iPhone cihaz ve Google servisleri
|
|
Köyde Turkcell kullanan bulamadım
|
Arkadaşlar merhaba, Isparta'da yaklaşık 2 gündür elektirik kesintisi var. Bu tür kesintilerde güneş enerjili sistemler çok önemli oluyor. Özellikle ev aydınlatması ve cep telefonu şarjı için cihaz bakıyorum. Aşağıda link paylaşacağım ürün nasıldır, kullanan var mı? Yada bildiğiniz f/p ürünlerini paylaşabilir misiniz?
Vodafone Simple Tarifeler
Vodafone YANIMDA uygulaması
Vodafone Online Numara Taşıma süreci
|
Eski Android Telefonda oturum açamıyorum
|
Taahhütün son ayında 9 lira fatura normal mi?
Merhaba arkadaşlar, hattımı Ocak ayında Bimcell e taşıdım. 10 şubat fatura kesim tarihimdi ve son ayımdaydım. 12 ocak yada 13 ocakta bimcell e geçişim oldu. Son bir fatura gelir diye bekliyordum ama 9 küsür lira fatura geldi. Sms yollamışlar. Ben şu linkteki adrestende sorguladım, gerçekten borcum 9 lira görünüyor. Bu normal mi? Taahhütün son ayındaki paket/tarife ücretini tam ödemiyor muyuz? Bu durum benim için iyi ama korkum sonradan bir fatura daha yollamaları.
https://www.birincibasamak.net/post/numara-tasima-sonrasi-kalan-para-iadesi-nasil-yapilir
Yediğimi içtiğimi paylaşacak olsam instagram açardım. Whatsapp ın sadece mesaj uygulaması olarak kalması gerekiyordu. Mecburen sildim. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 550
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.985)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 297 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar