Şimdi Ara

Lassa çok kayıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonları çocuklarla köye giderken Caddy aracımı kullanıyorum. Evimiz tepelik bir yerde, asfalt yok. Bu yüzden eşime de alsam bana da alsam genelde altı yüksek araç tercih ediyorum.
    Caddy yi haftasonları yaklaşık 70 km asfalt sonra 5 km toprak dik rampada kullanıyorum, aynı yoldan pazar akşamı da dönüyorum.
    Daha önce Michelin lastik orada parçalandı, ama ondan sonra aldığım bridgestone gayet güzel iş yaptı. Geçenlerde önlere Lassa aldım. Malesef hiç memnun kalmadım. Arabanın uğultusu arttı, hızı düştü, virajlarda savuruyor, toprak yolda patinaja düşürüyor. İki kezde her zaman normal hızda sıkıntısız döndüğüm kavşakta acayip kaydım, zor toparladım.
    Asfaltta Michelin, toprakta Bridgestone iyi.
    Lassa çok kayıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gerek kalmadı, aldığınız lastiğin serisi Greenways. Evet Lassa Greenways serisi kötü bir lastik. Düşük yuvarlanma dirençli tüketimi azaltıyor ancak diğer alanlarda başarısız. Halbuki aynı ebadta Lassa'nın Impetus Revo 2+ veya yeni çıkan Driveways serilerinden birini tercih etmiş olsaydınız çok daha memnun kalırdınız. Lassa bir çok farklı kalitede lastik üretiyor. Bu yüzden komple marka kötü demek yerine Lassa Greenways serisi çok kayıyor demek daha doğru sanırım.
    Kendi aracımda Lassa'nın Impetus Revo 2+ modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Genel olarak bu seri ile ilgili bütün yorumlar olumlu yönde.
  • Sağlam sa Lassa

Arka lastikler ne durunda peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede greenways var. açıkçası pek güvenemiyorum lastiklere. özellikle ıslak yollarda. çok tedirgin ediyor beni.
  • Ucuz etin yahnisi... Ayakkabı ile lastiğe verdiğim paraya hiç acımam

• Bende bugün kışlık Continental soktum yazlık barum taktım. fren de ABS devreye girdi Tirstim. Kisliklarda hiç olmamıştı. Korkarak kullanmaya başladım. Geçen sene, ıslak zemin görsün, hemen kizaklardi.
    3-5 ucuz diye bunlara para vermemek lazım. kullanılacak lastik değil.
    Bir iki hafta daha bineyim yazlık Continental alırım.
    Acayip derecede yol sesi alıyor. Direksiyon hisseleri leş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 12 Nisan 2019; 21:11:27 >
  • Ben burda 1 senedir kullanmayın cidden tehlikeli bu lassanın lastikleri diyordum insanlar muhalefet ediyordu bana, illa böyle konularımı görmek gerek insanların hak vermesi için

• Kullandığınız Lastik Lassa'nın hangi serisi acaba? Çünkü Lassa'nın farklı kalitelerde bir çok serisi var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerek kalmadı, aldığınız lastiğin serisi Greenways. Evet Lassa Greenways serisi kötü bir lastik. Düşük yuvarlanma dirençli tüketimi azaltıyor ancak diğer alanlarda başarısız. Halbuki aynı ebadta Lassa'nın Impetus Revo 2+ veya yeni çıkan Driveways serilerinden birini tercih etmiş olsaydınız çok daha memnun kalırdınız. Lassa bir çok farklı kalitede lastik üretiyor. Bu yüzden komple marka kötü demek yerine Lassa Greenways serisi çok kayıyor demek daha doğru sanırım.
    Kendi aracımda Lassa'nın Impetus Revo 2+ modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Genel olarak bu seri ile ilgili bütün yorumlar olumlu yönde.
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Hocam Lastikçi tüm markaları satıyor, bazı arkadaşlar ucuz demişler ama Bridgestone ile aynı fiyattı, Lastikçi bunu çok övünce bu seferde bunu deneyelim dedim. Arkadaki eski bridgestone ları öne çekip yeni Lassa ları arkaya alınca daha iyi oldu. Bir çift bridgestone yada Michelin alayım öne, Lassa lar arkada eskisin. Lassanın diğer modelleri hakkında bilgi verdiğiniz iyi olmuş, en azından yeni lastik alacaklar benim aldığım modeli seçmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 12 Nisan 2019; 22:7:22 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Arkalar eski ama önler kaydı, arkaların sayesinde kaldırıma çıkmadan toparladım. Şimdi arka ön değiştirince düzeldi ama haliyle önde eski lastik olduğundan değiştireceğim kısa sürede.

Bridgestone
    Michelin
    Good Year

Bu üçü arasında kaldım, ilk ikisini denedim good year ı da Lassa gibi çıkar diye korkuyorum denemeye.
    Ama asymmetric diye bir modelini çok övüyorlar.

• Hepsini anlarım da 'Hızı düştü'yü anlamam,
    Tamamen psikolojik, hızın düştüğünü nasıl anlayabilirsiniz?
    Son hızda % 5 hız düşse bile bunu hangi yolda hangi piste test ettiniz?
    Lassaya gelince, kamyonetimde ve traktörümde Lassadan memnunum. iş makinalrına ve ticariye sağlam lastik yapıyorlar.
    Lakin otomobilimde Falken kullanıyorum memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Hocam gürültü sebebiyle ayağımı gazdan çekiyorum. Hani ses olmayınca hızlandığını farketmezsin ya, Lassa da farkediyorum.

• Lassanın hangi lastiğini aldınız?
    Diğer modellerini kullanmadım ama Lassa Driveways kullanıyorum 1 senedir. Her açıdan çok memnunum.
  • Lastikler Lassa greenways yani lassanın ekonomi amaçlı lastigi. Büyük beklenti içinde olmamak lazım. Ben önceki aracımda kullandığım Continental contiecocontact serisinden hiç memnun değildim mesela.

Ama şunu diyebilirim eğer yol şartları kotuyse bridgestone alın geçin.

• goodyeara bulaşma özellikle efficientgrip serisine yakıt tüketimi odaklı olduğu için çok kayıyor. bridgestone turanza t001 en ideal lastik.
  • greenways cidden kötü lastik, arabayı zorlamaya gelmiyor kayıyor hemen. alışınca zevk veriyor ama sonuçta güvensiz, 2 yıl önce bunun yüzünden 90 derece viraja 50 yle girdim kaydı 40 la kaldırıma patladım. hala kullanıyorum o lastikleri
  • sonucta michelinin bile energy saver gibi ekonomi amaçlı lastigi var. bu lastigi iyi tutmuyor diye suclamamak gerek. lassanın da ekonomik veya üst seviye lastikleri vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, başlık düzenlenebiliyor mu bilmiyorum, eğer düzenlenebilseydi "Lassa Greenways çok kayıyor" şeklinde düzenlerdim. Ben diğer modelleri bilmiyordum, o modellerden memnun olanlar varmış.

• Gün geçmiyorki Lassa gözüme çarpmasın

Konu açmayı düşünüyordum açarım belki

Kısa geçiyorum
    Araç Insignia grand sport
    Ölçüler 245 45 18

Kiralama şirketi kış lastiklerini Lassa verdi hadi neyse kışlık dedim

İlk günler ne yumuşak lastik derken abartmıyorum lastik taş gibi oldu
    Belki kar kış olsa süper lastiktir ama İstanbul’un kışı malum , yine abartmıyorum arabanın üstündeki orijinal yazlık continental lerin son günleri ( 40bin km ) bu lastik kadar kayar kaymaz desem inanırmısınız ? Lastik gurmesi değilim ama iyi yol yapıyorum hiç bir şey olmasa lastik güven vermiyor

Neyse arabanın üstündekiler bitmişti , kışlıklarda çıkma zamanı gelince yeni yazlıklar takılacak

Eyvah eyvah benim lastik ölçülerinde ihaleyi Lassa kazanmış

Aradım istemiyorum falan dedim , 2. Telefon 3. Telefon 3. Kişi yarım saate ikna etti beni , ikna etmedi de hadi neyse çok da uğraşmayayım dedim

Bu lastiklerde driveways denilen son çıkan lastikmiş , ölçülere dikkat 245 45 18 yani üst segment araba lastiği iyi olur herhalde diye beklersin

Vallahi kışlık Lassa’lar bu lastikten daha yumuşak
    1.5 ton astra J de de , yine 1.5 tonluk kullandığım yeni kasa Insignia da da sürekli 36 vurduğum havayı 32 ye düşürdüm

Bu kadar sert bu kadar dan dun lastik olurmu arkadaş ?

Ben michelin in , continental in , Pirelli’nin gözünü seveyim

Bridgestone da alınmaz Lassa üretiyorsa , arabadan soğuttu yemin ederim

Yerli malıymış abi beni deli ettikten sonra banane yerliden
    Hiç bir viraja güvenle giremiyorum yol tutuş falan hiç güven vermiyor

Aşağı yukarı 7 ay bu lastiklerle geçecek , yemin ediyorum araba kullanmak istemiyorum

• tehlike.com T kullanıcısına yanıt
    Aynı lastiği kullanıyorum tek kelimeyle evlerden ırak
    En azından bundan sonra almayacağımız lastiği öğrendik
    Şahsen hiç ama hiç memnun kalmadım
    Deseler tamam ver lastikleri al Pirelli continental veya müchelin , üstüne cebimden 500 veririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.