Şimdi Ara

Lanet Olsun Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya babam diyorum ama yeter artık lanet olsun ya 8 senedir aynı pc kullanıyorum dedim değiştirelim dün dedi git pc ye çıkart fiyatlarını alalım dedi neyse gittim getirdim bu günde ben şimdi hiç bir şey alamam diyor ki 450 tl ...8 sene dir aynı pc 450 tl versen nolur adamda leptop var ama ailesine gelince duruyo ha neden onun leptopunu kullanımıyorsun derseniz ya hangi siteye girersem adam artık manyamış facebook açık görsün bende bakcam deyip geliyor tek tek bakıyor arklarıma bu kim şu kim lanet olsun sanane kimin kim olduğundan yok msn den hiçmi özgür olamıyacağım ben maddi durum desen fabrikasında odasına plazma alan bir adam yani ne olabilir ama ailesine gelince dur annemede böyle banada kardeşlerimede adam kendine ne isterse alıyor aileye gelince dur artık nereye kadar ya çekemiyorum bu hayatı olmuyor böyle annemde olmasa çoktan intihar etmiştim...

• sakin ol dostum benimde sorunlarım var ama intihar etmeyi düşünmedim. kendi paranı kazanmadan özgürlük hayal.
  • Kendin için yaşadığını unutmamaya gayret et .
  • çalışıyorum zaten ama nereye kadar yazın çalışıyorum peki okul olduğunda annem veriyor para o da olmasa zaten babamdan para beklemek dünyanın en büyük hatası!!...
  • hocam hiçbirşey için intihar etmeye değmez biraz daha büyü kendi paranı kazan o zaman rahat edersin
  • olur böyle şeyler gitar kursuna gitmek istediğimde param yok dedi
    ertesi gün 1500 tl lik klima alındı eve
    kendini kurtarmaya bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed_Passion

çalışıyorum zaten ama nereye kadar yazın çalışıyorum peki okul olduğunda annem veriyor para o da olmasa zaten babamdan para beklemek dünyanın en büyük hatası!!...

okul bitince yeterli para kazanmaya başlarsın. ekonomik özgürlüğünle rahat bir yaşamın olur. bizde çekiyoruz aynı sorunları biraz daha sabret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim babamda öyle başkalarına eli dahada açık.Bize gelince daha kapalı.
  • Hocam 1999 senesinde almıştık bizim pcyi. Aynen duruyor, değişen bir ram(256mb) bir de hard disk(20gb) oldu. Durumumuz da kötü değil daha bugün annemler Balıkesir'den yazlık aldılar ama n'aparsın...
  • ya artık dayanamıyorum kaç senedir böyle kendine en iyisi ailesini salladığı yok birde sinir hastası artık manyamış şekerde var iyice direk laf yiyosun yani hiç bir hoşgörü vb. birşey kalmamış adamda...
  • hocam aynı kaderdeyiz bnmde pc 5 yıl oldu heralde tatilden yeni geldik demediklerini bırakmadılar ölesin bölsin şölesin hocam 15 yaşındayım artık bu evde nedense istenmediğim hissine girdim bir an önce okicam derslerimi düzenli bi şekilde bitircem bir işi gircem askerlik hnm evladı bi kız bulcam 21 yşnda kendi ailemi kurcam daha 6 senem var inşallah hızlı hızlı geççek seneler her günüme küfür etmeye başladım artık bu evde durduğum har dakika sinirim bozuluyor ailemin evinde istenmiyorsun hissi çok kötü aslında o kadar da sewilmeyen bir çocuk deilim ama bilmiyorum bnden çok ablama özen gösteriyorlar bencil bir ailem var dediğim gibisi sewdin kızı (doru elemanı ) buluppdirek kendi aileni kurcaksın sona napcaksın öküz gibi çalışıp kendine ve sevdiğin kıza hizmet ediceksin kazandıkça kendi değerini anlicaksın eşinin değerini anlicaksın ben ce şuan baba parası yemeyle baba anne evinde kalmayla boşuna yaşıyoruz pc çok eski dandik diyorruz ama bence onu biz çalışıp alsak dünyanın en güzel hızlı pc si olur maddi durumumuzda kötü deil aslında gayet te iyi denilebilir neden böyle yapıyorlar bilmiyorum

• Aynı sorun bendede var....
  • ya madem hep kendini düşüneceksin neden evlendin neden çocuk yaptın insan hiçmi ailesini takmaz ya
  • Sende tamam pc almaktan vazgeçtim at 1 milyar en iyi rami ekran kartını taktıram de
  • Hocam kısa devre yaptır.Ben eski pc ye kısa devre yaptırmıştım babam yenisini aldı.Yalandanda hasta numarası yaptım kıyamadı
  • bence şımarmaman için yapıyor olabilir çünkü maddi durumu böyle olan birisinin kendi çocuğuna cimrilik yapmasını benim aklım alamıyor şımarmaman için yapıyor bence
  • Arkadaslarında belirttiği gibi.Kendi paranı kazanacaksın arkadas.
    Benimde 5-6 senelik bir pc vardı ( hala duruyor gerci kücük kardesime verdim ).
    Liseyi bitirdikten sonra ( Meslek Lisesi ) girdim işe çalıştım.Kendi paramı kazandım.8 ay once 1,500 TL bastım istedigim PC yi aldım.. Bu işler boyle aile bazı lüks'lerde bi yere kadar yanınızda oluyor ...

3,5 senedir aynı telefonu kullanıyordum gecen aya kadar tabi. Kendi paramla gittim istedigim telefonu aldım..

Kendi maddi özgürlüğünü yaratmadan insan rahat edemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !Léon! -- 9 Temmuz 2009; 0:51:08 >
  • arkadaşlar 15 16 yaş sorunları bizde yaşadık,herşey geçer bak şimdi 24 ümüze geldik bu sorunlar aslında hiçbirşeymiş sen güçlü olmana bak lanet okuma,baban sonuçta bunların hepsi geçer sakin ol...
  • hacı, zengin adamın eli sıkı olur..ilerde sen de kendi maraba na yaparsın aynısını babam derdi de falan dersin..
  • Bende 6 senedir aynı PC yi kullanıyorum artık sıkıldım bir iş bulmak lazım kendi PC mizi kendimiz alırız ya bunların keyfini mi bekliyecen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.