Şimdi Ara

LC Waikiki'den kot alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalitesiz hissettirmiyor ve guzel duruyor, fakat daha cabuk yipranip eskiyor. Yine de ucuz buldugunda 3-4 tane alinca goturuyor baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lcw den hiçbirşey almayın ürünlerinin çogu kalitesiz pantolon ları dandik istanbulda yaşayanlar beşıktaş çarşının orda bir mağaza var orda levis dockers lee couper kıyafetleri var levis jean leri tek kalanlar 70 80tl gidin ordan alın ben 2 tane aldım çok memnun um orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALA GÖZLÜKLÜ -- 19 Temmuz 2019; 0:24:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bizim burada bir avm’de hep var outlet mantığı. Buradaki mavi’de sıfır defosuz kotların ikisi 200₺ ufak defosu olanların (çok dikkatli inceleyince anlaşılan hatta çoğunlukla iç kısımda olan) ikisi 160₺’ye cidden defosu olanların ikisi de 120₺’ye mi 130₺’ye mi ne satılıyor. Sizin orada da bu tarz bir mağaza varsa oradan alın. Mavinin kotları kc waikiki’ye göre daha kalitelidir hele black ya da america serisinden yakaladıysanız cillop gibi kot olur elinizde kaç sene götürür sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

70 liraya mavi, koton, rodi, colins, ltb gibi markaların jeanlerini alabilirsin. Biraz araştır. Dün online alışveriş yaparken 70 liraya mavinin jeanlerini gördüm mesela. LCW tercih etmeden önce biraz araştırın.
    70 liraya koton haricinde bir yerde kot bulabilmek imkansız.

Ayrıca Lcw ve Koton ürünlerinde kalite farkı yok.

Saydığın diğer markalarda ise en ucuz kot 100 TL ve 300 liraya kadar yolu var.

Lc de 50-60-70-80-90 liralara bulunuyor kot.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.