Şimdi Ara

laptop um aniden kapandı. açılmıyor??? şarj olmuyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
54.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşar. laptop ta power point çalişken aniden hiç bir uyarı vermeden (sarj uyarısı) kapandı. bi kaç kere açmaya caliştim açilmadı. sarjı bitmiştir diye düşündüm ama, sarj kablosunu takınca sarj oluyor ışıgı da yanmıyor. hiç bir tepki vermiyor ve açilmiyor. sorun ne olabilir????

Cumhuriyet�in temelinin laik bir dünya görüşüne dayalı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı ve bu gerçek gözden kaçmamalıdır. Zira Türk halkı teokratik yönetimden çok acı çekmiştir. Geri kalışının nedenleri arasında bunun önemli bir yeri vardır. (Mustafa Kemal ATATÜRK)
  • Anakart yanmıştır diye korkuyorum. Umarım olmamıştır öyle bişey... Geçmiş olsun. Bataryayı çıkartıp şarjı tak. Öyle çalıştırmayı dene. Olmazsa adaptörü değiştirmeyi dene. O da olmazsa anakart ne yazık ki...
    Cumhuriyet�in temelinin laik bir dünya görüşüne dayalı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı ve bu gerçek gözden kaçmamalıdır. Zira Türk halkı teokratik yönetimden çok acı çekmiştir. Geri kalışının nedenleri arasında bunun önemli bir yeri vardır. (Mustafa Kemal ATATÜRK)
  • Valla burası Türkiye kardeş.. Enerji nakil hatlarında surge ve pik nedir bir araştırırsan nasıl olurun cevabını kolaylıkla bulabilirsin. Kullandığın prizde toprak hattı yoksa zaten geçmiş olsun. Eve kaçak akım rölesi taktırmadıysan ilk yıldırımda pek çok elektronik eşyana veda et. (Benim modemim gibi). Bunların hepsini yapmış olsan da ağzınla kuş da tutsan başına geliyor bir şeyler illa ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrMAST3R

Eğer fanı çok zorladıysan @thunderwatcher arkadaşımızın dediği gibi anakart yanmış olabilir!Eğer öleyse laptopu çöpe at!

bi servise göster derim ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ada44mavi -- 20 Aralık 2008; 12:23:59 >

Benim Fs notebookum şarjı çok azaldı ben kabloyu takana kadar bitti kapandı birgün ve birdaha açılmadı bende yandı sandım üstelik 3-4 aylık falandı yeniydi yani.. servise götürdüm ve pilini değiştirdiler o günden beri hiçbirşey yok şükür 3 sene falan oluyo..

inşallah seninkide böyle bişidir..
  • ARKADASLAR BNM Bİ SORUM OLACAKTI BENIM DÜN PC KAPANDI ACILMIYOR YAKLASIK 1 AY ONCE FORMAT ATMISTIM DRİVERLARI YUKLEDIM. BI PROBLEM YOKTU ANCAK PC FORMATTAN SONRA DONMAYA BASLAMISTI. DUN TAMAMEN KAPANDI VE ACILMIYOR KUCUK 1 ISIK DAHI YOK.SORUN NE OLABILIR? VE ICINDEKILERI KURTARMA SANSIM VAR MI BENIM DERS NOTLARIMIN HEPSİ LAPTOPDAYDI MALESEF MALUM SINAW DONEMI VE NOTLARIM LAZIM BANA LUTFEN ACIL YARDIM EDIN. SERVIS KAPSAMI BITTTI SERVISE YOLLAYAMIYORUM BASKA COZUM ONERISI OLAN VAR MI ISINDEKILERI KURTARSAM YETER YENI LAPTOP ALICAM. SIMDIDEN TESEKURLER
  • bende toshiba var sorunlar bitmedi ymn ediyorum bilerek kotu pc yapiyorlar servisleri kazansin diye zaten coluk cocugu doldurmuslar servislere pc biliyor diye calisiyorlar birdaha evime asla toshiba sokmam asla bitmedi tükenmedi sorunlari canima yetti be
    15 dk çalışınca ısınınca pc kapanıyor. Bir daha açılması için 5 dk veya 3 saat beklemek gerekiyordu.
    Dedim; fan macun da problem vardır. Temizleyeyim. Ama şarj soketinin bacaklarında çatlamış, soğuk lehim farketttim. bacakların ikisi aslında boştaymış.
    Pc ısınınca delik metal olduğu genişliyor ve bacakla arasındaki bağ tamamen kopuyor. bu da cihazı kapatıyor. Açma düğmesine bastığınızda açılmıyor çünkü hemen soğumuyor ve delik daralmıyor. vakit geçmesi gerekiyor..
    Sorunun bu olduğuna emin oldum. Lehimleri yeniledim. Şimdi çatır çatır çalışıyor.

laptop um aniden kapandı. açılmıyor??? şarj olmuyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 14 Ağustos 2016; 15:48:41 >

• Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce ASUS NB X550VX-DM254DC 15.6 i7-6700HQ 4G 1T 4GVGA GTX950M DOS SİYAH FHD bilgisayar aldım nedense bu gün oyun oynarken aniden kapandı şarjı full dü bataryayı çıkardım prize taktım yine çalışmadı altta yanan ışıklarda yok bilgisi olan var mı? Neden çakışmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin benim casper marka leptopum var bir gün arkadaşıma kalmaya gittim oyun oynarken batarya gostergesinde (bilgisayarda olan) sarı ünlem çıktı bende hemen şarja taktim takana kadar kapandı ondan sonra açıldı o akşam sorunsuz gitti ertesi gün endişelendim baktım acaba ne oldu açılcak mi diye taktim bi elektrik geldi açıldı ama şarj almıyordu kapattım dahada acilmadi adaptore baktığımda ışığı yanıyor ama şarja dair hiçbirşey yok leptopta da tik yok her yolu denedim açılmıyor acaba sorun nedir masraf çok çıkar mi

Bende de l50a-1d2 var şu anda oyun oynarken kapandı şarj da olmuyor herhalde göstergesi yanmıyor çünkü yardımcı olur musunuz bana bir gün beklesem sonra açılır mı yoksa bilgisayarı açıp macunlatayım mı yoksa en kötü ihtimal olan anakartı mı yaktım 😭

• Merhaba,

Bu tarz durumlarda genellikle batarya ve RAM tarafında gerçekleşiyor. Öncelikle batarya ve RAM'ı çıkartarak test etmek gerekiyor. Bataryayı çıkartıp adaptör ile çalıştırmayı deneyin. Eğer ki direkt açılırsa batarya da sorun vardır. Fakat sizin yaşadığınız sorun muhtemelen kısa devre sorunudur. Böyle durumlarda gerçekten üzerine soğuk bir su için diyebilirim. 

Bilgisayarınız çok iyi ise yani i7 veya i5 bilgisayar ise servise verip anakart üzerinde işlem yaptırın derim. Fakat bu tarz durumlar çok önerilmiyor çünkü tekrardan aynı sorunu yaşayabiliyorsunuz. Tabi bu karar tamamen sizin kararınızdır. Tekrardan geçmiş olsun.

Kaynak: https://www.teknobh.com/laptop-kapandi-acilmiyor/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.