Şimdi Ara

LC Waikiki ürünleri kalitesiz mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
21.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LC Waikiki&X-SIDE'ın blue-jean'lerini hiçbir markaya değişmem çünkü acaip bir vücut yapım var ve 32-34 beden pantolonları anca LCW'de bulabiliyorum,diğer markaların kalıpları olmuyor bir türlü.
    Gömlekte ise Colin's 'ten şaşmam.

Marka takıntım yok diyeceğim ama bu 2 giyside marka seçmek zorundayım.Beden ve zevkim buna uygun yapacak bir şey yok.

Pull and Bear ve Bershka'nın hakim yaka gömlekleri de bomba..

Ha bu arada LC W'nin t-shirtleri de süper...ucuz ve çok kaliteli bence...
  • arkadaslar sakaryada meshur cark caddesı uzerınde butun bu magazalar sıralı bır sekılde var hepsınden alısverıs yaparım fakat benım kendı kanaatım colıns mavi bırazda de facto.. rodı collezıone ve lcw ve x side dahıl cabuk renklerı atan bozulan urunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukremin_54

arkadaslar sakaryada meshur cark caddesı uzerınde butun bu magazalar sıralı bır sekılde var hepsınden alısverıs yaparım fakat benım kendı kanaatım colıns mavi bırazda de facto.. rodı collezıone ve lcw ve x side dahıl cabuk renklerı atan bozulan urunler

dostum ben olayın detayını bilemiyorum ancak sanırım misal olarak İstanbul Cevahir AVM'deki ürün ile Sakarya veya Mardin'deki ürünün kalitesi aynı olmuyor gibi..gerçekten bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek istemem ama açıkçası ben bizim Mardin'deki büyük LCW mağazasından alışveriş etmeye çekinirim,büyük konuşmak istemem ama alışveriş etmem..İstanbul'a gittiğimde Optimum veya Cevahir AVM'deki LCW'lerden alırım..çokta kaliteli çıkıyorlar açıkçası..

ha bu arada De facto olayına katılıyorum..kaliteli marka ama gömlekleri için aynı şeyi diyemem...
    seven hill'i unutmamak lazım bi de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 18 Ekim 2010; 2:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: mukremin_54

arkadaslar sakaryada meshur cark caddesı uzerınde butun bu magazalar sıralı bır sekılde var hepsınden alısverıs yaparım fakat benım kendı kanaatım colıns mavi bırazda de facto.. rodı collezıone ve lcw ve x side dahıl cabuk renklerı atan bozulan urunler

dostum ben olayın detayını bilemiyorum ancak sanırım misal olarak İstanbul Cevahir AVM'deki ürün ile Sakarya veya Mardin'deki ürünün kalitesi aynı olmuyor gibi..gerçekten bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek istemem ama açıkçası ben bizim Mardin'deki büyük LCW mağazasından alışveriş etmeye çekinirim,büyük konuşmak istemem ama alışveriş etmem..İstanbul'a gittiğimde Optimum veya Cevahir AVM'deki LCW'lerden alırım..çokta kaliteli çıkıyorlar açıkçası..

ha bu arada De facto olayına katılıyorum..kaliteli marka ama gömlekleri için aynı şeyi diyemem...
    seven hill'i unutmamak lazım bi de..

sorun yaşadığım ürünler İstinye Park, Astoria ve Ankara Ankamall'den alınan giysiler,

3 tane kotum var fiyatı da 19.90'lık olanlardan değil, 2'sinin de ağ bölgesinde açılma var, sağa sola rezil olacağız LCW yüzünden, birini diktirdim terzide, kumaşı o kadar kalitesiz ki başka bir yerden tekrar açıldı, sonra parmağımla bastırdığım yer açılıyordu varın gerisini siz düşünün

• Valla ben de 3 yıl evvel LCW'den bi kapşonlu swit aldım hala giyiyorum sapasağlam. Ayrıca geçen yıl aldığım gömlek ve swit'imde de bi problem olmadı. Sanırım sana denk gelmiş. Ben rastlarsam LCW'den alıyorum. Onun dışında Pantolon vs. alışverişlerimi mümkün olduğunca Levi's'tan yapıp işimi garantiye almayı seviyorum. Sana da tavsiyem odur. Bi kere al tam al. Az olsun öz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Hem ucuz hem kaliteli malları hemde çok güzel olan çeşitleride var
    bi lacostle 170lira lcw de 10lira kaliteleride abartı derecede farklı değil fiyat gibi...

Bu konuda sizinle aynı düşünmüyorum.
    LCW ile Lacoste kaliteleri abartı derecede farklı

LCW'den alınan polo yaka penyeler ilk yıkamadan sonra görüntüleri salmaya başlıyorlar, bir kaç yıkama sonrasında ise renkleri de solmaya başlıyor.
    Lacoste'larımı ise bir sezondan fazla giyebiliyorum. Yıkamalar fazla hırpalamıyor. Renkleri solmuyor.

Aynı şekilde Kiğılı veya Sarar'dan aldığım gömleklerin yakaları hep sağlam, ama diğer uygun fiyatlı aldığım gömleklerin yakaları pütür pütür soyulmaya, ipilklenmeye başlıyor.

Mavi'den aldığım kotların kesimleri eskiyene kadar bozulmuyor.

Tekstilde kalite olayı kullanılan kumaşa bağlı, ama en önemli olan sürekli kaliteyi tutturabilmek.

Kumaşlar arasında fiyat farkı çok fazla yoktur,
    LCW eski kalitesini tutturabilseydi, "ucuza satmalıyım" diye fazla ucuza kaçmasaydı, kaliteli bir marka olabilirdi.
    Şimdi çok satan bir marka konumunda. Bu tercihi de kendileri yaptılar

• Bende LCW de bi kalite sorunu oldugunu düşünüyorum genel anlamda özellikle 2 yıldır. Aralıklarla aldıgım ürünlerin hiçbirinden memnun değilim.Sonuc Defacto ya yöneldim şimdilik ürünler iyi gibi duruyor ama bakalım zaman gösterecek.
  • Lcw, collezone,defacto bu üçünün kalitesi eskiye nazaran çok düştü.
  • Lcw den yaz başında kısa kollu gömlek ve tişörtler almıştım. Tişörtün rengi gitti garip bişey oldu ama gömlekler sağlam. Geçen yıl kot pantolon almıştım oda ilk günkü gibi sağlam. Kaliteliyi tutturmak gerekiyor bu kadar ucuz olup her ürünü sağlam olması beklenmez. Cicili bicili ürünleri yok en azından tam giyimime hitap ediyor.
  • LCW dan bi 10tane rahat tshirt ve body almışımdır sadece baskılı tshirtlerin rengi soldu onun dışında bi problem yok fiyatı 10tl zaten normaldir
    Ama defacto dan nefret ediyorum 2tshirt aldım makineye attım L den S ye düştü diyebilirim.
    Ucuzluğun nedeni çok kalitesiz kumaş nedeniyle değil en büyük etkisi marka ve fabrika çıkışı
    mavideki 100 tl lik bir jeanin maliyeti en fazla 25-30 liradır üstüne çıkmaz ama 100 tl den satınca da gidiyor
    mesela İst-Kurtköy-ViaportAVM deki mavide şuan 120-130 tl lik Jean ler Sezon sonu nedeniyle 50-60 tl 2tane alınca 50ydi sanırım ve orda 1 fabrika mal var
    bende aldım 2 tane aralarında defoluda var ama genellikle defosuz aldım ve rahatım. İşte böyle
  • 4-5 sene önce ürünleri çok iyiydi ama geçen yazdan beri pazardan farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker3457

arakdaşlar ben bu LCW ve benzeri firmalara kumaş sağlayan firmalar için fason üretim yapan bir yerde çalışıyorum LCW için kumaş yapıyoruz. Bize yollanan ipler okadar kalitesiz ki bu sorunlarla karılaşmanız doaldır yani. he birde o 30 40 tl verip aldığımız tişörtler falan varya maliyeti 5 tl yi geçmiyor haberiniz olsun :D

Ben en fazla 15YTL'ye tişört aldım LCW'den.Genelde 12 civarı oluyordu galiba hatırlamıyorum şimdi.
  • LCW'nin kalitesinde bir düşüş var.2002'de aldığım hırka halen aynı kalitede.2005'te aldığım kazak hala aynı kalitede.2008 ve sonraki ürünlerinde bir kalite düşüşü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

asker3457 sen nerden gıyıoyorsun? defacto vs nereyı tavsıtye edersın

valla kalitesini bildiğim halde LCW den giyiniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: asker3457

arakdaşlar ben bu LCW ve benzeri firmalara kumaş sağlayan firmalar için fason üretim yapan bir yerde çalışıyorum LCW için kumaş yapıyoruz. Bize yollanan ipler okadar kalitesiz ki bu sorunlarla karılaşmanız doaldır yani. he birde o 30 40 tl verip aldığımız tişörtler falan varya maliyeti 5 tl yi geçmiyor haberiniz olsun :D

Ben en fazla 15YTL'ye tişört aldım LCW'den.Genelde 12 civarı oluyordu galiba hatırlamıyorum şimdi.

Ya ben 30 40 verdği miz derken LCW den bahsetmemiştim. O fiyatlarda satılan tişörtlerin maliyeti yani 5 tl civarı. Çok kazıklanıyoruz yani. Bunun maliyetini bilip alınca 2 kat koyuyor

• Bugün gittim LCW'ye. Arkadaşın ve benim sorunlu ürünleri götürdük. Daha önce görüştüğümüz bayan arkadaş ilgilendi sağolsun. Sorgusuz sualsiz hepsini şu andaki fiyatından iade aldılar ve yerine istediğimiz ürünü alabileceğimiz ya da para iadesi yapabileceklerini söylediler.
    Bayram önü zaten bi kaç parça bi şey aldık.
    Toplam 6 parça ürün iade ettik. Hiç birinin fişi faturası yoktu. Barkodunu okutunca şu anki fiyatı çıktı zaten o fiyattan işlem yapıldı. Fişimiz olsaymış fiş fiyatı üzerinden işlem yapılacakmış. 1 pantolon hariç diğerlerinde fazla fiyat düşüşü yoktu zaten. Gömlekler 3'er lira düşmüş o kadar. 50 liralık pantolon 20'ye düşmüş arkadaşın, o biraz zarar ettirdi :)
    Vel hasılı, ürünlerinin arkasındalar ve müşteri hizmetleri gayet başarılı buldum ben şahsen.
    Aynısı olması durumunda yeniden getireceğimi söylediğimde 10 kere olsa 10 kere değiştireceklerini söylediler. 10 kere olmamasını temenni ederek ayrıldık artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilavüstü bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

Benm LCW ler hala mis gibi duruo kullanıom

aynen tersten yıka tersten as hiç birşey olmuyor.çamaşır makinasının programını da ona göre ayarla mis.

Annem işi biliyor
  • Makinede yıkama olayında sıcaklığın etkisi ve kurutma olayında güneşe maruz kalmanında etkisi büyüktür. Dikkat ederseniz bunlara pek sorun olacağını sanmıyorum.
    Bu arada eskitilmiş renkteki kıyafetlerde çok kötü durmaz hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bugün gittim LCW'ye. Arkadaşın ve benim sorunlu ürünleri götürdük. Daha önce görüştüğümüz bayan arkadaş ilgilendi sağolsun. Sorgusuz sualsiz hepsini şu andaki fiyatından iade aldılar ve yerine istediğimiz ürünü alabileceğimiz ya da para iadesi yapabileceklerini söylediler.
    Bayram önü zaten bi kaç parça bi şey aldık.
    Toplam 6 parça ürün iade ettik. Hiç birinin fişi faturası yoktu. Barkodunu okutunca şu anki fiyatı çıktı zaten o fiyattan işlem yapıldı. Fişimiz olsaymış fiş fiyatı üzerinden işlem yapılacakmış. 1 pantolon hariç diğerlerinde fazla fiyat düşüşü yoktu zaten. Gömlekler 3'er lira düşmüş o kadar. 50 liralık pantolon 20'ye düşmüş arkadaşın, o biraz zarar ettirdi :)
    Vel hasılı, ürünlerinin arkasındalar ve müşteri hizmetleri gayet başarılı buldum ben şahsen.
    Aynısı olması durumunda yeniden getireceğimi söylediğimde 10 kere olsa 10 kere değiştireceklerini söylediler. 10 kere olmamasını temenni ederek ayrıldık artık.

LCW da genelde ürün değiştirme de sıkıntı olmuyor(Tabi 1 ay geçmez ve kişisel hata olmaz ise) Onun dışında sürekli LCW dan gömlek, t-shirt, pantalon alırım sarı renk t-shirt dışında renk atan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 29 Ekim 2010; 3:16:22 >

• Mudo öneririm.
    Eski lcw kalitesinde sanki.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.