ALKAN ELEKTRONİK
SATIŞTA

SATILIK MSI MPG X570S EDGE MAX WIFI AMD SOCKET AM4

MSI MPG X570S EDGE MAX WIFI AMD SOCKET AM4

2022 yılında satın alındı. Herhangi bir sorunu, arızası vs. yoktur. Garantisi bitmiştir. Sistem değişikliği sebebiyle satılıktır. S olmayan model ile karıştırmayın lütfen. Gaziosmanpasa'dan teslim edebilirim. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Kesinlikle rezerve işlemi yapmıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 6500 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 6
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Satılık MSI RTX 4080 16 GB Gaming X Trio

16.12.2022 tarihinde incehesap üzerinden satın alındı. 2023 Ocak ayının sonlarında kullanılmaya başlandı. Corsair 7000D kasa ile birlikte serin bir şekilde kullanıldı. Yorulmamış bir karttır. Herhangi bir sorunu vs. yok. Kutu içeriği, fatura vs. eksiksizdir. Garantisi devam etmektedir. Gaziosmanpasa'dan teslim edebilirim. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Kesinlikle rezerve işlemi yapmıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.

Fiyat: 40000 TL
Garantisi Var: Evet
Kargo Şirketi: 5

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] SATILIK CORSAIR VENGEANCE LPX 2x8 16 GB DDR4 3200 MHz Ram

CORSAIR VENGEANCE LPX 2x8 16 GB DDR4 3200 MHz Ram

2021 Ocak ayında satın alındı. Herhangi bir sorunu, arızası vs. yoktur. Sistem değişikliği sebebiyle satılıktır. Kutu içeriği vs. eksiksizdir. Gaziosmanpasa'dan teslim edebilirim. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Kesinlikle rezerve işlemi yapmıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.

Forum dışına satıldı.

Fiyat: 1300 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] AMD RYZEN 5 5600G

AMD RYZEN 5 5600G

2023 Mayıs ayında satın alındı. Herhangi bir sorunu, arızası vs. yoktur. Kutu içeriği ve fanı eksiksizdir. Sistem değişikliği sebebiyle satılıktır. Garantisi mevcut ama faturasını bulamadığım için garanti bitmiş olarak değerlendirebilirsiniz. Gaziosmanpasa'dan teslim edebilirim. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Kesinlikle rezerve işlemi yapmıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.

Forum dışına satıldı.

Fiyat: 1 TL

SATILDI

[SATILDI] SIFIR Samsung 990 PRO 1 TB Soğutuculu M.2 NVMe SSD

SIFIR Samsung 990 PRO 1 TB Soğutuculu M.2 NVMe SSD 

29.10.2023 tarihinde amazon.com.tr üzerinden satın alındı. Amazon Germany ürünüdür. Ürün sıfırdır. Hiç kullanılmadı ve kontrol amaçlı bile açılmadı. Kontrol bandı üzerindedir. Gaziosmanpasa'dan teslim edebilirim. Her zaman tercihim elden teslimdir. Kimseye güvenip kargoyu önce yollamam tabi kimsenin de bana güvenip parayı önce yatırmasını istemem. Eğer önce para, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Kesinlikle rezerve işlemi yapmıyorum. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.

Traylor arkadaşımıza satıldı.

Fiyat: 1 TL
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Evet
Kargo Şirketi: 3

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Dükkan Sahibi Hakkında

***@rmour***

Yarbay

İsim:
Katılım zamanı: 18 Şubat 2005 20:58:58
Durum: Forumda değil
Son giriş: 10 Aralık 2025 09:32:28
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] SIFIR Samsung 990 PRO 1 TB Soğutuculu M.2 NVMe SSD
Alıcı: Traylor
Tarih: 06 Mart 2024 20:24:43
Yorum: herşey ilanda belirttiği gibiydi. yardımcı oldu. teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Efsane AeroCool GateWatch LCD Ekranlı Fan Kontrolcü
Alıcı: nedim@tm
Tarih: 25 Aralık 2023 18:11:58
Yorum: Alış veriş için teşekkür ederim oldukça yardımcı oldu ilgili güvenilir bir satıcı kendisine teşekkür ederim
Genel Puan:          
Yorum: Sorunsuz alışveriş için teşekkürler. Dürüst ve güvenilir bir arkadaş, sıkıntısız alışveriş yaptım.
Genel Puan:          
Ürün: [Satıldı] DJI Osmo Mobile 3 Combo
Alıcı: Ryzen
Tarih: 14 Temmuz 2022 16:50:23
Yorum: Hızlı ve güvenli alışveriş, teşekkürler.
Genel Puan:          
Ürün: [Satıldı] Sıfır Msi B450M A PRO Max
Alıcı: erdemqs
Tarih: 02 Şubat 2022 18:46:07
Yorum: İlgili ve anlayışlı bir arkadaş. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.