyor, ürünleri hem güzel hem de fiyatları uygun. Ama şu anda ürünleri giyileyemeyecek durumda. 3 tane gömlek, 1 tane kapşonlu swit, 1 pantolon. Hepsinin de rengi atmış durumda ve giyilemez halde. Yıkama talimatlarına falan uyulduğu halde üstelik. Arkadaşımda da aynı sorun var, 2 gömlek ve 2 pantolonu aynı şekilde rengi atmış durumda. Gömlekler kısa kollu yazlık, alalı daha 3-4 ay anca olmuştur. Swit 1 yıl olmuştur, pantolon da en fazla 6 ay. Acaba bu LCW ürünlerinin genel bir sorunu mu yoksa bizde mi bir sorun var? Ürünlerin fiş/faturaları falan yok attım gitti zaten kim bilir nerde, o yüzden geri götüremem de. Ama gerçekten merak ediyorum doğrusu. Ucuz etin suyu kara mı yani? Fakat normal küçük bir esnaf dükkanından 4 yıl önce aldığım gömleğimi halen ilk günkü gibi giyebiliyorum. Pantolonlar da keza öyle.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Yalnız değilsin dostum. Bende aynı dertten muzdaripim
eskiden ayrı bi elitligi vardı lcw'nin.fakat su an baktıgımızda işporta malından farksız durumda.hep aynı ürünler. ayrıca fiyatları acaip pahalı.almam aldırmam
Fazla terliyorsundur ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Aster
Fazla terliyorsundur ?
Kısmen doğru aslında ama bahsettiğim arkadaşımda terleme olayı yok denecek kadar az ama sonuç aynı.
Sadece LCWaikiki değil dostum. Bizim marka dediğimiz avmlerin vazgeçilmezleri olan collezione rodi tiffany colins yani gibi yani LCWaikikiyle aynı fiyat paralelinde olan bütün firmaların mallarında aynı sorun var. Sadece sezonluk giyebiliyorsun birkaç yıkama sonunda renkleri soluyor garip bir hal alıyor
Normal küçük bir esnaf dükkanından 4 yıl önce aldığım gömleğimi halen ilk günkü gibi giyebiliyorum. Pantolonlar da keza öyle. Ama LCW'nin ürünleri giyilemez halde şu anda, sokağa çıksam onlarla rezillik resmen.
Eskiden Türkiye'de üretiliyordu ve o zaman ürünleri kaliteliydi ama daha sonra fabrikaları Çin'e taşıdılar ve çok kötü ürünler üretmeye başladılar. Şu an ürünlerini bedava verseler giymeme
Benm LCW ler hala mis gibi duruo kullanıom
valla 10 liraya aldigim bir sürü tshirt şuanda eskimiş durumda giyilmeyecek kadar kötü degil ama ilk gün ki kalitesini kaybediyor. ttabii 10 lira olan bi tshirtin ömrünü uzun yillar beklemek yanlış olur.
Yaşadığınız yerin,hava koşullarının da bunda etkisi var özellikle bu yazki sıcaklığı nemi bir düşünün. Çevresel faktörleri de katın içine,LCW gördüğüm kadarıyla birkaç senedir(ki eski kalitesi olmadıgına katılıyorum) aynı kalitede ürünler sunuyo.
Sosyetik yerlerde bulunan mağazalarından aldığım ürünlerde sorun yok arkadaşlar :) İzmir'de Bostanlı'da Carrefour ve Egepark'ın içindeki mağazalardan alacağınız ürünlerde sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama gidip siz kemeraltından alırsanız sorun yaşamanız kaçınılmaz. Bu arada bende LCW'nın eski kalitesini yitirdiğine katılıyorum.
Hem ucuz hem kaliteli malları hemde çok güzel olan çeşitleride var bi lacostle 170lira lcw de 10lira kaliteleride abartı derecede farklı değil fiyat gibi...
Eski kalitesi yok. Uzun zamandır bu markayı kullanıyordum. Ama el değiştirdikten sonra kalitesi bariz bir şekilde düştü. Eşortman v.b. şeylerde içinden siyah siyah tüyler çıkıyor. Yerleri silerken bile annemin dikkatini çekmiş. Oğlum sende mi geliyor bu tüyler diyor.
İmla
Gömlek almıştım bayramda kareli güzel bir gömlekti. Ama giydim gömleği evde, bir tutarsızlık vardı gömlekte nasıl anlatsam bir tarafı uzun bir tarafı kısa gibi tam oturmadı üstüme. Bir dahada giymedim. Bir daha gidipde ürün almam sanırım.
Size önereceğim Marka Defacto'dur Gayet memnunum. 2 yıl önce giydiğim kazağı şuanda giyiyiorum ne çekme oldu ne solma. Fiyatlarıda uygun.
10 liralık t-shirtlerinde genelde sorun oluyor. Ben 3 sene önce pantolon almıştım, hala sağlam. Renk falan atması da olmadı. 1,5 sene önce aldığım gömleklerde sağlam. Ancak işte tek sorunum t-shirtlerinin %90'ı dağıldı. Yani bollaştı diyim. Birkaç tanesinde sadece sorun yok. Genel olarak fiyatı muadillerinden biraz bile olanlar sorunolu oluyor. Misal tüm kazaklar ortalama 25 lira, başka bir kazak 15 lira. O 15 liralık kazakta %99 bir sorun çıkıyor.
Tabi bunlar benim gözlemlerim...
quote:
Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_
Benm LCW ler hala mis gibi duruo kullanıom
aynen tersten yıka tersten as hiç birşey olmuyor.çamaşır makinasının programını da ona göre ayarla mis.
bayramdan evel 3 pantolon almıştım. bayramda birini giydim. sadece bayram süresi boyunca bacak arasında renk attı. incelendi felan iade ettim.
De Facto . Gömlek, pantolon
LCW ve Collezione ürünleri sezonluk ürünler. Yazın tişörtler falan sezonluk oluyor genelde yıkanınca falan soluyor bozuluyor ama bazılarıda çok sağlam çıkıyor.
Ben LCW ye sürekli uğrarım bazen değişik ürün oluyor alırım. LCW değilde Xside çok kaliteli oluyor. Zaten ikiside aynı gibi aynı mağzada satılıyor ama xside olanları seçmenizi öneririm. 3 sene önce kot aldım xside halen giyiyorum bişey olmadı , 2 sene önce xside mont aldım spor model LCW den ve halen giyiyorum bişey olmadı çok memnunum.
Yani üründen ürüne değişiyor. Kalitelide var dandiğide.