Şimdi Ara

Laptop acilis ekraninda kaliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar.. sorunu 2 gundur cozemedim. Bilgisayari normal baslatiyorum gayet "Toshiba leading innovation" ekrani cikiyor normalde 1 dakika sonra windows 10 parola ekrani gelir ve bilgisayarima giris yaparim fakat bu durumdayken 5 dakika bekleyip daha sonra parola ekrani yerine Siyah bir ekran cikiyor ve oyle kaliyor. hic bir yazi vs yok. denedim sabaha kadar o sekilde siyah ekranda kaldi yani. bu arada F12 hdd recovery den onarim yapmayi dusundum ama hdd recoveryi sectigim zaman tekrar siyah ekranda kaliyor sorun duzeltme sayfasi cikmiyor. biosa da girebiliyorum ama sorunla ilgili yeterli yonlendirme bulamadigim icin biosu cok kurcalamak istemiyorum.
    bu arada laptopda cd calıstıramıyorum cd sürücüm bozuk. sorunun donanımsal mı yoksa sistemsel mi olduğundan bir türlü emin olamıyorum. windows 10 kullanıyorum. (8.1 de olabilir emin değilim sonradan kendi kendine yükseltmiş olabilirde..
    lütfen bana yardımcı olun siz beni yönlendirirseniz sistemsel bi arızaysa halledelim lütfen bayan olduğum için çok anlamıyorum bu işlerden -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflacetinkaya -- 12 Kasım 2016; 12:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RAM LERİ DEİS SIKINTI KALMAZ KARDESİM.
  • biosa girebiliyorsanız öncelikle biosunuz hdd yi görüyormu onu kontrol etmemiz lazım bios ekranında kalma sorunu hdd ile alakalı olabilir ama beş dakika sonra siyah ekran geliyor diyorsunuz bu durumda bios ekranından hiç çıkmazdı.

siz şöyle yapın biosa girin full scren logo gibi bi ayar arayın bulursanız bu ayarı enable yapın ve f10 a basıp kaydedin ve çıkın.
    bilgisayarınız bios tani toshiba yazan ekranda değil bazı sistem bilgilerinin olduğu ekranda kalacaktır.
    bu kaldığı ekranın bi resmini çekip buraya koyun hatanın kaynağı bu ekranda yazması lazım.
  • güvenli mod/ komut desteği ile güvenli mod vs.. olduğu ekranı görebiliyor musun? Eğer açabiliyorsan oradan komut desteği ile güvenli modu seç ve çıkan pencereye sfc/scannow yaz %100 dolsun ardından chkdsk /c /r /f yaz çıkan cümlenin sonunda y&n varsa y , e&h varsa e yaz enterla ve sistemi yeniden başlat..

şayet bunlar olmuyorsa biosu sıfırlamayı da deneyebilirsin.. Hiçbiri olmazsa başka bir çözüme yönelmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 loading ekraninda kaliyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.