Şimdi Ara

LC Waikiki'de çalışıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 günlük işe girdim genelde depoda alarm takıyorum. Reyonda 1 gün falan çalışmışımdır toplam. Sorularınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

10 günlük işe girdim genelde depoda alarm takıyorum. Reyonda 1 gün falan çalışmışımdır toplam. Sorularınızı bekliyorum.

destek olayı bayram sonuna kadar mıymış ? Bende girdim de gececi çalışıyorum
  • Maaş nedir ayıptır sorması?
  • Hangi şube 50 lira mi günlük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen tişörtleri ne yapıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

10 günlük işe girdim genelde depoda alarm takıyorum. Reyonda 1 gün falan çalışmışımdır toplam. Sorularınızı bekliyorum.

Bende destek elemani olarak girmek istiyorum da ne yapmak gerekiyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: güzelbirhikaye

quote:

quote:

Gidip başvuracaksın acele et girmek istiyorsan bu ara alıyorlar. Formu doldur söyle doldururken destek elemanı olarak girmek istiyorum diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye mallar kalitesiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: güzelbirhikaye

quote:

quote:

Gidip başvuracaksın acele et girmek istiyorsan bu ara alıyorlar. Formu doldur söyle doldururken destek elemanı olarak girmek istiyorum diye.

Sagolun :) birde calisma sartlarini biliyormusunuz ücret falan ?

• quote:

quote:

Performansın iyi olursa iş bitimi müdürle konuşursan ve personel alımı varsa girersin
  • part time çalışıanlara Sigorta yapıyorlar mı ??
  • saat 17.00 den sonra çalışabileceğim bir işe ihtiyacım var öyle bir imkan var mı
    sabah başka işte çalışıyorum
  • Çalıştığım için mesajını görmedim hocam 17.00 dan sonra zor part time olunca haftada 35 saat çalışma zorunluluğu var bizim avm 22.00 da kapanıyor zaten.
    Maaş günlük 40 tl.
    Maltepe parkta çalışıyorum.
    Partlara sigorta yapılıyor
  • KralCıplak kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

quote:

Performansın iyi olursa iş bitimi müdürle konuşursan ve personel alımı varsa girersin

Müdür şeker gibi kadın, performansım iyi mi bilmiyorum da durmadan çalışıyorum sadece alışkanlık olmadığı için yavaş yapıyorum biraz.

Kurban bayramında tekrar destek alacaklarmış olmadı kurbana kadar bekler tekrar destek olarak girerim, daha sonra part time için başvururum. Arkadaş 35 saat diyor part time için ben bugün sordum 30 saatmiş. 7.5 saat toplam 1.5 saati mola. Haftada 5 gün gidiliyormuş.

Çok yoruyor ama en azından zaman geçiyor durağan değil tek sevmediğim yanı şu zamana kadar sabah çıkıyorum uykum kaçıyor 8 de çıktım hala uyuyamadım gece 12 de gitcem gene.Bunları genel bilgi için yazdım

• A+ bir Waikiki mağazasının bütün bölümlerinde çalıştım. Müdürlerin şifreleri dahi vardı bende.

Haftada 30 saat ayda ise 16 günü geçemezsiniz. Yorgunluk belli bir zamandan sonra geçiyor farkına varmıyorsun. Biz iş çıkışı hemen hemen her hafta bir de maça giderdik.

Bayram döneminde gececi olduğun için şanslısın. Ben bayram dönemlerinde hep gececiydim ve sadece 1 gün izinliydim. Daha sonra tekrar gündüze dönüşe alışana kadar kafayı yemiştim. Tüm düzenim alt üst olmuştu. Ama söylediğim gibi gündüzden her zaman iyidir.

Geçen yıl Ramazan Arefesindeki bizim mağazanın cirosu 183 bin lira, genel Waikiki toplamı 33 Trilyondu
  • Reyonda çalışırken milletin başında onları boş boş izleyenlerden misin?
  • ramazan + kurban bayramında destek elemanı alıyorlar demişsin. destek alıyorlarsa daha ne o ziyaretleri çekeceğime yorgunluk çekerim
  • quote:

A+ bir Waikiki mağazasının bütün bölümlerinde çalıştım. Müdürlerin şifreleri dahi vardı bende.

Haftada 30 saat ayda ise 16 günü geçemezsiniz. Yorgunluk belli bir zamandan sonra geçiyor farkına varmıyorsun. Biz iş çıkışı hemen hemen her hafta bir de maça giderdik.

Bayram döneminde gececi olduğun için şanslısın. Ben bayram dönemlerinde hep gececiydim ve sadece 1 gün izinliydim. Daha sonra tekrar gündüze dönüşe alışana kadar kafayı yemiştim. Tüm düzenim alt üst olmuştu. Ama söylediğim gibi gündüzden her zaman iyidir.

Geçen yıl Ramazan Arefesindeki bizim mağazanın cirosu 183 bin lira, genel Waikiki toplamı 33 Trilyondu

Aynen bu aralarında bir yarışma var galiba bizim ki bölgede liderdi satışta, sürekli onu takip ediyorlar.
    Sadece ayağıma silikon tabanlık koymayı düşünüyorum çünkü topukta sakatlık olmuştu yeni bitti fizik tedavim. Geçen sordum sabah mı daha zor gece mi diye hep bir ağızdan sabah dediler. Ben zaten katlama işini çok hızlı yapamıyorum elim tam alışmadı o yüzden gece çalışmam daha avantajlı hem benim hem onlar için.

Bir şey sorcam part time çalışanlar haftada 4 gün gidiyordu değil mi birde maaş ne kadar alıyorlardı ?

• quote:

quote:

A+ bir Waikiki mağazasının bütün bölümlerinde çalıştım. Müdürlerin şifreleri dahi vardı bende.

Aynen bu aralarında bir yarışma var galiba bizim ki bölgede liderdi satışta, sürekli onu takip ediyorlar.
    Sadece ayağıma silikon tabanlık koymayı düşünüyorum çünkü topukta sakatlık olmuştu yeni bitti fizik tedavim. Geçen sordum sabah mı daha zor gece mi diye hep bir ağızdan sabah dediler. Ben zaten katlama işini çok hızlı yapamıyorum elim tam alışmadı o yüzden gece çalışmam daha avantajlı hem benim hem onlar için.

Bir şey sorcam part time çalışanlar haftada 4 gün gidiyordu değil mi birde maaş ne kadar alıyorlardı ?

O yarışmadan zırnık koklatmazlar size

800 civarı geçiyor eline satış yüksekse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.