Şimdi Ara

Bornovadan çeşmeye nasıl gtcez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bornovadan Çeşmeye Nasıl Gidilir?

Bornovadan Çeşmeye ulaşmanın birden çok yolu vardır. Toplu taşıma, özel araç veya taksi kullanarak gidebilirsiniz.

Toplu Taşıma ile Ulaşım:

• Bornova Metro İstasyonu'ndan metroya binin ve Üçyol İstasyonu'nda inin.
    • Üçyol İstasyonu'ndan Konak yönüne giden otobüse binin ve Çankaya durağında inin.
    • Çankaya durağından Çeşme'ye giden otobüse binin.

Özel Araç ile Ulaşım:

• Bornova'dan D550/E87 karayoluna girin.
    • Yaklaşık 25 kilometre sonra Çeşme'ye varacaksınız.

Taksi ile Ulaşım:

• Bornova'da bir taksi durağından taksi kiralayabilirsiniz.
    • Taksi ile Çeşme'ye gitmek yaklaşık 30-45 dakika sürer.

Bornovadan Çeşmeye Ulaşım Süresi:

• Toplu taşıma ile: Yaklaşık 1-1,5 saat
    • Özel araç ile: Yaklaşık 30 dakika
    • Taksi ile: Yaklaşık 30-45 dakika

İpuçları:

• Toplu taşıma ile seyahat etmeyi düşünüyorsanız, önceden güzergahınızı planlayın ve otobüs saatlerini kontrol edin.
    • Özel araç ile seyahat edecekseniz, trafik durumunu göz önünde bulundurun ve buna göre hareket edin.
    • Taksi ile seyahat etmeyi düşünüyorsanız, önceden taksi ücretini teyit edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • garaja gitmen lazım,ordan çeşme otobüsüne binersin, bornovada birine sor ama önce garaja nasıl giderim diye anlatır sana,dolmuş veya hangi otobüse bineceğini söyler..
  • valla ordan nasıl gidersin bilmiyorum ama ben her sene havaalanından iner üç kuyulara gider ordan otobüsle çeşme alaçatıya giderim
  • garajı biliyorum hocam 1 senedir brdayım :D çeşmeye hiç gtmedm de ondan blmiyorum.üçkuyulardamı ne bi terminal varmış heralde ordan daha uygun fiyatlı olurmu? Bide fiyatları biliyorsan yazarmısn?
  • bornovadan metroya bin konakta in f.altay arabalarına bin( 169 numara tavsiyemdir )üçkuyular terminalin önünde duruyor hemen aşağısından kalkıyor çeşme arabaları
  • artıeksi beledye mi var ordn? Otobusse ne kadar? Sahil ücretlimi? Biliym cok sordum ama para durumuna gore araba kiralamayı düşunuyorum ondan :)
  • hocm 169 ykm nin ordan mı kalkıyo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dithyrambos

bornovadan metroya bin konakta in f.altay arabalarına bin( 169 numara tavsiyemdir )üçkuyular terminalin önünde duruyor hemen aşağısından kalkıyor çeşme arabaları

kentkartın varsa 2 tl lik doldur yoksa al terminale kadar metroya belediye otobüsüne biniceksin mecburen , çeşme otobüsleri özel ama 10 tlden fazla olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

hocm 169 ykm nin ordan mı kalkıyo?

ykm nin karşısında atatürk kültürmerkezinin önünden kalkıyor
  • çok sağol arkadaşım.:)
  • F.Altay aktarmanın yanından kalkıyor dolmuşlar.Metroyla Üçyol'a gelin , Üçyol'dan 980 - 970 - 986'dan bir tanesine binip F.A.A.'ya gidin.Orada kalkan dolmuşları görürsünüz zaten hemen yanda.
  • Bizde Bu hafta sonu kaççaz acaba en güzel yüzmelik yer neresi var . Paşalimani ve Ilıca ya gittim . Siz nereyi tavsiye edersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.