Şimdi Ara

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
42
Favori
68.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takip

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• Şimdi dvdrw'yi sökmek için arka kapağı komple söküyoruz ve bilgisayar garanti dışı kalıyor değil mi?

Orijinalden alıntı: albaywolf

Şimdi dvdrw'yi sökmek için arka kapağı komple söküyoruz ve bilgisayar garanti dışı kalıyor değil mi?

degısıyor,
    youtube da gordugum kadarı ıle bazı notebookların dwd rw altnda ona ozel 1 vıda gırısı oluyor onu sokuyor adam ardından 1 tıkla cıkıyor benımkınde yok fakat o tarafta 1 vıda gırısı var acep o mu

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• Tüm pmler cevaplandı.

@Castiel @albaywolf Dediğiniz gibi dvd-rw tutan 1 vida oluyor. CD takacak gibi kapağını açın, arkasındaki tek vidayı çıkartıp sürücüyü dışarı doğru çektiğinizde çıkacaktır. Aynı şekilde bu ürünü çıkarttığınız yere ittirtiğinizde soketi oturuyor. İşlem bu kadar basit.
    Garanti konusunda da en kötü ihtimalle servise yollarken orijinal dvd-rw yi tekrar takarsınız olur biter :)
  • takip 1 ay sonra yerinize gelip alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaştı. Teşekkürler.
  • PM
    SORUNSUZ ALIŞVERİŞLERİM : oguzgursel ( Ocz StealthXstream 600W Psu ) , day_walker83 ( Lg Gsa-H55N Dvd Writer ) , eLmrCh ( 2x2 GB Ocz Reaper 800 Mhz Ram ) , cgtyzl ( Driving Force Gt ) , yigit1.0 ( Logitech Wave Klavye ) , Met_10 ( Western Digital Elements 1.5 TB Harici Hard Disk ) , spleenish ( E-Sata Cable/Sata Bracket Kit ) , psychomantis ( 1 TB Harici Hard Disk ) , burak21242 ( 2 Adet Logitech M185 Nano Wireless Optical Mouse ) , apollo963 ( Western Digital Elements 1.5 TB Harici Hard Disk ) , Ceyhun YAVUZ ( 2.5 Samsung 500 GB Hard Disk ) , cagataykanak ( Western Digital Elements 1 TB Harici Hard Disk ) , Ceyhun YAVUZ ( 2.5 Hitachi 750 GB Hard Disk ) , Ali_80 ( Samsung 2 TB Hard Disk ) , CoBaLTx34 ( Zalman Z11 Plus Kasa ) , smalsrol ( Seagate 3,5 2 TB Expansion Harici Hard Disk ) , ozkan3406 ( Seagate 3,5 2 TB Expansion Harici Hard Disk ) , bbbccc ( Seagate FreeAgent GoFlex Desk 1 TB Harici Hard Disk ) cityzen ( Samsung 1 TB Hard Disk ) , Uncorcerned ( Seagate 3 TB Back Up Plus Harici Hard Disk) , pisimiyav ( Samsung 1.5 TB Hard Disk ) , wakeoner (Western Digital My Password Essential 500 Gb Harici Disk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmrHun

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine)

---------------------------------------------------------------------------

1) Laptoplar için CD/DVD -rw okuyucu yerine 2.HDD (ya da SSD) bellek takmak için gerekli olan universal parça.
    Bu parça ile diz üstü bilgisayarlarınızın CD/DVD okuyucusu yerine ikinci bir harddisk yahut ssd bellek takabilirsiniz.
    Bu cihazla taklan hdd/ssd, işletim sistemi tarafından bootable disk olarak görünür yani aynen 1.disk gibi işletim
    sistemi kurabilir ve hız kaybı yaşamadan ekstra depolama alanı elde edebilirsiniz. Üstelik bilgisayarınızın dış görünüşünde
    hiç bir değişiklik olmayacak. Optik sürücüden çıkan kapak bu ürüne takılacak ve laptopunuzun kasa bütünlüğü korunacak.

Lütfen satın almadan önce optik sürücünüzün arayüzünü (Sata - Pata) ve kalınlığını (12.7mm - 9.5mm) belirtiniz. Bilmiyorsanız Start > Devices and Printers > Sol click > Device Manager > DVD-CD rom Drives menüsü alında yazan ürün kodunu yada bu bölümün ekran görüntüsünü yollayın.
    Kurulum: laptopun altındaki dvd okuyucuyu tutan tek vidayı sökerek optik okuyucuyu çekerek çıkartın ve yerine, hdd yi icine
    yerleştirerek aldığınız parçayı takın. Bu kadar basit!

Ek: Ayrıca çoğu diz üstü bilgisayarda yer sıkıntısı nedeniyle hdd, işlemci, ekran kartı gibi çok ısınan parçalar
    yan yana konumlandırılmıştır. Bu da bilgisayarın daha çok ısınmasına ve haliyle yavaşlamasına sebep olur. İkinci bir HDD
    takmasanız bile bu parça ile Harddiski diğer parçalardan bir nebze uzaklaştırarak, hdd nin ürettiği ısıyı diğer parçalardan
    uzaklaştırmış olursunuz.

Türkiyenin her bölgesine yurtiçi kargo ile indirimli olarak yollanabilir.
    Fiyat: 35 TL
    Sanalpazar.com üzerinden satın almak için tıklayın.
    Sanalpazar.com üzerinden kargo dahil satın almak için tıklayın.
    Sahibinden.com üzerinden satın almak için tıklayın.
    [Kalınlık ve soket türüne göre ufak değişiklikler gösterebilir.]

Sorunuz olursa ilanda belirterek bilgi alabilirsiniz.

2) Laptopların optik okuyucularını (CD-rw / DVD-rw / Blu-Ray) harici olarak usb den kullanmak için kasa.
    Ek güç kaynağına ihtiyaç duymaz. Doğrudan usb ile beslenir. 135x135x19mm boyutlarıyla ince, hafif ve taşınabilirdir.
    Titreşim ve kaymayı engelleyici ayakları, yüksek malzeme kalitesi ile kalıcı çözüm.
    Fiyat: 35TL
    [Kalınlık ve soket türüne göre ufak değişiklikler gösterebilir.]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm

• iyi bişimiş bu ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CmrHun

Tüm pmler cevaplandı.

@Castiel @albaywolf Dediğiniz gibi dvd-rw tutan 1 vida oluyor. CD takacak gibi kapağını açın, arkasındaki tek vidayı çıkartıp sürücüyü dışarı doğru çektiğinizde çıkacaktır. Aynı şekilde bu ürünü çıkarttığınız yere ittirtiğinizde soketi oturuyor. İşlem bu kadar basit.
    Garanti konusunda da en kötü ihtimalle servise yollarken orijinal dvd-rw yi tekrar takarsınız olur biter :)

size ulaşabilmek için ne yapmamız gerekiyor
    DH 2.elde olumlu referans tutmuyorum.Sizin için önemli olduğu durumlarda lütfen pm atın, gerekli referansı vereyim.
  • arkadaşlar şu dvd sökme işini videoya çekip koysanız yada resimlerini en azından bilgimiz olur ssd+burdaki malzemeleri alıpta elimzde kalmasın sonra belki kolay ama hiç yapmadığımız bir şey lap top sıfır yanlış bir şey yapmak istemem

Orijinalden alıntı: muratcan1981

arkadaşlar şu dvd sökme işini videoya çekip koysanız yada resimlerini en azından bilgimiz olur ssd+burdaki malzemeleri alıpta elimzde kalmasın sonra belki kolay ama hiç yapmadığımız bir şey lap top sıfır yanlış bir şey yapmak istemem

hocam youtuba yaz laptobun modelini bilgisayarın söküm videoları vardır ordan izle en azındna ben buldum n55 için indirdim :) ona bakarak yapmayı palnlıyorum
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.