Şimdi Ara

mac te acik uygulamayi kapatimiyorm yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 13 inc macbook pro aldim ve yeniyim app storeden oyun indirdim ya oyunu acMiyorm loading dye uyari veriyor ama kapatamiyorum da ctrl alt delete gbi bsy yok mu mac te? Ya resetledm otomatik oyuna giryor lutfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elma Menusu, Çıkmaya Zorla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 29 Eylül 2012; 8:47:19 >
  • Nasil hocam anlayamadim

• Ekranın üst sol köşesinde bir Elma logosu var ya. O elma logosuna tıklıyorsunuz bir menü açılıyor. Orada Bu Mac Hakkında, Yazılım Güncelleme, App Store, Sistem Tercihleri diye devam eden bir menü var. İşte o menüde "Çıkmaya Zorla" diye bir seçenek var. Oraya tıklayınca bir kutu açılıyor ve o kutuda o anda çalışmakta olan programların listesi var. O kutu Windows'da ki Ctrl Alt Del tuşlarına basınca çıkan kutuyla hemen hemen aynı işe yarıyor. Yanıt vermeyen bir programı oradan seçip "Çıkmaya Zorla" düğmesine tıklayarak kapatabilirsiniz. Ayrıca kapatmak istediğiniz uygulumanın penceresi açıkken Alt + Cmd + Shift + Esc tuşlarını 3-5 sn basılı tutarsanız Elma menusundeki kutuya uğramanıza gerek kalmadan programdan çıkılır. Buda Windows'da bir uygulamayı Ctrl Alt Del yapıp listeden seçerek zorla kapatmakla aynı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 29 Eylül 2012; 12:39:24 >
  • Alt+cmd+shift+esc buydu evet hocam cok tesekkr ederm :) bni snir stres ten kurtardiniz gdrcekten cok tesekkürler ilginiz ucin

• Rica ederim.
  • Benimde benzer bir sorunum var demin konu açtın ama cvp gelmedi, her bilgisayarı açtığımda excel, word ve mail programlarıda açılıyor..Deliricem ama açılmamalarını sağlayamadım, ltf yardım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.