Bildirim
Laptop'ı kucakta kullanmak kısırlık yapar mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu cihazların yaydığı bir şey vardı, "sar" mı deniyor emin değilim. evet, kısırlık yapıyor. mesela cep telefonlarını cebimizde taşıyoruz, erkeklerin testislerine çok yakın duruyorlar ve bu organcık bundan etkileniyor. ne kadar sık görülüyordur bilmiyorum. -
Ben hergün tomografi çektiriyorum 6 çocuğum var elim ayağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yaydığı ısıdan diyorlar onu.Altına kitap, yastık bir şey koy sorun olmaz. -
Bu aletler öyle kullanılmaz ki zaten. Kullanışsız oluyor kucağa koyunca iş yapamıyorsun en iyisi masanın üstüne koymak. Bunlara dizüstü bilgisayar diyen kekonun halt yemesi. -
Yani sonuçta
laptopla ilişkiye girmiyorum.
bu cumleye koptum
sar degerine bak bi de netten kac sar ustu sıkıntı oluyor ona bak hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yalan yanlış olmasın da, ben diz üstüne alınca bi 5-10 dakka sonra belki de sıcaklıktan dolayıdır, taşaklarımda ağrı hissediyorum korkup masaya oturuyorum :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: bdeniz1997
hocam yalan yanlış olmasın da, ben diz üstüne alınca bi 5-10 dakka sonra belki de sıcaklıktan dolayıdır, taşaklarımda ağrı hissediyorum korkup masaya oturuyorum :/
Aynen bende de oyle hocam ama buyuk ihtimal psikolojik yani onu yaydigi isi bizim hissedebioecegimizin cok altinda ama yine de spermlere zararli diye biliyorum ben her ihtimale karsin araga yastik koyuyorum ve olabildigince masada durmaya calisiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boynunuz ağrmıyormu öyle kullanınca -
zaten 4 yıldır malafatla ilişki yaşıyom ben kısırmışım zatenquote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
Boynunuz ağrmıyormu öyle kullanınca -
Hp casper grundig acer gibi ısınan hemde çok ısınan serileri kullanıyorsan, yok biz kalorifer yerine laptopla ısınıyoruz dediğin bir laptop kullanıyorsan, ihtimal çok yüksek. Şimdi birde bu soruyor soruyorken, radyo sinyalleri felan olarak soruyorsan cebinde cep telefon taşıma daha yararlı olur.quote:
Orijinalden alıntı: B-2 Spirit
zaten 4 yıldır malafatla ilişki yaşıyom ben kısırmışım zaten
Alıntıları Göster -
Testislerin vucut sicakliginda calismalari gerektigi gibi calisamazlar ondan dolayi vucuttan biraz daha soguk olan vucut disinda bulunurlar. Siz iyonize olmamis radyasyon yayan cisimleri herhangi bi uzvunuza yaklastirirsaniz bir sure sonra o bolgeyi isitirlarr. Isida oranin yapisini bozabilir.
Kucağında sadece kullanıyorsan sorun olmaz
hocam ben de böyle kullanıyorum herkes böyle kullanmıyor mu yoksa? -
sogutucu tarzı aparat varsa sakıncası olacagını sanmıyorum ama diğer türlü çokta sağlıklı değil açıkçası -
Testislerin sıcaklığı normalde 32 derece, sen laptopu oraya koyarak laptopun ısısıyla testislerini ısıtıyorsun, sperm üretimini etkiliyorsun. Yani yanlış yapıyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper
nasıl buldunuz hocam konuyu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: steganography
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper
nasıl buldunuz hocam konuyu ?
Laptop kucağımda dizi izlerken bi anda aklıma geldi ulan acaba dedim yazdım aramaya dh görünce zıpladım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yüzdeki tırnak izi için krem
- yatak cenabet olur mu
- dişte iğne kıran hekime dava
- pat pat naylon nerede satılır
- bir kızın senden hoşlandığını nasıl anlarsın
- sodyum iyon batarya
- moonwalkers ayakkabı
- penis nakli
- black friday 2025
- discord açıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X