Şimdi Ara

Laptop'a ekran kartı takılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ekran kartım artık miladını doldurdu 8 senelik kart.

zaten win 10 görmüyor siyah ekran beliriyor. bilgisayarı ikinci ekrana takınca, görüntü diğer monitörde geliyor.

win7'de sorunsuz çalışıyor ama laptop için ekran kartları var mı ne kadar oluyor, almak mantıklı mı sizce.

• Evet laptop a ekran kartı takılır, fakat 8 senelik bir laptop a ekran kartı takmak ? Amaç ne , onu anlamadım, 8 senelik bir laptop un gerek anakartı gerekse anakart üzerindeki bileşenleri ram , işlemci vs zaten çok eski. Sen şimdi o laptop a 2080 super taksan da ne olacak ? Ekran kartından verim alamazsın.

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt

hocam şu an bilgisayar fiyatları malum. almanın imkanı yok, ikinci eller bile uçmuş durumda.

yani amaç bilgisayar bir şekilde idame etsin.

ekran katı gt540m. bilgisayarcı sorunlu olduğunu söyledi, zaten kullandığım programlarda render aldığımda kapanıyor bazen.

yani haliyle bilgisayar bu şekilde satılmaz. i7 2640 8 gb ramli bilgisayar. en azından ekran kartını değiştirip daha sağlıklı bir şekilde satıp üstüne koyup öyle alayım diyorum.

çünkü satsam şimdi sattığım kişiyle sıkıntı yaşayacağım. yine bu bilgisayar 1300-1400 lira ediyor az para mı. tek çarem masraf yapıp sağlıklı bir şekilde elden çıkarmak.

• MXM 3.0 slotu yok o bilgisayarda yani değiştiremezsin.

e-GPU da işlemcin kötü olduğu için zorlar.

Satıp yeni almak en iyisi.

• Harici olarak takabilirsin , yukarıdaki arkadaşın dediği gibi mxm portun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takılır Egpu seti al ama çok da verim alamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun psu mu ekran kartı mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.