Şimdi Ara

Lastik almak isteyenlere tavsiye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
28.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayet var da şikayetçi olanların çoğu lastiklerin balon yapmasından dertli. Bu durum lastiklerin bizim yollar için pek uygun olmadığının kanıtı. Yıllar önce goodyear gt2 lastik almıştım, öndeki 2 lastik balon yapmıştı. Bu bahsettiğim yaklaşık 15 sene öncesi. O yıllardan bu yana lastik teknolojisi yerinde saymış. Ben de bu sonbaharda 37 bin km de ki 5,5 yıllık lastikleri yenileyeceğim. Bende artık parasını, sessizliğini geçtim sağlam yol tutan şikayetleri tehlike yaratmayacak lastik bulamayacağım endişesi hakim olmaya başladı.
     Lastik almak isteyenlere tavsiye

• 175 65 R14 için 4 adet 400 TL fiyat aldım kumho ecowings'e... ne diyorsunuz?
    Pirelli P1 480 TL
    Conti 5 520 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_ksk -- 20 Mayıs 2013; 0:45:39 >
  • kumho epey avantajlı duruyor, ayrıca etiket değerleri de baya iyi. bence alınabilir. alternatif olarak 185 60 R14 de alınabilir.
  • Mayıs 15' de 195/60/15 PİRELLİ P1 aldım..
    Oldukça memnunum..Özellikle Sessizlik çok iyi, Yol tutuş olarak (Yağışlı ve Kuru hava) hiç bir sorun yok..
    Önerir miyim>EVET
    165 TLx4 (10 taksit)
  • Lastiği alıp kullanan arkadaşlardan izlenimlerini alabilir miyiz ?

Gerçekten etiketlerdeki gibi sessiz mi ?

Yol tutuşu falan nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Lastiği alıp kullanan arkadaşlardan izlenimlerini alabilir miyiz ?

Gerçekten etiketlerdeki gibi sessiz mi ?

Yol tutuşu falan nasıl

2000 km şehirdışı yol yaptım,yaz tatilinde..lastik ile yakıt tüketimim bir miktar azaldı.lastik oldukça sessiz..yol tutuşu olarak da herhangi bir olumsuzluk yaşamadım..tek şikayetim deseninden dolayı araya çok çakıl taşı giriyor,bazen onlar asfaltta ses yapıyor.kesinlikle tavsiye ederim.
  • İzlenimler için teşekkürler.

Bir sonraki lastiklerim %99 Ecowing olacak.
  • 185 60 15 lastik alacagim
    max. 150 tl ye alinabilecek sessiz islak zeminde basarili ve yoltutusu iyi olan kullanip tavsiye edebileceginiz lastikler neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin tarifinize kumho kh27 uyuyor.
    Yukarıda kullanan arkadaşları yorumları da var. Bence 150 lira civarı en iyi seçenek

Dunlop sp sport 01 model Lasitklerin de fiyatları 150 civarı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-kumho-lastik-185-60hr15-ecowing-kh27-es01-yeni-model-takim-fiyat-122857623/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

Sizin tarifinize kumho kh27 uyuyor.
    Yukarıda kullanan arkadaşları yorumları da var. Bence 150 lira civarı en iyi seçenek

Dunlop sp sport 01 model Lasitklerin de fiyatları 150 civarı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-kumho-lastik-185-60hr15-ecowing-kh27-es01-yeni-model-takim-fiyat-122857623/detay

Saolun bende bir dükkana girdim bugun
    dunlop sp sport 01 modelini tavsiye etti 145tl 3 ay erteleme 5 taksit olarak..
    bu lastiği araştıracağım ama yağmur B, yakıt F, 69dB yazıyordu etiketinde satıcı arkadaş çok takılmayın onlara dedi bilemiyorum..

kumho iyi görünüyor ama markayı ilk defa duydum 1-2 sene sonra çatlamalar oluşmas umarım.

ek olarak :
    KUMHO LASTİK 185-60HR15 ECOWİNG KH27 135 tl
    Dunlop sp sport 01 145tl
    pirelli cinturato p1 160tl

Seat kullanıcı olduğumdan sert süspansiyondan muzdaripim
    öncelik ses ve konfor, sonra yol tutuş(kuru,ıslak zemin)
    sizce hangisi ön plana çıkıyor ankarada nerden uyguna alabilirim??

• ben pirelli p1 verde aldim kullaniyorum. memnunum ama dikkat edin verde uzantili olani alacaksiniz eski p1 i satmasinlar size.
    ben aldigim da kumho yoktu piyasada o yuzden p 1 aldim. olsaydi kesinlikle kumho alirdim.

benim siralamam
    1 kumho kh 27
    2 pirelli p1 verde
    3 dunlop sp sport

• kumho aklıma yatıyor veriler baya iyi ama lastik ömrü nasıl acaba? 2 sene sonra pişman olmayalım?
  • ankara iskitlerde 3-4 kumho bayisinde kalmamıştır bulamazsınız diyorlar.
    p1 verde de birkaç yere baktım yok, kış dönemi olduğu için olabilir..
    dunlop ise değerleri düşük oladuğu için tercih etmemeye karar verdim.,,
    bulursam p1 verde alacağım gibi duruyor
  • ACity AVM'nin oradaki Liva'nın ordan girince ilerde sağa dönünce Kumho bayisi var.

Hiç bir yerde Ecowing yokken orada vardı. Ecowing alacaksanız oraya bakın derim
  • caver kullanıcısına yanıt
    bence birde Gt radial lastiklere bakın fiyat performans oranı iyi bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

ACity AVM'nin oradaki Liva'nın ordan girince ilerde sağa dönünce Kumho bayisi var.

Hiç bir yerde Ecowing yokken orada vardı. Ecowing alacaksanız oraya bakın derim

ismini hatrlıuormusunuz acaba bayinin tel. sorayım biraz ters
  • good year EfficientGrip Compact aldım araç bir üst sınıf oldu, havası değişti ilk izlenimim süper.
    bugun kısa deneyimim çukur hariç engebeli asfalt artık rahatsız etmiyor..
    sessizlik kesinlikle belli ediyor kendini..
    geçtiğim teker turanza br300 yoltutuşuşuna göre çok az azalma var sanki ama 60dan 65e geçtim araç yukseldi onun etkisi olabilir

http://www.blackcircles.com/catalogue/goodyear/efficientgrip-compact/185/65/R15/T/88/f?returnurl=%2forder%2ftyres%3f%26width%3d185%26profile%3d65%26rim%3d15%26speed%3dT&tyre=32329465

• quote:

Orijinalden alıntı: caver

good year EfficientGrip Compact aldım araç bir üst sınıf oldu, havası değişti ilk izlenimim süper.
    geçtiğim teker turanza br300 yoltutuşuşuna göre çok az azalma var sanki ama 60dan 65e geçtim araç yukseldi onun etkisi olabilir

http://www.blackcircles.com/catalogue/goodyear/efficientgrip-compact/185/65/R15/T/88/f?returnurl=%2forder%2ftyres%3f%26width%3d185%26profile%3d65%26rim%3d15%26speed%3dT&tyre=32329465

Ne kadara aldınız tanesini?

• N11.com dan tanesi 150 lira olan 205 55 16 H Pirelli Çinturato P7 lastik aldım...4 adet...N11 kampanyası ve Pepsi ile tanesi 129.5 liraya geldi...
    Dudullu da Kompetan Oto da ücretsiz montajı da yaptırdım...Hem lastikleri aldığım bayi,hem de montajı yaptırdığım yer çok iyi çıktı...Esnaflıkları şahane...

Lastikler de fiyatına göre iyi...Üretim tarihi ise 2013 10 hafta...
    Söktürdüğüm Dunlop'lar da çok iyi idi...Ama artık yanları ve kanalları çatlamaya başlamıştı,mecburen değiştirdim...
    Eğer Japon üretimi Dunlop bulsam yine alırdım ama benim alacağım ebat hep Taiwan üretimi imiş...
    Kısmet buymuş...
    Allah kaza bela göstermezse bir brş sene de bunların üstünde gideriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: caver

good year EfficientGrip Compact aldım araç bir üst sınıf oldu, havası değişti ilk izlenimim süper.

Ne kadara aldınız tanesini?

145 @det

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.