Şimdi Ara

Lastik tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun sabah arabanın yanından geçerken arka lastikte yanakta oyuk farkettim... lastikde biraz inikti... babam sanırım akşam bi yere taktırmış...

malum lastiklerim çok eski yanakları falan çatlamıştı... şimdi yeni lastik almayı düşünüyorum... daha doğrusu artık almam gerekli...

continental premiumcontact2 175tl
    bridgestone er300 200tl
    lassa impetus revo plus 175tl

fiyatları öylesine yazdım ancak benim için önemli olan 2 şey var...

1. cisi virajda yola yapışacak
    2.cisi yağmurda ve soğuk havalarda frenlemede en kısa surede duracak...

kullananlardan yorum alırsam çok memnun olurum.... bugun almam lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bugun sabah arabanın yanından geçerken arka lastikte yanakta oyuk farkettim... lastikde biraz inikti... babam sanırım akşam bi yere taktırmış...

malum lastiklerim çok eski yanakları falan çatlamıştı... şimdi yeni lastik almayı düşünüyorum... daha doğrusu artık almam gerekli...

bridgestone er300 200tl

2010 mart ayında arabamı alır almaz sanayiye gidip lastikleri değiştirdim. izmir 3. sanayide oto elektrikçisi bir arkadaşım beni büyük bir lastikçiye götürdü. lastikçi arkadaşım vasıtası ile gittiğim için bana ne tavsiye ediyorsunuz dedim. bana markaya mı yoksa lastiğe mi para vereceksin dedi. bende takacağın lastik marka lastiğin performansını verecekse sorun yok dedim. o zaman senin araca starmax takalım dedi. 3 sene oldu 10.000 km yaptım . yumuşak lastikmiş. oturduğum sitede benimle hatta benden sonra üretilmiş bazı markalı lastiklere baktım bi çoğunda yanak çatlakları başlamış. benim lastiklerde hiç çatlak falan olmadı. sadece düşük hızlarda keskin virajlarda ses yapıyor. o da herhalde yumuşak oluşundan . bundan sonra hangi arabam olursa olsun ilk önce bu marka ile ilgileneceğim.

• quote:

bugun sabah arabanın yanından geçerken arka lastikte yanakta oyuk farkettim... lastikde biraz inikti... babam sanırım akşam bi yere taktırmış...

bridgestone er300 200tl

hocam ben 55bin km lassa impetus revo 2 kullandim ilk 20binde cok basarili yol sesi orta yoltutus mukemmel hele ki yagmurlu havalarda dahada mukemmel ama 20binden sonra berbat oldu nedendir bilmiyorum yol sesi hat safaya cikti yol tutus cok kotu oldu viraja girmekten tirsar hale gelmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstediğin tarife uyan lastik Conti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

quote:

bridgestone er300 200tl

2010 mart ayında arabamı alır almaz sanayiye gidip lastikleri değiştirdim. izmir 3. sanayide oto elektrikçisi bir arkadaşım beni büyük bir lastikçiye götürdü. lastikçi arkadaşım vasıtası ile gittiğim için bana ne tavsiye ediyorsunuz dedim. bana markaya mı yoksa lastiğe mi para vereceksin dedi. bende takacağın lastik marka lastiğin performansını verecekse sorun yok dedim. o zaman senin araca starmax takalım dedi. 3 sene oldu 10.000 km yaptım . yumuşak lastikmiş. oturduğum sitede benimle hatta benden sonra üretilmiş bazı markalı lastiklere baktım bi çoğunda yanak çatlakları başlamış. benim lastiklerde hiç çatlak falan olmadı. sadece düşük hızlarda keskin virajlarda ses yapıyor. o da herhalde yumuşak oluşundan . bundan sonra hangi arabam olursa olsun ilk önce bu marka ile ilgileneceğim.

petlas starmaxx bakacagımda hatrı sayılır bir karşılaştırma bulamadım... açıkçası 3 senede bence makul bir deger... bende aracı fazla kullanmıyorum hatta babama verdigim için anca senede 3bin yapar... kafam karıştı birde buna bakayım...

• quote:

bridgestone er300 200tl

ben gecen hafta 4 adet pirelli p1 cinturato verde lastik aldım.aracım 2006 lancer.eski lastiklerim ( lassa) iyice sertleşmişti.p1 leri takınca inanılmaz fark etti.lastik yumuşak bir hamura sahip.sessizlik ve yol tutuş olarak ta gayet iyi.tanesini 160 liradan 640 tl/5 taksitle aldım.bence seçeneklerin arasına p1 i de alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyanın en iyisi continental. Fakat çok pahalı. Ondan sonra michelin. Ben michelin kullandım pirelliden sonra. Araba resmen yola daha çok yapıştı, yüksek hızda daha az lastik sesi geliyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pirelliyede bakıyorum... michelin şu anki lastiklerim daha önce turanza vardı... yol tutuş olarak turanza sanki micheline den daha iyi gibi geldi bana ancak yagmur fren performansı micheline de vahim ötesi... el freni kullanmaktan gelçekten sıkıldım... malum abs...

çok kararsız kaldım gerçektende şu starmaxx hakkında detaylı inceleme elinde olan varsa sevinirim...
  • dediğin kriterler ER300'ü öne çıkarıyor ama konforsuz bi lastik.
  • Continental Premium Contact 5 derim.
  • piyasadaki bütün sert lastikleri sıralamışsın.
    ayrıca lastik ebadını da yazmamışsın.

3ü arasında continental tabi ki ama tavsiyem

pirelli p7
  • İşin içinde "viraj" ve "yola yapışma" varsa, tabi ki de Continental!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.