Şimdi Ara

LC Waikiki'den kot alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında hep Koton'un 50-60 lira bandındaki pantolonlarını alırdım ama maalesef aradığım bedenleri bulamadım. Bir de aldığım 3 pantolonun da 1 seneden bir süre sonra ağ kısmında delik oluştu ve yama yaptırmak zorunda kaldım.

Bir pantolona 60, bilemedin 70 liradan fazla verebilecek durumda değilim ve 2-3 tane almam lazım. Fiyat olarak LC Waikiki iyi duruyor ve model olarak da hoşuma gitti. Gereksiz detayları yok ve feminen tarzda değil ama kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok.

Son zamanlarda LCW'den kot alan oldu mu? Memnun mu, tavsiye eder mi?

Okuyan, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

• Al kardeşim gönlün rahat olsun pahalı markalarla arasın çok fark yok f/p iyidir.
  • gönül isterki herzaman kaliteli alasın iyisini alasın ama lc wakiki yi beğenmeyen insan sayısı çok fazla ama senin cebindeki para o beğenmeyen insanlarda olsa yapışırlar lc ye yok güzel yok şöyle övmeye başlarlar takma 1 tane marka olacağına 4 tane lc olsun keyfine bak
  • 5 gün önce aldım.tısort sort kot hepsınden aldım
    kotlar standart kesım olanlar bana olmadı cunku 110 kıloyum 36 gıyerım.36 gıysemde 36 olmayabılıyor cunku kesım farkı var
    rahat kesım olan elastık kumas esnıyor yesıl renk 36 sı oldu.50 tl ye tek bır kot 2 ay goturur.yazın terden apıs kısmı yırtılıyor.kumasları ınce yapıyorlar.
  • 70 liraya mavi, koton, rodi, colins, ltb gibi markaların jeanlerini alabilirsin. Biraz araştır. Dün online alışveriş yaparken 70 liraya mavinin jeanlerini gördüm mesela. LCW tercih etmeden önce biraz araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 4 Haziran 2018; 12:36:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LCW'yi beğenmem, tek sebebi de malzeme kalitesi. Maksimum iki yıkamadan sonra rengi kalmıyor, beyazlıyor.

Karaca, Kiğılı gibi mağazalar indirim yapıyor 3 gömlek 150 TL 3 pantolon 200 TL gibi. Oralardan alıyorum, sen de bi bak istersen.

• LCW olmasa giyecek bir şey bulamayacağım. Evet belki piyasanın en kaliteli ürünleri değil fakat elden başka bir şey gelmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka'dan Mont Aldım Nasıl ?
    11 yıl önce açıldı
    LC Waikiki para basıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım kotonda 1 senede oluşan yırtık benim kotta ağ tarafında 1ayda oluştu tavsiye etmem

• ben hep defacto lc den falan alırdım bır kota gıdıp 100 lira niye vereyim
  • Araba almıyosunya altı üstü 50-60 lıralık kot begenmezsen 2 ay giy at bidaha al

• Alınır tabiki hocam niye alınmasın hep oradan alırım. 32/30 gördüğüm anda dener alırım. Yalnız fiyatlar orada da da 50-60 tl civarında.
  • Koton da çalışmış birisi olarak kesinlikle önermem. 28 Nisan da Kot aldım. 11 Mayısta iade ettim. 2 kere giydim ağ kısmı yırtıldı. Aşırı dar da almadım bedenimden 1 beden büyüğünü aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

70 liraya mavi, koton, rodi, colins, ltb gibi markaların jeanlerini alabilirsin. Biraz araştır. Dün online alışveriş yaparken 70 liraya mavinin jeanlerini gördüm mesela. LCW tercih etmeden önce biraz araştırın.
    Çöp falan demek sizce de ağır bir söz değil mi.Ülkemizin ve forumun çoğunluğunun LC Waikiki den alışveriş yaptığını düşünürsek yaptığınız bu yorum hem o insanların kalbini kırmış olur hemde aşagılamış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Çöp falan demek sizce de ağır bir söz değil mi.Ülkemizin ve forumun çoğunluğunun LC Waikiki den alışveriş yaptığını düşünürsek yaptığınız bu yorum hem o insanların kalbini kırmış olur hemde aşagılamış olur.

Alıntıları Göster
    Haklısınız, bi an düşünmeden yazdım.

DH WhatsApp grubu repliklerine fazla alıştım, güzelce izah etmek varken tek kelimeyle kestirip atıyorum. Düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 4 Haziran 2018; 12:39:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her dışarı çıkarken kot pantolon giyen biriyim, zamanında mavi'den paraya kıyıp bayağı pahalı ve güzel bir jean almıştım, 1.5 yıldır yıkamalara rağmen hala taş gibi rengi bile atmadı, LC Waikiki'den de kot pantolon almıştım çok daha ucuz bir fiyata, ve gördüm ki, kalite olarak fark yok arada, hatta zayıf olduğum için LC Waikiki'de daha kolay pantolon buluyorum, kesim ve kalıp olarak mavi ile aynı gördüğüm kadarıyla ama tişört kesimleri için mavi tercih ederim.

Yani demek istediğim şu, lcw kötü falan diyen tipler giyimden anlamayan, hangi marka daha pahalı diye araştırıp laf yapan tipler, ben giyimden anlayan bir arkadaşın olarak söylüyorum bunu, mavi, Tommy Hilfiger, LCW, Koton, Collezione, Adidas, Nike, DeFacto, U.S. Polo Assn., bütün bu markalardan alışveriş yapmış biriyim, LCW ürünlerinin diğer markalardan farkı yok, çoğu aynı malzemeden üretilir, üstüne koyulan marka simgesi ile fiyatlanır.

Kısaca sen burada ki hiçbir şey den anlamayan, özenti tiplere bakma, ha LCW almışsın ha üst düzey olmayan başka bir marka, hiçbir fark yok arada, maliyeti 5-10 ₺ anca eden ürünlere zengin gözükcem diye para basmayı seven tipler yerine istediğin kadar al LCW'den, paranı Hugo Boss, Calvin Klein gibi üst düzey markalara saklarsın

• bu zamana kadar mavi, loft, ltb gibi markaların kotlarını giydim. hepsi de yırtıldı. yama yaptırıp giydim. waikiki'den aldığın da yırtılacak bir süre sonra. en azından dünya kadar para çıkmaz cebinden.
  • Alınır niye alınmasın bir elbiseye o kadar para verilmez. Kot zaten en baba 1 sene sonra mefta olacak niye gidip çok para vereyim ki?

Not:Standart DH ölücüsüyüm.

• Valla ucuz ve dandik değil ben her aldıgımı en az 1 yıl giyiyorum
  • Bence alinir. Uzerine bi marka basip ayni kaliteyi satiyorlar. LCW her aldigim pantalon minimum 1 sene canini okuyana kadar kullanmama ragmen dayandi. Hatta gecen yil aldigim genisleyebilen bi lastikli yapida yaptiklari urunu icin tebrik etmek gerek, 1 sene oldu ne delinme var ne bisey. Biraz rengi gitti ama o da normal o kadar yikanmaya. Indirimde 40TL ye bile bulabilirsin ( en azindan gecen sene ben o fiyata almistim, 70'ten 40 a inmisti )
  • MAviye zamanında hep 150 TL veriyordum. Beş para etmez bir marka. Geçen aylarda LCW'den aldım hiçbir farkı yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.