Şimdi Ara

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
42
Favori
68.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Referanslarım : dragonstory , hinolma , pmanager, Night Stalker, Rawe, ganeja, kertenkelebek, BadBoy__, signomis, snicker, conur87, h.u.s©, canolum, seniorres2003, SethValore, Simaril, Jestman, danger_fou, NIKEmRe, HWA@zaza, cartok, Derin1907, suleymanbostan, muhsinulu, goukiwins
  • pm
    DOĞRULUKTAN ŞAŞMA.
  • 5) Laptop'a 2. Harddisk/SSD takmak için gerekli universal parça

bundan almak istiyorum, hangi markadır, kargo ne kadar tutar, ne zaman elime geçer-Ankara-

Bu arada HDD'nin Quick Scan değil de normal taranma resmini koyarsanız daha çabuk satılır.
    Sorunsuz Alış-verişlerim:kriz_369,PeeDee,Jöntürkler,cihan_93(X3),Renji Abarai,Tears For Fears,EASTWOOD1981,zeroshut,coşkunkumral,wehby(X2),arkeolog77(X4),garuda,asusteqq,FaTeeH,thetrooper00,am0rphis,nervium,marine-gear,celikhalit8,muho06,aRşİmET,tolkor,draltuk,metintekin,wildnesss,cengizhan057,selcuky1,miralay__,Mr.Extrem,tb2crz,belalan52(X2),feritergin,h4rml3ss,DARBE,snuffxxx,horozigo34,extend456,nuk28,romantik83(X2),burakdemirci80
  • 1 adet almak için satıcı bekleniyor

Orijinalden alıntı: CmrHun

5) Laptop'a 2. Harddisk/SSD takmak için gerekli universal parça

merhabalar hocam
    bende packard bell easynote v7413 marka model laptop var.
    sanırım cd rom bölümünde de sizin dediğiniz şekilde PATA DVD RW var. yani sanırım ide modeli oluyor.
    sizin elinizde bulunan PATA parçaya Sata ürün takabiliyormuyuz?
    yani bende 64gb ssd var ve sizden bu parçanın PATA olanını alsam SSDyi bağlayabilirmiyim?
    [link]=http://forum.donanimhaber.com/m_60397445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60397445[/link]
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Öm.

Halen mesajıma cevap alamadım?
    [link]=http://forum.donanimhaber.com/m_60397445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60397445[/link]
  • @RM36CB Evet bağlayabilirsiniz
    Tüm pmler cevaplandı. Stokta mevcut. Satışa devam.
  • dvd-rw yerine takacağımız bu aparatın ön kısmı değiştirilebiliyor mu? malum her laptopun ön kısımı farklı. hepsi düz düğme-kapak değil. mesela samsung r580nin dvd-rw kapağı (o siyah kısım) bam başka bir şekilde.

Orijinalden alıntı: Duna

dvd-rw yerine takacağımız bu aparatın ön kısmı değiştirilebiliyor mu? malum her laptopun ön kısımı farklı. hepsi düz düğme-kapak değil. mesela samsung r580nin dvd-rw kapağı (o siyah kısım) bam başka bir şekilde.

Söylediğiniz gibi her bilgisayarın optik sürücü kapak tasarımı farklı. Sattığım aparatların tamamında, bu kapakları takabileceğiniz girişler mevcut.
    Yani dvd sürücünüzün kapağı ne şekilde olursa olsun, satın alacağınız aparatın önüne takabiliyorsunuz. Bu parçayı taktığınızda bilgisayarınızın görünüşünde hiç bir fark olmuyor.

ihtiyacınız olan eşyalar yıldız tornavida, ucu sivri sağlam bir iğne (çentikleri daha kolay açarsınız ben düz tornavida kullandım)

1) ilk önce laptobu açın ve cd romun üzerindeki tuşa basın ve cd rom dışarı çıksın(cd takarken ki gibi) (Cdrom dışardayken ) pc yi kapatın.(çünkü dışındaki kısımı çıkaracağız cdroom pcye bağlı değilken cdromun cdye taktığımız kısmı çıkaramazsınız.)
    2) sonra laptobun alt kapağını duruma göre cdrom yazan vidayı sökün. Ve cdroomu dışarı çıkarın.
    3) cdromunuzun kapak kısmını dikkatlice söküp bu aparata takın (4 adet çentik var ilk önce en dıştakilerden birini sökün daha kolay çıkar)
    4) cromdan söktüğünüz aparatı buna taktıktan sonra hdd veya ssdyi aparatın içine takın (bu arada aparatın üzerindeki mavi poşeti yırtmayı unutmayın)
    5) ve aparatı cdroomu çıkardığınız yuvaya sokun
    6)duruma göre laptobun alt kapağını söktüyseniz yerine takın.
    7) işlem tamam

uzun uzun yazdığıma bakmayın ben toplamda 2.5 dk da taktım
    ürüne gelirsek, kalitelimi değil mi vs aklınızda sorun olmasın hertürlü işinizi görür.zaten aliminyum olduğundan çok sağlam bir yapısı var.

ayrıca hp dv6 6020st modeline tam oturmuştur boyu kısa veya uzun gelmemiştir bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 22 Eylül 2012; 15:42:26 >

•  Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine)

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine)

Orijinalden alıntı: alfatime

dvdrw ön kapağı söküp kutuyamı takılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn
    dvdrw ön kapağı söküp kutuyamı takılıyor

Evet.
    ***SysTemaTiK***
    DİĞER ÜRÜNLERİM İÇİN MUTLAKA DÜKKANIMA UĞRAYIN
  • Takip!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.