Şimdi Ara

Lastik almak isteyenlere tavsiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
5
Favori
28.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrbean

Merhaba arkadaşlar
    Kumho EcoWing Kh27 kullananların yorumlarını bekliyorum.
    Ayrıca listemde
    Hankook Kinergy K425 ve Pirelli Cinturato P1 Verde modelleri de var.
    Bu 3 lastiği kullananlardan olumlu/olumsuz yorum bekliyorum.
    Ve Ankara'da fiyat bilgisi ile önerebileceğiniz bayi de varsa güzel olur.
    Teşekkürler...

Yaklaşık 2 aydır Kinergy Eco kullanıyorum f/p olarak gayet iyi bir ürün
  • Arkadaşlar
    Pirelli P1 düşünürken
    KUMHO KH27 Ecowing in etiket değerlerini görünce (195/60/15 için B-B) Tercihim o yöne kaymaya başladı

Fakat, KUMHO için şikayetvar.com da şikayetler var.. 7 ADET (Balon yapma-Çatlama vs.)
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/kumho-tires
    ne yapsam diye düşünmeye başladım.

Pirelli içinde 20 şikayet gördüm ??
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/65

Michelin Şikayetleri (67 Adet)
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/334

Continental (36 Adet)
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/2511

Ne yapıcaz, düşünüyorum..

• Bir şey alırken sikayetvar.com'a bakan ve dikkate alan birisi hiç bir ürünü alamaz.

Misal : Otomotiv'in premium markaları Mercedes hakkında 96, BMW hakkında 78 şikayet var.

Dikkate alıyorsanız bile en az şikayet Kumho hakkında, sorun nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demayc

Arkadaşlar
    Pirelli P1 düşünürken
    KUMHO KH27 Ecowing in etiket değerlerini görünce (195/60/15 için B-B) Tercihim o yöne kaymaya başladı

Fakat, KUMHO için şikayetvar.com da şikayetler var.. 7 ADET (Balon yapma-Çatlama vs.)
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/kumho-tires
    ne yapsam diye düşünmeye başladım.

Pirelli içinde 20 şikayet gördüm ??
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/65

Michelin Şikayetleri (67 Adet)
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/334

Continental (36 Adet)
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/2511

Ne yapıcaz, düşünüyorum..

şikayet olabilir her markada her ürün için illaki şikayet oluyor. kimisi kullanıcıdan kaynaklı olabiliyor. Benimde kafam çok karıştı lastik işine bayadır inceliyorum ama sağlıklı bir karar veremedim. 185 65 R14 için Pirelli Cinturato, Kumho KH27 ve Continental ecocontact 5' ten birisi olacak ama hangisi :)

• Her markanın şikayetçisi var. Ama genele baktığımda araçlarda Michelin, Continental,Brigstone sıralaması görüyorum. Ben yeni çıkan KH27 Kumho modelini aldım aracıma uygun fiyatlı. Örneklemem gerekirse Kumho nun az önce Jeep marka olan araçtada kullanıldığını gördüm. AB etiket değerli iyi. Şu an için yumuşak lastik. Önceki lastiklerim fazla kullanılmamasına rağmen yaklaşık 6 yıllık, setleşmiş ve frenlemede ABS devreye giriyordu. Lastikleri takınca farkı gördüm açıkcası.
  • Benim tercihim pirelli p1 verde oldu doğuşoto esenyurttan aldım vw araçlara yıla göre indirim yapılıyor. %20 indirim ile 185 60 r14 için 477 tl geldi. Hizmet olarak çok memnun kaldım. Lastik için ise sert mi yumuşak lastik mi arasında kalanlar oldukça memnun kalacaklardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragmax

Benim tercihim pirelli p1 verde oldu doğuşoto esenyurttan aldım vw araçlara yıla göre indirim yapılıyor. %20 indirim ile 185 60 r14 için 477 tl geldi. Hizmet olarak çok memnun kaldım. Lastik için ise sert mi yumuşak lastik mi arasında kalanlar oldukça memnun kalacaklardır.

Hayırlı olsun hocam. Memnun kaldınız mı üründen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

Orijinalden alıntı: fragmax

Benim tercihim pirelli p1 verde oldu doğuşoto esenyurttan aldım vw araçlara yıla göre indirim yapılıyor. %20 indirim ile 185 60 r14 için 477 tl geldi. Hizmet olarak çok memnun kaldım. Lastik için ise sert mi yumuşak lastik mi arasında kalanlar oldukça memnun kalacaklardır.

Hayırlı olsun hocam. Memnun kaldınız mı üründen?

Sagolun hocam şimdilik fazla test etme fırsatım olmadı, ilk izlenimlerim eski lastiğime kıyasla çok daha sessiz, kesinlikle daha konforlu kasislerde çok fazla yavaşlamaya gerek kalmıyor. Eski lastiklerim 7 yıllık firestone du 4 mm diş olmasına rağmen çatlamaya başladığı için değiştirmem gerekiyordu. Bu arada benim asıl almak istediğim lastik conti eco Contact 5 ti ancak vw Maslak servisi pirelli ve conti sattıklarını contileri daha çok audiler ve geniş araç segmentleri için kullandıklarını, istediğim taktirde getirebileceklerini ancak pirelli p1 için hiç şikayet almadıklarını kullananların memnun olduğunu söylemesi üzerine p1 almaya karar verdim şuan iyiki almıştım diyorum bakalım zaman ne gösterecek.

Saygılar,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar lastik konusunda sormak istediğiniz varsa yardımcı olmak isterim fiyat araştırması yapıyorsanız bende fiyat vermek isterimwww.elastikci.com websitemiz iletişim bölümünde numaram var oradanda çekinmeden arayabilirsiniz almanız şart değil danışabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum
  • aliuygun
    sfzb67
    cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Kumho KH27 aldım dün, Ankara Şaşmaz'dan 450 TL 4 lastik. İlk izlenimlerim gayet olumlu, özellikle ses konusunda araç baya rahatladı, bir sonraki testim yakıt olacak :)
  • arkadaşlar yarında ben alacam muhtemelen.

195x60x15 taktıracağım.Bayi 140 tl fiyat verdi.Rot-balans-sibop ve nitrojen gazı dahil.

Ne dersiniz.

Kullanan arkadaşlar lastikle aranız nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbean

aliuygun
    sfzb67
    cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Kumho KH27 aldım dün, Ankara Şaşmaz'dan 450 TL 4 lastik. İlk izlenimlerim gayet olumlu, özellikle ses konusunda araç baya rahatladı, bir sonraki testim yakıt olacak :)

hayırlısı olsun,güle güle kullanın..fiyatı oldukça uygun...ben 460 tl verdim..185/60 r14 sizin ebat neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

arkadaşlar yarında ben alacam muhtemelen.

195x60x15 taktıracağım.Bayi 140 tl fiyat verdi.Rot-balans-sibop ve nitrojen gazı dahil.

Ne dersiniz.

ebata göre fiyat normal gibi...benim 10 gün oldu takılalı gayet memnunum..tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Ne dersiniz.

ebata göre fiyat normal gibi...benim 10 gün oldu takılalı gayet memnunum..tavsiye ederim..

lastiği bugun taktırdım.

ilk izlenimin gayet konforlu ve sessiz bir lastik.

Yağmur yağıyordu, frenleme yaptım gayet başarılı buldum.

Bakalım uzun dönemde nasıl sonuçlar verecek.

Edit: Ecowing KH27 serisini aldım.

Fiyat merak edenler için 195x60x15 = 135 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 4 Mayıs 2013; 22:30:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

quote:

Ne dersiniz.

lastiği bugun taktırdım.

ilk izlenimin gayet konforlu ve sessiz bir lastik.

Yağmur yağıyordu, frenleme yaptım gayet başarılı buldum.

Bakalım uzun dönemde nasıl sonuçlar verecek.

Edit: Ecowing KH27 serisini aldım.

Fiyat merak edenler için 195x60x15 = 135 tl.

hayırlısı olsun,güle güle kullanın..

• Barum öneririm hem fiyatı düşük hemde continental ile birebir aynı
  • 185/65 R14 86H. Ankara'da çok yerde bulunmuyor, Şaşmaz'da Herko var, servis olarak da gayet iyi bir yer.
  • Kumho bulabilseydim alacaktım. Eco wing iyi bir lastik. İşim acele olduğundan Goodyear Efficient Performance aldım 2013 yeni lastik. Ab etiket değerli iyi ve oldukça sessiz ve konforlu bir lastik. Fİyatı kumho ve hankook a göre tuzlu. Tavsiye olunur.
  • Lastiği kullanan arkadaşlar, izlenimlerinizi paylaşır mısınız ?

Özellikle gürültü konusunu ciddi merak ediyorum.
  • bu lastikten istanbul'da henüz yok maalesef, ithalatçı sadece anadoluya gönderdiklerini söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.