Şimdi Ara

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
42
Favori
68.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaştan imzamdaki notebook için aldım ve sorunsuz şekilde SSD harddiski takıp bilgisayarı uçurdum, hızlı kargo ve ilginiz için teşekkürler... DVD-RW kapağını ve vidalama sistemini söküp dönüştürücü içinden çıkan vidalarla işimi gördüm, bilginize...

Asus A42JA-VX095V / i7 740Q / HD 5730 / 500 GB / 4 GB / 14"

• quote:

Orijinalden alıntı: hollywood29

arkadaştan imzamdaki notebook için aldım ve sorunsuz şekilde SSD harddiski takıp bilgisayarı uçurdum, hızlı kargo ve ilginiz için teşekkürler... DVD-RW kapağını ve vidalama sistemini söküp dönüştürücü içinden çıkan vidalarla işimi gördüm, bilginize...

selamlar herkeze benim pc ASUS X54C-SX049R dvd okuyucuyu tutan tek vidayı bulamadım arkadaş ben de almak istiyorum ama önce şu vi dayı bi bulabilsem bu model de farklı bi montaj var heralde var sa bilen paylaşırsa sevinirim teşekkür.

Orijinalden alıntı: eresgü

quote:

Orijinalden alıntı: hollywood29

arkadaştan imzamdaki notebook için aldım ve sorunsuz şekilde SSD harddiski takıp bilgisayarı uçurdum, hızlı kargo ve ilginiz için teşekkürler... DVD-RW kapağını ve vidalama sistemini söküp dönüştürücü içinden çıkan vidalarla işimi gördüm, bilginize...

selamlar herkeze benim pc ASUS X54C-SX049R dvd okuyucuyu tutan tek vidayı bulamadım arkadaş ben de almak istiyorum ama önce şu vi dayı bi bulabilsem bu model de farklı bi montaj var heralde var sa bilen paylaşırsa sevinirim teşekkür.

dvd-rw olduğu bölümde laptopun alt kısmında 2 tane vida vardı bende, onları söktüm, zaten bu vidalar standart biri dwd-rw'ın arkasını biri de kenarını tutuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollywood29 -- 2 Ekim 2012; 23:39:36 >

Asus A42JA-VX095V / i7 740Q / HD 5730 / 500 GB / 4 GB / 14"

• Burada bahsettiğiniz olayı 1.5 ay kadar önce bir arkadaşa sormuştum, oldukça yüksek bir rakam söylemişti bana, vazgeçtim. Ama burada verdiğiniz rakamlar oldukça ucuz geldi bana. En kısa zamanda alışverişim olacak sizden :D

Orijinalden alıntı: Postan

Burada bahsettiğiniz olayı 1.5 ay kadar önce bir arkadaşa sormuştum, oldukça yüksek bir rakam söylemişti bana, vazgeçtim. Ama burada verdiğiniz rakamlar oldukça ucuz geldi bana. En kısa zamanda alışverişim olacak sizden :D

piyasayi yukseltme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Burada bahsettiğiniz olayı 1.5 ay kadar önce bir arkadaşa sormuştum, oldukça yüksek bir rakam söylemişti bana, vazgeçtim. Ama burada verdiğiniz rakamlar oldukça ucuz geldi bana. En kısa zamanda alışverişim olacak sizden :D

Zaten daha uygun fiyata satan yok hocam. Piyasası da belli

http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-nstor-notebook-sata-optik-surucu-yuvasina-uyumlu-25-sata-hdd-kutusu-ak-oa2ssa-bk/productDetails.aspx?productId=bd131138&categoryId=813

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

piyasayi yukseltme

Yükselmez piyasa merak etme. :D Yağ olsun diyerekten yazdım zaten. Belki gaza gelir, kampanya yapar. 1 alana 5 bedava diye. Şaka bir yana, bilgisayar işleriyle uğraşan birisine danışmıştım fiyatları, bana yüz liralardan bahsetmişti. Şimdi burada bu fiyatları görünce, ne kadar da çabucak kanıyormuşuz bazı şeylere dedim. vs vs

• PM gönderdim haber bekliyorum
    Referans sistemine geçilmeden önce Satış Yaptıklarım:reason666(izmir) - kalimor(izmir) - Brabus (izmir) - Korel(izmir) - hysteria35(izmir) - red a!ert(izmir) - swouly(izmir) - 123e(izmir) - floast(izmir) - yurdakurban(izmir) - SkiNNy(istanbul) - bahadir_bado(istanbul) - maligs(istanbul) - Rubellite(istanbul) - hsari8(istanbul) - Bleach(ankara) - muho06 (ankara) - onur911(bursa) - captain54(sakarya) - draltuk(edirne) - metarc (Malatya) - FaTaLL(nevşehir)
  • dostum kişisel mesaj attım, cevap bekliyorum

Teşekkürler,
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.