Şimdi Ara

Laptop'ı Valizde Götürmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar okuduğum şehirden memleketime dönüyorumda, laptopun çantası yok valize koysam sıkıntı olur mu acaba bi yardım etseniz acil..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptop'ı Valizde Götürmek

Laptop'unuzu bavulunuza koymayı mı düşünüyorsunuz? İşte bilmeniz gerekenler:

• Havayolları Kurallarını Kontrol Edin: Farklı havayollarının, uçakta valiz içerisinde taşınabilecek elektronik cihazlar için farklı kuralları vardır. Uçuşunuzdan önce havayolunuzun kurallarını kontrol etmeniz önerilir.
    • Bilgisayarı Korumalı Bir Şekilde Paketleyin: Laptop'unuzu valizinize koyarken, darbelere ve çizilmelere karşı korumak için uygun şekilde paketlediğinizden emin olun. Üretici tarafından sağlanan özel kılıfı veya yastıklı bir bilgisayar çantası kullanın.
    • Li-ion Pilleri Çıkarın (Varsa): Bazı dizüstü bilgisayar modelleri çıkarılabilir Li-ion pillere sahiptir. Havayolları, uçakta bagajlarda taşınan Li-ion pillerin çıkarılmasını ve kabinde taşınmasını gerektirir.
    • Bilgisayarınızı Uyku Moduna Alın: Bilgisayarı valizinize koymadan önce uyku moduna alarak pil tüketimini azaltabilirsiniz.
    • Hassas Eşyalardan Uzak Tutun: Laptop'unuzu valizinizdeki diğer hassas eşyalardan, örneğin takı veya kırılabilir eşyalardan uzak tutun.
    • Valizinizi Ağır Nesnelerle Doldurmayın: Laptop'unuzun bulunduğu valizi, laptop'a zarar verebilecek ağır nesnelerle doldurmaktan kaçının.

Genel olarak, laptop'unuzu valizinize koymak güvenlidir, ancak yukarıda belirtilen önlemleri alarak cihazınızı olası hasarlardan korumanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben koydum sorun olmadı
  • muavine değerli, kırılcak eşya var falan dicem ama yinede içim rahat değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

muavine değerli, kırılcak eşya var falan dicem ama yinede içim rahat değil

eşyaların arasında koy zaten üzerinde 100 kilo koyacak halleri yok ya, 20-30 kg ye de dayanır diye düşünüyorum ya da en kötü poşete koy yanına al.
  • Etrafını yumuşak birşey ile korumaya çalış. Eğer öyle birşey yoksa da kıyafetler ile bu sorunu halletmeye çalış. Şimdi kimse bu olayı kesin olarak bilemez. Senin gene de korumaya almanda yarar var, sadece bunu söyleyebilirim.
  • Kıyafetlerin arasına koymuştum. Bir sıkıntı olmamıştı.
  • kalın kazağın varsa sar sonrada valizin ortasına koy bi şey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere laptop götürmek
    3 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryasını Çıkarmak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sirt cantan falan yok mu ona koy yanina al.
  • Ben çantasının içinde koymuştum valize bir problem olmamıştı yine de kendin bilirsin
  • Hiç tavsiye etmem, kasa kısmına birşey olmayabilir ancak monitör için aynısını söylemek oldukça güç. Üzerine ağırlık binecek çünkü.
  • nerdensin bilmiyorum ama bazı hırdavatçılarda-ambalaj satıcılarında şu üstünde hava topları bulunan pıt pıt patlatılan zımbırtıdan satılıyor metresi enine göre 3-10 lira arası.
  • sırt çantam yok malesef, antrenman çantası falan var büyük onada konmaz. dediğiniz gibi kazağıma sarıp valizin ortasına koyucam tam. olmadı bagajda kendim yerleştiririm üstüne valiz falan koydurtmam kalkana kadar bagajda beklerim
  • Ben 2 milyarlık laptop'u çok getirip götürdüm öyle hiçbişey olmadı. Valizin en üst kısmına koy ve valiz çok sıkışık olmasın
  • otobüsüm 8de, şimdi koyuyorum laptopu valize. bu son mesajım haliyle. akşam 11de evde olacağım laptopa bişey olup olmadığını yazarım artık buraya.. teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için
  • sorun yok evimdeyim ve sapasağlam laptopum
  • quote:

sorun yok evimdeyim ve sapasağlam laptopum

bursalımısın yiğen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dar gelirliğin alemi yok git bir laptop çantası al
    Şaka bir yana birşey olmaz bence
  • Monitore , ekrana yüksek basınç uygulanacagından eve gidip sevinçle ekranı açtıgında eline kırık cam parçacıkları gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

sorun yok evimdeyim ve sapasağlam laptopum

bursalımısın yiğen

aynen, Bursalıyım. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Dar gelirliğin alemi yok git bir laptop çantası al
    Şaka bir yana birşey olmaz bence

dar gelirlilikle alakası yokta almam lazım bencede. olmamış bişey çok şükür :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.